Bekle vadiye gelir ohayırr saruhanımı rezil ettirmem onu vadide görücez inş 🙂🙂🙂
Ne rezili ayol basrolunde turkiyenin en iyi 2 kadin oyuncusundan biri var iste berenle meryemden meryem basrol
Bekle vadiye gelir ohayırr saruhanımı rezil ettirmem onu vadide görücez inş 🙂🙂🙂
@Çiğdem- ikleri diziye cekmek icin yapilmis bisey ama @Çiğdem- sevmiyor bu adami bende sevmiyorumIyyy diyorum ıyyy diyorum
Reaksiyonla gelen yaptiği kas çalişmasını bu diziyle biraz daha arttırır, İffettekii gibi yaka bağır açık gezer yada habire banyo ve üstü çıplak sahneleriyle izleyici çeker@xemrexxx
Meryem'in sonu bu olmamalıydı
Bu arada hani amerikaya gidiyordu![]()
Senarist de Deniz Akçay'mışMeryem'in yükselişi gibi düşüşü de sert olacak anlaşılan
![]()
hahaha ayy tam tencere kapak meryemle ibrahim buldular birbirlerini
ibrahim bey bu diziyi batırmak adına seçilebilicek en iyi isimdi zaten meryemin ynına rol ypabilen bir erkek oyuncu ikna edemezdiler bence
ibrahim bey maşşlah çok yakışıklı ama okadar oyunculukla alakası olmayan bir adam reaksiyonu bitiren adamlarında başında geliyor adam başrol olmuş dizidekı en kötü rol yapan kendisiydi yan oyunculardan bile daha kötü oyunculuk sergiledi ama meryeme çok uyumlu olmuş iki rol yapamayan kişiyi tencere kapak bir araya getirmişler![]()
deniz akçayın nesi varIyyy diyorum ıyyy diyorum
Reaksiyonla gelen yaptiği kas çalişmasını bu diziyle biraz daha arttırır, İffettekii gibi yaka bağır açık gezer yada habire banyo ve üstü çıplak sahneleriyle izleyici çeker@xemrexxx
Meryem'in sonu bu olmamalıydı
Bu arada hani amerikaya gidiyordu![]()
Bencede doğru değil meryemin kivanc partneri oldu sonra mehmet sonra bu adam bakalim kimler kimler olcak dahadeniz akçayın nesi vargeçmişe bakıp laf edecek olursak ece yörenç ,ile sema-eylem en kral senaryoları yazmalıydılar ama son 2 dizidir dökülüyorlar
çiğdem seni yolarım ya da yolmam kıskançlıktan meryemin oyunculuğuna bile laf ediyon
farukcuğum haber doğru değil bence dizinin fragmanı çıkana ka ben bile partner olucam![]()
Karizma var adamda birçok diziye de yakışır fakat hiçbir dizide oynamıyor
Teklif gitmiyordurki adama son dizileri hiç tutmadi ama @Çiğdem- forumda baya reklamini yapti o adamin zati onun sayesinde tanidim saruhani bence diziye saruhanida alsinlar asıl basrol olarak Ibrahimde bunun kardesi olsun ikisi arasinda gidip gelsin Meryem ama tabi saruhani secsinKarizma var adamda birçok diziye de yakışır fakat hiçbir dizide oynamıyor![]()
Teklif gitmiyordurki adama son dizileri hiç tutmadi ama @Çiğdem- forumda baya reklamini yapti o adamin zati onun sayesinde tanidim saruhani bence diziye saruhanida alsinlar asıl basrol olarak Ibrahimde bunun kardesi olsun ikisi arasinda gidip gelsin Meryem ama tabi saruhani secsin![]()
saruhan gibi karizmatik ve inanılmaz oyuncu yeteneği olan bir adam boşta olması ve teklif almaması ayyy zaten hayret içinde kalıyorum bu forumdan ben ve @Maskeli Fedai saruhanın büyük hayranlarıyızKarizma var adamda birçok diziye de yakışır fakat hiçbir dizide oynamıyor![]()
Benim kaynağım dedikodu yada söylenti, iddia değil kaynağı var.deniz akçayın nesi vargeçmişe bakıp laf edecek olursak ece yörenç ,ile sema-eylem en kral senaryoları yazmalıydılar ama son 2 dizidir dökülüyorlar
çiğdem seni yolarım ya da yolmam kıskançlıktan meryemin oyunculuğuna bile laf ediyon
farukcuğum haber doğru değil bence dizinin fragmanı çıkana ka ben bile partner olucam![]()
oyunculuğu olmayan iki kişiyi nasıl bir araya getirmişler haha tencere kapak çok uyumlular şuan meryem ve ibrahim @xemrexxxdeniz akçayın nesi vargeçmişe bakıp laf edecek olursak ece yörenç ,ile sema-eylem en kral senaryoları yazmalıydılar ama son 2 dizidir dökülüyorlar
de get meryemim konusunda tüm totaller afallar sen de dahilBenim kaynağım dedikodu yada söylenti, iddia değil kaynağı var.![]()
![]()
Benim konum doğru çıkacak göreceğiniz.de get meryemim konusunda tüm totaller afallar sen de dahil![]()
meryemim ödülleri ile sana tokat atıyor çirkinleerin kraliçesi,hadsiz,pis,pasaklı,sivilceli,evde kalmışoyunculuğu olmayan iki kişiyi nasıl bir araya getirmişler haha tencere kapak çok uyumlular şuan meryem ve ibrahim @xemrexxx![]()
saruhan gibi karizmatik ve inanılmaz oyuncu yeteneği olan bir adam boşta olması ve teklif almaması ayyy zaten hayret içinde kalıyorum bu forumdan ben ve @Maskeli Fedai saruhanın büyük hayranlarıyız![]()