Meryem Uzerli'nin Partneri Belli Oldu!

ben de inanmadım ama doğruysa diye bi köşede dursun yorumum
belli olmaz bu işler

en büyük çıkısını eski dönemde aynalı tahirde ypmıstı son dönemde ise kaybolan yıllar dizisinde yine çok büyük bir çıkıs yakalamıstı 🙂🙂🙂

Sevilesi bi adam değilde o yuzden
Bi ara @xemrexxx bu adamın reaksiyondaki üstsüz sahnesini paylaşmişti @Çiğdem- için
ibrahim türkiyede oyunculuğu kötü olan belkide en kötü kişidir cnm reaksiyonda başrol olmus ayoll yan oyunculardan bile daha kötü oynuyor iffettede aynı şekilde rezalet bir oyunculuk adamın oyunculukla alakası bile yok ben erkekleri kötülemem kolay kolay ama gördüğümü söylemem lazım

ayol senin beğendiklerine bakalım
kenan hep kabadayı rollerinde; neeco şaşmaz tek rolü var
saruhan hünel de hep aynı rollerde
senin beğenmen için adamın sert rollerde oynaması lazım demek ki

Helal kız
Konuş şu @xemrexxx 'i çatlat
yukarda dediğim gibi xemrexxx daha önce İbrahim'in üstsüz sahnesini paylaşmişti şimdide koruyor

ayol senin beğendiklerine bakalım
kenan hep kabadayı rollerinde; neeco şaşmaz tek rolü var
saruhan hünel de hep aynı rollerde
senin beğenmen için adamın sert rollerde oynaması lazım demek ki
ben aksiyon dizileri seviyorum oyüzden sert adam olucak

ama ibrahim reaksiyonda o rolude beceremedi cnm gözüme giremedi

Helal kız
yukarda dediğim gibi xemrexxx daha önce İbrahim'in üstsüz sahnesini paylaşmişti şimdide koruyor
çiğdemin ve senin bğendiğiniz oyunculardan aşağı kalır yanı yok bence

ben aksiyon dizileri seviyorum oyüzden sert adam olucak

ama ibrahim reaksiyonda o rolude beceremedi cnm gözüme giremedi
demek ki adam iyi oynadı sen hep yeteneksizleri bğendiğine göre

çiğdemin ve senin bğendiğiniz oyunculardan aşağı kalır yanı yok bence

demek ki adam iyi oynadı sen hep yeteneksizleri bğendiğine göre
Helal kız
emreee forumdash bu forumda diziden oyuncudan anlayan benden sonra sayılı kişilerden yabancı dizilerimin çoğunu izleyen tek kişi forumdash yanı kaliteden anlıyor çocuk

emreee forumdash bu forumda diziden oyuncudan anlayan benden sonra sayılı kişilerden yabancı dizilerimin çoğunu izleyen tek kişi forumdash yanı kaliteden anlıyor çocuk
neydn anlıyor ayol füzeleri ya da baklavaları olanları başrol yapan dizilerden anlıyor anca

İbrahim Celikkolun olması çok iyi olmuş
reaksiyon da iyi değildi ama ben başarılı buluyorum kendisini zaten karşısında meryem var daha ne olsun dizi tutar büyük ihtimalle.

Bu kadin kalp hırsızında oynuyordu tekin mineyi tercih ediyordu buda pat diye ortada kaliyordu
@Çiğdem- @Harunnn60

ben tutacaklarını düşünüyorum doğrysa ibrahim meryem yakışacaklar

13 bölüm veriyorum normalde 4 bölüm de Star'da olma ihtimali var