Miray Daner 'Hakan: Muhafız'a Konuk Oluyor!

@MasacRE @dreamy İzlemediler bile
@serhatt falan
@Harunnn60 da benim gibi kaçtı oda 2.sezona bakmıcak işte bir @Yiğitt var elinde
@MasacRE ilk gün izledi bence de izlemedim diyor bilemem artık. İzlemeyecek olan adam "hadi ilk gün izleyelim" demezdi
1 hafta erteleyince yorum yazmaya üşendi
Filmlerde de aynısı yapmadı mı
@dreamy çağatay fanımıydı😱

Okadar değilde Çağatayı överken görmüştüm diziye oda baslıcaktı sanırım baslamadı @dreamy
@MasacRE den yana bence o konuda emin olma cnm başlamadı

Aaa bu arada ben goygoy için sohbetleri uzatıyorum abartarak biliyorsun şakayı bir yana bırakırsak lafı olmaz senin sizin hatrınıza zaten baslamıstım diziyide tabikide bitiririm 2.sezona söz veremem ama ilk sezonu tamamlıcam çabucak abicim dert etmee gerek yok

Reactions: Forumdash
Okadar değilde Çağatayı överken görmüştüm diziye oda baslıcaktı sanırım baslamadı @dreamy
@MasacRE den yana bence o konuda emin olma cnm başlamadı
Ben öyle düşünmek istiyorum galiba @MasacRE için
O da bişey diyemıyor nedense

Hee hee öyledir. Alınıyorum, gücünenıyorum, dert ediyorum
Bu arada söylemeden edemicem.
Saçmalama tabiki goy goy

Reactions: Çiğdem
İzle diye seni yalvatmak bize yakışmaz pazartesiye kadar hallederim sonrası Allah kerim abicim

Reactions: Forumdash
İzle diye seni yalvatmak bize yakışmaz pazartesiye kadar hallederim sonrası Allah kerim abicim
Hadi inş diyelim de çok da ısrarcıymışım gibi davranma
Sadece son 2 bölüm en iyi bölümler diyorum
Kaç senedir dizi izle diye kimseye önermiyorm

Reactions: Çiğdem
Neyse iyi geceler o zaman sana ? Başim dinlensin
bugun bi yorgunluk var bende ciddi ciddi yaşlanıyoruz
Tamam abicim bende birazdan yatarım zaten cicili bicili rüyalar bu arada biz baskası değiliz bunu unutma destere yok diye biz bu forumun en haccak dizi ekibiyiz istedin diziyi önerirsin bunuda yaşlansanda daha aklından çıkarma biz seni üzmeyiz rahmetlide gelince seneye mi bilmem ekip tamamlanır