Meslek Seçimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2 seneye gelirim İnşAllah oradan da STV'ye kapak attım mı tamamdır.

pompy reyiz okulu hızlıca bitirir sen gelmeden.
okulda da sihirli annem anlatıyorsa işi zor hele ki onun derlseri de inglizce nasıl anlatıyordur dedini acep hoocalar-öğrencielr ne çekmiştir pompy nin bize anlattıklarını ingilizce dinleyerek

okulda da sihirli annem anlatıyorsa işi zor hele ki onun derlseri de inglizce nasıl anlatıyordur dedini acep hoocalar-öğrencielr ne çekmiştir pompy nin bize anlattıklarını ingilizce dinleyerek
Hakikatten Türkçesini okuyunca fenalıklar basıyor İngilizcesi offff üfffff.

Önemli bir karardır, eğer yanlış bir seçim yaparsanız hayatınız boyunca pişmanlık duyabilirsiniz. Eğer doğru seçim yapmışsanız hayatınızda en azından doğru giden bir şeyler var diye teselli bulabilirsiniz.

hep futbolcu olmak istedim kaç sene oynadık üniversite geldi bıraktım tek hayalim futbolcu olmaktı ama olmadı galiba

tarih okuyorum ama tarihe öyle ahış şahım bi ilgim yok tarihi severim ve tarih derslerim çok iyiydi lisede yoksa ne işim var

İşletme okuyorum ve bu yüzden meslek seçeneğim çok. Hakkımızda hayırlısı diyelim.

darksaal üni okuduğunu hatta nerde okutuğunu falan bile söylemişti hafızanız zayıf sizin

Benim bolumu begenmemis
son 3 senemiz staj seklinde geciyo

bende ing işletme okudum şu anda ithalat ihracat işleriyle uğraşıyorum
okduğum bölümle yaptığım iş paralel bu yüzden işimde fazla zorluk çekmedim

endüstri mühendisliği , 4. sınıf. başından beri tasarlıyodum zaten bu bölümü kafamda, tasarladığım gibi de oldu şükürler olsun ki. lisans bitiyor artık sıra yüksek lisansta

çağımızın mesleği endüstri gençler, herkese tavsiye ederim bu bölümü
zoru sevenler bilhassa buraya

Beyler herkese kendi bolumumu tavsiye ederim

hep turizm istedim ama o olmadi
olsun en azindan baska bir yer okuyorum pek sevmesemde en azindan okuyorum
su an ogrenciyim zaten gelecekde ne olucam hangi meslegi secicem bilmiyorum

beylik bir sözle yorum yapayım sevdiğiniz mesleği seçin ki hiç bir zaman çalışmaz olmazsınız)))