Nisan ayında başlayacak ve Mayıs ayında bitecek Ramazan. O süreçte diziler hala daha devam edeceği için dediğin gibi ya gece yayınlanır yada haber öncesi ve kanal beklediğini alamaz diziden. Sezon içerisinde 2 günü 60 dakikalık dizilere ayırıp onlardan birinde bu diziyi yayınlarlar.Ramazan ayında olsa zaten izlenmez saat 11 e atacaklar 1 2 gibi bitecek çok saçma hem giden vergilere de yazık olacak
Beklentilere göre o süre değişebilir denmişti inşallah uzatmazlarNisan ayında başlayacak ve Mayıs ayında bitecek Ramazan. O süreçte diziler hala daha devam edeceği için dediğin gibi ya gece yayınlanır yada haber öncesi ve kanal beklediğini alamaz diziden. Sezon içerisinde 2 günü 60 dakikalık dizilere ayırıp onlardan birinde bu diziyi yayınlarlar.
O zaman TRT 0'da yayınlanacağını yaz istersen.
Şimdi düzenliyorum.O zaman TRT 0'da yayınlanacağını yaz istersen.
HMM
Kötü olmuş ya TV'de olsa daha iyi olurdu
Tabii ki doğru diyorsun ama süre az olsa daha iyi olabilirdi bu oyuncuların çoğu bir sürü dizide oynamış zaten diyorum ki o rollere adapte olduysalar bu rollere her halükarda adapte olurlar süreci çok fazla uzatmışlarRahat olsun, oyuncular da hazırlansın, daha kaliteli bir şey çıksın diye olabilir Mavera dizisi sadece 2 ayda çekilmişti oyuncuların hazırlık süreci de yoktu. Ancak başka nedeni vardır muhtemelen
Aslında olsa fena da olmazdı ama dijitalde yayınlanacak olması ://Ben Ramazan ayında yayınlanacağını zannetmiyorum, sezon içerisinde yayınlanır. Eğer Ramazan ayında yayınlanacak olsa bugüne kadar belirtilirdi.
Ramazan'dan önce dijitalde yayınlanır ise gece TV'de yayınlanır. Her türlü izleriz.Aslında olsa fena da olmazdı ama dijitalde yayınlanacak olması ://
Zaten mutlaka izleyeceğim sence barbaros mu yoksa bu mu daha iyi olacak?Ramazan'dan önce dijitalde yayınlanır ise gece TV'de yayınlanır. Her türlü izleriz.
Barbaroslar her türlü iyi olacak, ama bu dizi için de zamanında dev produksiyonlu deniliyordu. İkisinden de beklentim yüksek.Zaten mutlaka izleyeceğim sence barbaros mu yoksa bu mu daha iyi olacak?
Bu sezon bir sürü dizi izleyeceğim Barbaros, Uzak Şehrin Masalı, Kanunsuz Topraklar, Mevlana başka varsa aklıma gelmiyor ama o İkimizin Sırrı dizisini de izleyeceğimBarbaroslar her türlü iyi olacak, ama bu dizi için de zamanında dev produksiyonlu deniliyordu. İkisinden de beklentim yüksek.
Yazık ya, bu role kimler kimler gelebilirdi. Neyse diziyle işim yok zati.@slhttnmtl Sultan Veled, Mevlana'nın oğluymuş. 😱 Çok güzel baba oğul olurlar.
Daha iyi kimse olamazdı.Yazık ya, bu role kimler kimler gelebilirdi. Neyse diziyle işim yok zati.
Ok.Daha iyi kimse olamazdı.