Kız @Angelica ile dedikodu yaparken 2 tepsi baklava yiyip şeker komasına giren sen değil miydin 😱
Dedikodu yaptığımızı nerden biliyon acep
Kız @Angelica ile dedikodu yaparken 2 tepsi baklava yiyip şeker komasına giren sen değil miydin 😱
Avatarımdaki gibilerle yaşamadan ölmem daha tatmin olmadım.Yaklaşık 1800 erkekle yaşamışsın @Dosi günlüğünü bulmuş oradan okuyup söyledi bize
1800 erkekle birlikte olduğunu kabul ediyon yani 😱 😱 seni 1 yıl çamaşır suyunda bekletsek temizlenmesin 😱 @Çiğdem @Dosi @Angelica @Zeyno @xBUGRAx @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @ÖzgürAvatarımdaki gibilerle yaşamadan ölmem daha tatmin olmadım.
1800 değilse de 18 vardır. Allah'ın bildiğini kuldan mı saklayacağım.1800 erkekle birlikte olduğunu kabul ediyon yani 😱 😱 seni 1 yıl çamaşır suyunda bekletsek temizlenmesin 😱 @Çiğdem @Dosi @Angelica @Zeyno @xBUGRAx @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Özgür
Dimi yaaaaa, ay nerelerdesin sen yalnız kaldım bu savaşta.
Buna Safiye lazım.1800 erkekle birlikte olduğunu kabul ediyon yani 😱 😱 seni 1 yıl çamaşır suyunda bekletsek temizlenmesin 😱 @Çiğdem @Dosi @Angelica @Zeyno @xBUGRAx @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Özgür
Ben de o film ile keşfettim, geçenlerde İstanbul’a geldi hem deDimi yaaaaa, ay nerelerdesin sen yalnız kaldım bu savaşta.
365 Days filmi ile keşfettim bu adamı, daha önce bulmadığım için pişmanım içimi titretiyor.
Evet İstanbul'a geldiğini görünce foruma da bir uğrasın ve damgasını vursun istedim. @xemrexxxBen de o film ile keşfettim, geçenlerde İstanbul’a geldi hem de
Bana unutmayın ki hiçbir şey olmaz.O sahneyi 494837373 kere izledim sen atmadan önce @serhatt sonun öyle olmaz inşallah
Olsa da bununda altından kalkarsınBana unutmayın ki hiçbir şey olmaz.
Of course.Olsa da bununda altından kalkarsın