Meryem Uzerli'nin Partneri Belli Oldu!

hayırr saruhanımı rezil ettirmem onu vadide görücez inş 🙂🙂🙂
Bekle vadiye gelir o :A :A
Ne rezili ayol basrolunde turkiyenin en iyi 2 kadin oyuncusundan biri var iste berenle meryemden meryem basrol :)

Iyyy diyorum ıyyy diyorum :T:

Reaksiyonla gelen yaptiği kas çalişmasını bu diziyle biraz daha arttırır, İffettekii gibi yaka bağır açık gezer yada habire banyo ve üstü çıplak sahneleriyle izleyici çeker :T: @xemrexxx

Meryem'in sonu bu olmamalıydı :(

Bu arada hani amerikaya gidiyordu :F

Reaksiyonla gelen yaptiği kas çalişmasını bu diziyle biraz daha arttırır, İffettekii gibi yaka bağır açık gezer yada habire banyo ve üstü çıplak sahneleriyle izleyici çeker :T: @xemrexxx

@Çiğdem- ikleri diziye cekmek icin yapilmis bisey ama @Çiğdem- sevmiyor bu adami bende sevmiyorum :( :(

Senarist de Deniz Akçay'mış :F Meryem'in yükselişi gibi düşüşü de sert olacak anlaşılan :A
hahaha ayy tam tencere kapak meryemle ibrahim buldular birbirlerini :F:F:F
ibrahim bey bu diziyi batırmak adına seçilebilicek en iyi isimdi zaten meryemin ynına rol ypabilen bir erkek oyuncu ikna edemezdiler bence :kiki::kiki::kiki:
ibrahim bey maşşlah çok yakışıklı ama okadar oyunculukla alakası olmayan bir adam reaksiyonu bitiren adamlarında başında geliyor adam başrol olmuş dizidekı en kötü rol yapan kendisiydi yan oyunculardan bile daha kötü oyunculuk sergiledi ama meryeme çok uyumlu olmuş iki rol yapamayan kişiyi tencere kapak bir araya getirmişler :F:F:F

deniz akçayın nesi var :F geçmişe bakıp laf edecek olursak ece yörenç ,ile sema-eylem en kral senaryoları yazmalıydılar ama son 2 dizidir dökülüyorlar :F

çiğdem seni yolarım ya da yolmam kıskançlıktan meryemin oyunculuğuna bile laf ediyon :F

farukcuğum haber doğru değil bence dizinin fragmanı çıkana ka ben bile partner olucam :F

deniz akçayın nesi var :F geçmişe bakıp laf edecek olursak ece yörenç ,ile sema-eylem en kral senaryoları yazmalıydılar ama son 2 dizidir dökülüyorlar :F

çiğdem seni yolarım ya da yolmam kıskançlıktan meryemin oyunculuğuna bile laf ediyon :F

farukcuğum haber doğru değil bence dizinin fragmanı çıkana ka ben bile partner olucam :F
Bencede doğru değil meryemin kivanc partneri oldu sonra mehmet sonra bu adam bakalim kimler kimler olcak daha :)

İbrahim Çelikkol'un oyunculuğunu pek beğendiğim söylenemez. Umarım dizi başlayana kadar biraz oyunculuk eğitimi alır.

Karizma var adamda birçok diziye de yakışır fakat hiçbir dizide oynamıyor :)
Teklif gitmiyordurki adama son dizileri hiç tutmadi ama @Çiğdem- forumda baya reklamini yapti o adamin zati onun sayesinde tanidim saruhani bence diziye saruhanida alsinlar asıl basrol olarak Ibrahimde bunun kardesi olsun ikisi arasinda gidip gelsin Meryem ama tabi saruhani secsin :A

Teklif gitmiyordurki adama son dizileri hiç tutmadi ama @Çiğdem- forumda baya reklamini yapti o adamin zati onun sayesinde tanidim saruhani bence diziye saruhanida alsinlar asıl basrol olarak Ibrahimde bunun kardesi olsun ikisi arasinda gidip gelsin Meryem ama tabi saruhani secsin :A
Karizma var adamda birçok diziye de yakışır fakat hiçbir dizide oynamıyor :)
saruhan gibi karizmatik ve inanılmaz oyuncu yeteneği olan bir adam boşta olması ve teklif almaması ayyy zaten hayret içinde kalıyorum bu forumdan ben ve @Maskeli Fedai saruhanın büyük hayranlarıyız :love1::love1::love1:

Benim kaynağım dedikodu yada söylenti, iddia değil kaynağı var. :Z :A

oyunculuğu olmayan iki kişiyi nasıl bir araya getirmişler haha tencere kapak çok uyumlular şuan meryem ve ibrahim @xemrexxx :F:F:F

saruhan gibi karizmatik ve inanılmaz oyuncu yeteneği olan bir adam boşta olması ve teklif almaması ayyy zaten hayret içinde kalıyorum bu forumdan ben ve @Maskeli Fedai saruhanın büyük hayranlarıyız :love1::love1::love1:

Ben de severim kendisini son zamanlarda bildiğim Araf Zamanı'nın da oynamıştı herhalde dizinin fragmanında görmüştüm başroldeki bayanla da yakışmışlardı
Saruhan, Fragman ve yağmur falan yağıyordu şimşekler çakıyordu ''Araf Zamanı '' dizinin adı da mükemmeldi fragmanı beni baya etkilemişti :)
20120111_araf-zamani-1-bolum-ozeti-ve-fragmani_k.jpg