Çok güzel bir ilk bölüm olmuş. İlk 1 saatini canlı yayından izledim şimdi YouTube'dan kalan kısmı tamamladım. Her Medyapım işi gibi ilk bölümün süresi kısa olmuştu. Aklıma Bizim Hikaye geldi.
Hazal Kaya'nın bugün canlı yayında dediği gibi umut dolu, naif bir iş olmuş. Bu arada canlı yayın deyince aklıma geldi Medyapım dizilerinin totemiymiş ilk bölüm asla ekiple beraber izlenmezmiş. İlginç geldi. Dizi tutarsa Fatih Aksoy birkaç bölüm sonra bir yemek de Misafir ekibi için düzenler kesin.
Daha ilk sahnelerde Gece'nin replikleri ve yapılan küçük flashback sahneleri ile ne kadar zor şeyler yaşadığını görüyoruz. Hazal Kaya gibi enerjisi yüksek, güleç birinin de böylesine sert bir karakterde olması güzel olmuş. Sosyal medyada “Feriha ve Filiz gibi sürekli somurtuyor, hep aynı” denilmiş ama katılmıyorum buna. Her karakterinin farklı sorunları, travmaları vardı ve biliyoruz ki Gece'nin bir dönüşümü olacak ve o somurtan yüzü gülecek.
Hikaye derinlikli, daha da açılacaktır. Belli ki çok büyük olaylar olmadan duygu ve karakterlerin peşinde koşulacak bir hikaye olacak. Umarım karşılığını alır seyirciden. Oyunculuklar zaten iyiydi. Buğra Gülsoy yine sevecen baba rolünde ve aşırı yakışıyor bu tip rol kendisine. Erdem'in eşini kaybetmesine rağmen dağılmayıp neşe ve umut dolu olup, çocuklarıyla ilgilenmesi çok güzel.
2. bölüm fragmanı da iyi görünüyor. Umarım uzun soluklu olur.
Hazal Kaya'nın bugün canlı yayında dediği gibi umut dolu, naif bir iş olmuş. Bu arada canlı yayın deyince aklıma geldi Medyapım dizilerinin totemiymiş ilk bölüm asla ekiple beraber izlenmezmiş.
Daha ilk sahnelerde Gece'nin replikleri ve yapılan küçük flashback sahneleri ile ne kadar zor şeyler yaşadığını görüyoruz. Hazal Kaya gibi enerjisi yüksek, güleç birinin de böylesine sert bir karakterde olması güzel olmuş. Sosyal medyada “Feriha ve Filiz gibi sürekli somurtuyor, hep aynı” denilmiş ama katılmıyorum buna. Her karakterinin farklı sorunları, travmaları vardı ve biliyoruz ki Gece'nin bir dönüşümü olacak ve o somurtan yüzü gülecek.
Hikaye derinlikli, daha da açılacaktır. Belli ki çok büyük olaylar olmadan duygu ve karakterlerin peşinde koşulacak bir hikaye olacak. Umarım karşılığını alır seyirciden. Oyunculuklar zaten iyiydi. Buğra Gülsoy yine sevecen baba rolünde ve aşırı yakışıyor bu tip rol kendisine.
2. bölüm fragmanı da iyi görünüyor. Umarım uzun soluklu olur.