Meryem Uzerli'nin Partneri Belli Oldu!

deniz akçayın nesi var :F geçmişe bakıp laf edecek olursak ece yörenç ,ile sema-eylem en kral senaryoları yazmalıydılar ama son 2 dizidir dökülüyorlar :F

çiğdem seni yolarım ya da yolmam kıskançlıktan meryemin oyunculuğuna bile laf ediyon :F

farukcuğum haber doğru değil bence dizinin fragmanı çıkana ka ben bile partner olucam :F
ben de inanmadım ama doğruysa diye bi köşede dursun yorumum :X belli olmaz bu işler :X

Ben de severim kendisini son zamanlarda bildiğim Araf Zamanı'nın da oynamıştı herhalde dizinin fragmanında görmüştüm başroldeki bayanla da yakışmışlardı
Saruhan, Fragman ve yağmur falan yağıyordu şimşekler çakıyordu ''Araf Zamanı '' dizinin adı da mükemmeldi fragmanı beni baya etkilemişti :)
Ekli dosyayı görüntüle 42033
en büyük çıkısını eski dönemde aynalı tahirde ypmıstı son dönemde ise kaybolan yıllar dizisinde yine çok büyük bir çıkıs yakalamıstı 🙂🙂🙂

Sevilesi bi adam değilde o yuzden :X Bi ara @xemrexxx bu adamın reaksiyondaki üstsüz sahnesini paylaşmişti @Çiğdem- için :F
ibrahim türkiyede oyunculuğu kötü olan belkide en kötü kişidir cnm reaksiyonda başrol olmus ayoll yan oyunculardan bile daha kötü oynuyor iffettede aynı şekilde rezalet bir oyunculuk adamın oyunculukla alakası bile yok ben erkekleri kötülemem kolay kolay ama gördüğümü söylemem lazım :F:F:F

ibrahim türkiyede oyunculuğu kötü olan belkide en kötü kişidir cnm reaksiyonda başrol olmus ayoll yan oyunculardan bile daha kötü oynuyor iffettede aynı şekilde rezalet bir oyunculuk adamın oyunculukla alakası bile yok ben erkekleri kötülemem kolay kolay ama gördüğümü söylemem lazım :F:F:F
ayol senin beğendiklerine bakalım :F kenan hep kabadayı rollerinde; neeco şaşmaz tek rolü var :F saruhan hünel de hep aynı rollerde :F senin beğenmen için adamın sert rollerde oynaması lazım demek ki :F

Helal kız :F Konuş şu @xemrexxx 'i çatlat :F yukarda dediğim gibi xemrexxx daha önce İbrahim'in üstsüz sahnesini paylaşmişti şimdide koruyor :F:F

ayol senin beğendiklerine bakalım :F kenan hep kabadayı rollerinde; neeco şaşmaz tek rolü var :F saruhan hünel de hep aynı rollerde :F senin beğenmen için adamın sert rollerde oynaması lazım demek ki :F
ben aksiyon dizileri seviyorum oyüzden sert adam olucak :A:A:A
ama ibrahim reaksiyonda o rolude beceremedi cnm gözüme giremedi :F:F:F

Helal kız :F Konuş şu @xemrexxx 'i çatlat :F yukarda dediğim gibi xemrexxx daha önce İbrahim'in üstsüz sahnesini paylaşmişti şimdide koruyor :F:F
çiğdemin ve senin bğendiğiniz oyunculardan aşağı kalır yanı yok bence :F

ben aksiyon dizileri seviyorum oyüzden sert adam olucak :A:A:A
ama ibrahim reaksiyonda o rolude beceremedi cnm gözüme giremedi :F:F:F
demek ki adam iyi oynadı sen hep yeteneksizleri bğendiğine göre :F

çiğdemin ve senin bğendiğiniz oyunculardan aşağı kalır yanı yok bence :F

demek ki adam iyi oynadı sen hep yeteneksizleri bğendiğine göre :F
emreee forumdash bu forumda diziden oyuncudan anlayan benden sonra sayılı kişilerden yabancı dizilerimin çoğunu izleyen tek kişi forumdash yanı kaliteden anlıyor çocuk :F

İbrahim Celikkolun olması çok iyi olmuş :) reaksiyon da iyi değildi ama ben başarılı buluyorum kendisini zaten karşısında meryem var daha ne olsun dizi tutar büyük ihtimalle.

Ben de severim kendisini son zamanlarda bildiğim Araf Zamanı'nın da oynamıştı herhalde dizinin fragmanında görmüştüm başroldeki bayanla da yakışmışlardı
Saruhan, Fragman ve yağmur falan yağıyordu şimşekler çakıyordu ''Araf Zamanı '' dizinin adı da mükemmeldi fragmanı beni baya etkilemişti :)
Ekli dosyayı görüntüle 42033
Bu kadin kalp hırsızında oynuyordu tekin mineyi tercih ediyordu buda pat diye ortada kaliyordu :A @Çiğdem- @Harunnn60