Bu sorunun cevabı ne olursa olsun çok muallakta kalır o konu.Nereye ?
Bu sorunun cevabı ne olursa olsun çok muallakta kalır o konu.Nereye ?
Al bunu da sen al. Biz ne yapalım, taş mı kemirelim?bilmem ama bu insan değil bencede çok pis ben bunu alıp götüreyim atmak için ))
Sabote ediyor bu 46 izlemeyek diye yapıyor bunları ben malımı biliyorumBu sorunun cevabı ne olursa olsun çok muallakta kalır o konu.
Zamanı uzattıkça uzattı zaten baksana. Çarşamba demişti, şimdi 1 haftaya gelirim dedi.Sabote ediyor bu 46 izlemeyek diye yapıyor bunları ben malımı biliyorum
Sabote ediyor bu 46 izlemeyek diye yapıyor bunları ben malımı biliyorum
Zamanı uzattıkça uzattı zaten baksana. Çarşamba demişti, şimdi 1 haftaya gelirim dedi.
Ben bilmem o çarşamba bu çarşamba. Bir an önce izle de şu 5. bölümün son sahnesini gör. Çok ilgi çekici bir sahne.başta sormadınızki hangi çarşamba diye ama çarşamba olmaya çarşamba yani sözümün arkasındayım
izlemeye başladığımda iki günde size yetişirim orası kolay yeterki başlangıcı yapayımBen bilmem o çarşamba bu çarşamba. Bir an önce izle de şu 5. bölümün son sahnesini gör. Çok ilgi çekici bir sahne.
Yanii, zaten hepi topu 1 saatlik dizi. 5 bölümü 1 günde halledersin sen. Senden kurtulmaz bu iş.keşke öyle bir durum olsa @Çiğdem- de önce çiğdemi alırım sonra onun beğenmesi için kırk kuma alırım üstüne, mutlaka içlerinden birini çekici bulacaktır o arada çiğdem kendisine içlerinden çekici gelen birini ararken bende hayatımı yaşarım
izlemeye başladığımda iki günde size yetişirim orası kolay yeterki başlangıcı yapayım
Nereye ?
Ney değilsin Şifreli konuşma çiko uyuduşimdi durumlar müsait sanırım ortalıkta oklava kokusu alamadım o yüzden nereye götüreceğimi rahatlıkla söyleyebilirim
tabiki sevmeye götürüyorum bu kadar değerli malzemeyi atacak kadar şey değiliz )
Gizem yapacak aklı sıra. @destere Ya rahat olsana sen biz bizeyiz.Ney değilsin Şifreli konuşma çiko uyudu
Yazıp yazıp siliyor zaten yaz gitsinGizem yapacak aklı sıra. @destere Ya rahat olsana sen biz bizeyiz.