Milli Takımlar | Genel Yorum & Sohbet Konusu 🇹🇷 ⚽️ 🌍

Transfer edilecek spikerler (ve yorumcular, koskoca turnuva izliyoruz analiz yapan adam yok spikerin yanında) vatan-millet-sakarya edebiyatı yapmaz, o yüzden.
Biz duygusal bir milletiz.Bahsettiğimiz kişiler (S sport) direkt oyuna kanalize olan isimler.

Son düzenleme:
Reactions: DarkLegenD
Biz duygusal bir milletiyiz.Bahsettiğimiz kişiler (S sport) direkt oyuna kanalize olan isimler.
Vallahi ben duygusallık istemiyorum hatta aşırı milliyetçi insanlar bile bu spikerleri dinlerken rahatsız olur. Emre Özcan gelsin "hatlar arası bağlantı eksikliğinden dolayı Hakan Çalhanoğlu oyuna giremedi, 3-5-2'nin 5'lisindeki orta ikili yaratıcılık konusunda etkisizdi" falan bir şeyler desin, ben anlamayayım ama yine de bunlar konuşulsun.

Reactions: 12.Adam
Zihin açıcı yorumlara ihtiyacımız var diyorsun.Peki ya Uğur Meleke ?

Reactions: DarkLegenD
Bir sonraki maça Yusuf ile başlamamak lazım. Cengiz veya İrfan'dan biri gerek. İrfan daha iyi olabilir orta sahayı da kalabalıklaştırma açısından. Bugün de girdikten sonra iyiydi zaten.

Bir sonraki maça Yusuf ile başlamamak lazım. Cengiz veya İrfan'dan biri gerek. İrfan daha iyi olabilir orta sahayı da kalabalıklaştırma açısından. Bugün de girdikten sonra iyiydi zaten.
Gol için mutlaka Cengiz olmalı. İlerde hareketlilik sorumluluk dribling açısından en umutlu olduğum kişi

Reactions: HeisenBerg
Çağlar'dan rahatsız olan bir ben miyim... Leicester'da da iyi bitirmedi zaten ligi, bugün de çok hata yaptı dağınıktı. Letonya maçında da öyleydi. Düşüş var onda.

Dünkü maçta en çok da takımda kontra atak zamanı hızlı bir futbolcunun olmamasını çok hissettik... Kerem Aktürkoğlu'nu kadroya bile almaması yanlış karardı. Bu takımın yedek kulübesindeki ya da sahadaki Taylan'a ihtiyacı yok ama Kerem'e ihtiyacı var. Cengiz ve Kerem gibi hızlı isimler hem rakip takımı daha fazla tehdit eder hem de takımın dinamikliğine katkı sağlar...

Reactions: 12.Adam