hızırı öldürüp masaya meryem-suzan-mübecel-handan-ceylan oturtulursa izlerim ve savunurumgizeme yazdığım mesajı şimdi adresine ulaştırıyorum yarın reyting sonuclarında ilk görevine başlayabilirsin
hızırı öldürüp masaya meryem-suzan-mübecel-handan-ceylan oturtulursa izlerim ve savunurumgizeme yazdığım mesajı şimdi adresine ulaştırıyorum yarın reyting sonuclarında ilk görevine başlayabilirsin
Meryem geldiğinde izlemicekmisin 😱😱😱hızırı öldürüp masaya meryem-suzan-mübecel-handan-ceylan oturtulursa izlerim ve savunurum
senaryoya bağlı şimdi meryoşla ünal sevgili olacak senin hızıra hadsiz diyip işkence edecekler yoksa izlememMeryem geldiğinde izlemicekmisin 😱😱😱
hahah hadi oradan beee sen izlemiyorum diye burda yazarken bile adım kadar biliyorum O sırada izliyor olucaksınsenaryoya bağlı şimdi meryoşla ünal sevgili olacak senin hızıra hadsiz diyip işkence edecekler yoksa izlemem
habere konu olan kişi gerçek star olunca haftada 70 bin kere de açılsa okunuyor el mahkum basın haber yapacak)) zaten anne dizisinin reytingleri ortadayken aradaki farkı kapatmanın tek yolu da bu )O kadar balon bir oyuncu ki şu diziye katılacağının yirmi kere haberi açıldı forumda. Tamam anladık kardeşim Meryem Uzerli EDHO'da oynayacak. Niye her hafta bu konuyla ilgili yeni içerikler servis ediliyor medyaya. Görmekten sıkıldık artık yeter yahu.
Yani diyorsun ki anneye yetişmek için haftada 12381724812785 tane balon haber yapmak zorunda ? Haklısınhabere konu olan kişi gerçek star olunca haftada 70 bin kere de açılsa okunuyor el mahkum basın haber yapacak)) zaten anne dizisinin reytingleri ortadayken aradaki farkı kapatmanın tek yolu da bu )
şimdi meryem gelince 1 ay magazin programlarında,internet sitelerin, gazetelerde meryem haber olacak edho nun gün 2.liğiyle kimse ilgilenmeyecekYani diyorsun ki anneye yetişmek için haftada 12381724812785 tane balon haber yapmak zorunda ? Haklısın