Milyonların Önünde Aldatılsanız Tepkiniz Nasıl Olurdu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tepkiniz Nasıl Olurdu?

• Kullanılan toplam oy
    9
Sosyal medyada günlerdir Dominik'te yayınlanan La Isla de las Tentaciones (Temptation Island) isimli reality şovda yaşananları konuşuyor.

Program sevgili olan çiftlerin ayrı villalara yerleşerek farklı kişiler tarafından baştan çıkarılma durumlarını nasıl karşıladığını anlatıyor.
Montoya isimli yarışmacıya sevgilisi Anita'nın Villa isimli bir erkekle yaşadığı insel ilişki videosu izlettirildikten sonraki tepkileri viral olmuş durumda.
(görüntülerin tamamını yayınlayamıyoruz rtük aman @Dosi cezalık olabilir dedi:F)

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

------

@serhatt @Emre Ozansoy @Royal_Highness @The_Erinch @Bully @MasacRE @Yakamoz-Asi @TenTen @RüzgarGülü @S.G.A.T. @Mr.At @xdragxx @mrt-06 @Angelica @Zeyno @ozmoturk @offensive @Aserat @Gerekli24

İğrençççççççççççç böyle programmı olur beee

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Sen ve halilişko da katılın :A

20250125_195757.jpg

• Güldürdün
Sosyal medyada günlerdir Dominik'te yayınlanan La Isla de las Tentaciones (Temptation Island) isimli reality şovda yaşananları konuşuyor.

Program sevgili olan çiftlerin ayrı villalara yerleşerek farklı kişiler tarafından baştan çıkarılma durumlarını nasıl karşıladığını anlatıyor.
Montoya isimli yarışmacıya sevgilisi Anita'nın Villa isimli bir erkekle yaşadığı insel ilişki videosu izlettirildikten sonraki tepkileri viral olmuş durumda.
(görüntülerin tamamını yayınlayamıyoruz rtük aman @Dosi cezalık olabilir dedi:F)

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

------

@serhatt @Emre Ozansoy @Royal_Highness @The_Erinch @Bully @MasacRE @Yakamoz-Asi @TenTen @RüzgarGülü @S.G.A.T. @Mr.At @xdragxx @mrt-06 @Angelica @Zeyno @ozmoturk @offensive @Aserat @Gerekli24
Ekrana gelen kapak fotoğrafında çok mutlu görünüyor adam. Ala bir şey galiba kendisi.

• Beğendim
Bu tür şeylerin altyazisi olsa izlenir ama çok fazla gerçekçi olduğunu düşünmüyorum birde kültür farkı var. :D

Bizde olsa zorla içeri silah sokmaya çalışırlar sonrası şiddet 🌪️

Güzel konular @xemrexxx başarılarının devamını dileriz :)

• Beğendim
Benim tek anlamadığım olay şu.
Buraya gelen kişiler 4 erkek 4 kadın random kişiler mi önceki hayatlarında hiç birbirlerini görmemişler yani.
Yoksa 4 çift gelip bu adada farklı ilişkiler olacak mı diye test ediyorlar orda kafam karıştı bi :A

Benim tek anlamadığım olay şu.
Buraya gelen kişiler 4 erkek 4 kadın random kişiler mi önceki hayatlarında hiç birbirlerini görmemişler yani.
Yoksa 4 çift gelip bu adada farklı ilişkiler olacak mı diye test ediyorlar orda kafam karıştı bi :A
Senin ikinci dediğin çok farklı birşey :D

Tavrımız nettir bu konuda @xemrexxx