Mircea Monroe Resimleri

kadın dediğin çekici olur hiçbir çekilicik yok :A:A:A
giphy.gif
giphy.gif

Pardon da seni neden çeksin:F Çekiciliği bize. @xemrexxx algı çalişmasına başla bu kızı beğenmeyen @Çiğdem- daha güzel kız arayışına mı girdi:F

keşke öyle bir durum olsa @Çiğdem- de :) önce çiğdemi alırım sonra onun beğenmesi için kırk kuma alırım üstüne, mutlaka içlerinden birini çekici bulacaktır :) o arada çiğdem kendisine içlerinden çekici gelen birini ararken bende hayatımı yaşarım :)

Ben bilmem o çarşamba bu çarşamba. :) Bir an önce izle de şu 5. bölümün son sahnesini gör. :A Çok ilgi çekici bir sahne. :A
izlemeye başladığımda iki günde size yetişirim orası kolay yeterki başlangıcı yapayım :)

keşke öyle bir durum olsa @Çiğdem- de :) önce çiğdemi alırım sonra onun beğenmesi için kırk kuma alırım üstüne, mutlaka içlerinden birini çekici bulacaktır :) o arada çiğdem kendisine içlerinden çekici gelen birini ararken bende hayatımı yaşarım :)

izlemeye başladığımda iki günde size yetişirim orası kolay yeterki başlangıcı yapayım :)
Yanii, zaten hepi topu 1 saatlik dizi. 5 bölümü 1 günde halledersin sen. :) Senden kurtulmaz bu iş. :A

şimdi durumlar müsait sanırım ortalıkta oklava kokusu alamadım o yüzden nereye götüreceğimi rahatlıkla söyleyebilirim :)
tabiki sevmeye götürüyorum bu kadar değerli malzemeyi atacak kadar şey değiliz :))
Ney değilsin :A Şifreli konuşma çiko uyudu :A