sen öyle san sıska şeyGücün bana yetmez nanik sana.![]()
sen öyle san sıska şeyGücün bana yetmez nanik sana.![]()
Ondan önce seni şutlarız forumdan. 😁sen öyle san sıska şey![]()
Bunuda sen bana çok söylüyorsun. O zaman sen öldün. 😁
Çatla da patla turşu.sen öyle san sıska şey![]()
Ne ara dedim 😵Bunuda sen bana çok söylüyorsun. O zaman sen öldün. 😁
Attığın videolar ile bana demiş oluyorsun bir nevi. ✍️✍️☠️Ne ara dedim 😵
Sosyal medyada günlerdir Dominik'te yayınlanan La Isla de las Tentaciones (Temptation Island) isimli reality şovda yaşananları konuşuyor.
Program sevgili olan çiftlerin ayrı villalara yerleşerek farklı kişiler tarafından baştan çıkarılma durumlarını nasıl karşıladığını anlatıyor.
Montoya isimli yarışmacıya sevgilisi Anita'nın Villa isimli bir erkekle yaşadığı insel ilişki videosu izlettirildikten sonraki tepkileri viral olmuş durumda.
(görüntülerin tamamını yayınlayamıyoruz rtük aman @Dosi cezalık olabilir dedi)
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
------
@serhatt @Emre Ozansoy @Royal_Highness @The_Erinch @Bully @MasacRE @Yakamoz-Asi @TenTen @RüzgarGülü @S.G.A.T. @Mr.At @xdragxx @mrt-06 @Angelica @Zeyno @ozmoturk @offensive @Aserat @Gerekli24
Doğru bu programa katılmayacaklar istemiyorlarsa kendi tercihleriYok biliyorum izledim zaten.
Ama programın formatı bu değil mi zatenBaştan sona aynı kişiyle sevgili kalıp ihanet etmeyen yok denecek kadar azdır zaten bu formatta
![]()
Sen ve halilişko da katılınİğrençççççççççççç böyle programmı olur beee
Noldu sinirlendin mi
Göbüşüme çarpıp geri düşersinÜstüne yürüyorum görmüyormusun![]()
![]()
Göbüşüme çarpıp geri düşersin![]()
Elim boşmu üstüne yürüdüğümü sanıyorsn sen![]()
Ekrana gelen kapak fotoğrafında çok mutlu görünüyor adam. Ala bir şey galiba kendisi.Sosyal medyada günlerdir Dominik'te yayınlanan La Isla de las Tentaciones (Temptation Island) isimli reality şovda yaşananları konuşuyor.
Program sevgili olan çiftlerin ayrı villalara yerleşerek farklı kişiler tarafından baştan çıkarılma durumlarını nasıl karşıladığını anlatıyor.
Montoya isimli yarışmacıya sevgilisi Anita'nın Villa isimli bir erkekle yaşadığı insel ilişki videosu izlettirildikten sonraki tepkileri viral olmuş durumda.
(görüntülerin tamamını yayınlayamıyoruz rtük aman @Dosi cezalık olabilir dedi)
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
------
@serhatt @Emre Ozansoy @Royal_Highness @The_Erinch @Bully @MasacRE @Yakamoz-Asi @TenTen @RüzgarGülü @S.G.A.T. @Mr.At @xdragxx @mrt-06 @Angelica @Zeyno @ozmoturk @offensive @Aserat @Gerekli24
Senin ikinci dediğin çok farklı birşeyBenim tek anlamadığım olay şu.
Buraya gelen kişiler 4 erkek 4 kadın random kişiler mi önceki hayatlarında hiç birbirlerini görmemişler yani.
Yoksa 4 çift gelip bu adada farklı ilişkiler olacak mı diye test ediyorlar orda kafam karıştı bi![]()