Replika ne demek? Çakma?Dur be replika forma arıyoruzÖbür türlüsü 1000 TL zaten
![]()
Replika ne demek? Çakma?Dur be replika forma arıyoruzÖbür türlüsü 1000 TL zaten
![]()
Gerçeğe birebir ama çakmaReplika ne demek? Çakma?![]()
Havalıymış adıGerçeğe birebir ama çakma![]()
Sizin orada ne kadar formalarHavalıymış adı![]()
Hiç bir fikrim yokSizin orada ne kadar formalar![]()
Bak o zamanHiç bir fikrim yokbakmak gerekir
Bakmaya gerek yok, gelişmiş ülkelerin ekonomisini ezberledim artık... En fazla 80 eurodur.Bak o zaman![]()
Menajeri çok inatçı @bazinga
Güzel yalan konuşmuş. Messi boşta olacak ve onunla ilgilenmeyecek he?Guardiola zaten ilgilenmiyoruz demiş
Koskoca @Dosi için çerez parası o zaman. Forumda herkese birer tane hediye alabilir...Bakmaya gerek yok, gelişmiş ülkelerin ekonomisini ezberledim artık... En fazla 80 eurodur.✍️
Aynen nerdeyse 1 günlük maaşım. Tüm forum için 2 ay beleşe çalışayım demiKoskoca @Dosi için çerez parası o zaman. Forumda herkese birer tane hediye alabilir...
Tüm forum futbolla ilgilenmiyor onları boşverAynen nerdeyse 1 günlük maaşım. Tüm forum için 2 ay beleşe çalışayım demi![]()
Nerden baksan yine bir ayımı yer. Üzgünüm başka kapıyaTüm forum futbolla ilgilenmiyor onları boşver![]()
Vay beeeee insanın milyon euroları olsa bile cimri olabiliyor demek...Nerden baksan yine bir ayımı yer. Üzgünüm başka kapıya![]()
Aynen nerdeyse 1 günlük maaşım. Tüm forum için 2 ay beleşe çalışayım demi![]()
Milletin tanıdıkları yurtdışından hediye yollar, bizi oranın da cimrisi buluyor.. Kader 🚬🚬Vay beeeee insanın milyon euroları olsa bile cimri olabiliyor demek...
Vay beeeee insanın milyon euroları olsa bile cimri olabiliyor demek...