Kız @Angelica ile dedikodu yaparken 2 tepsi baklava yiyip şeker komasına giren sen değil miydin 😱
Dedikodu yaptığımızı nerden biliyon acep
Kız @Angelica ile dedikodu yaparken 2 tepsi baklava yiyip şeker komasına giren sen değil miydin 😱
Avatarımdaki gibilerle yaşamadan ölmem daha tatmin olmadım.Yaklaşık 1800 erkekle yaşamışsın @Dosi günlüğünü bulmuş oradan okuyup söyledi bize![]()
1800 erkekle birlikte olduğunu kabul ediyon yani 😱 😱 seni 1 yıl çamaşır suyunda bekletsek temizlenmesin 😱Avatarımdaki gibilerle yaşamadan ölmem daha tatmin olmadım.![]()
1800 değilse de 18 vardır. Allah'ın bildiğini kuldan mı saklayacağım.1800 erkekle birlikte olduğunu kabul ediyon yani 😱 😱 seni 1 yıl çamaşır suyunda bekletsek temizlenmesin 😱@Çiğdem @Dosi @Angelica @Zeyno @xBUGRAx @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Özgür
Dimi yaaaaa, ay nerelerdesin sen yalnız kaldım bu savaşta.
Buna Safiye lazım.1800 erkekle birlikte olduğunu kabul ediyon yani 😱 😱 seni 1 yıl çamaşır suyunda bekletsek temizlenmesin 😱@Çiğdem @Dosi @Angelica @Zeyno @xBUGRAx @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Özgür
Ben de o film ile keşfettim, geçenlerde İstanbul’a geldi hem deDimi yaaaaa, ay nerelerdesin sen yalnız kaldım bu savaşta.
365 Days filmi ile keşfettim bu adamı, daha önce bulmadığım için pişmanım içimi titretiyor.![]()
Evet İstanbul'a geldiğini görünce foruma da bir uğrasın ve damgasını vursun istedim.Ben de o film ile keşfettim, geçenlerde İstanbul’a geldi hem de![]()
Bana unutmayın ki hiçbir şey olmaz.
Olsa da bununda altından kalkarsınBana unutmayın ki hiçbir şey olmaz.![]()
Of course.Olsa da bununda altından kalkarsın![]()
![]()