Meryem Uzerli'nin Partneri Belli Oldu!

Iyyy diyorum ıyyy diyorum

Reaksiyonla gelen yaptiği kas çalişmasını bu diziyle biraz daha arttırır, İffettekii gibi yaka bağır açık gezer yada habire banyo ve üstü çıplak sahneleriyle izleyici çeker
@xemrexxx

Meryem'in sonu bu olmamalıydı

Bu arada hani amerikaya gidiyordu

@Çiğdem- ikleri diziye cekmek icin yapilmis bisey ama @Çiğdem- sevmiyor bu adami bende sevmiyorum

İbrahim kötü oyuncu ama Mehmet Günsur'dan daha iyi bir seçim gibi duruyor.

Senarist de Deniz Akçay'mış
Meryem'in yükselişi gibi düşüşü de sert olacak anlaşılan
deniz akçayın nesi var
geçmişe bakıp laf edecek olursak ece yörenç ,ile sema-eylem en kral senaryoları yazmalıydılar ama son 2 dizidir dökülüyorlar

çiğdem seni yolarım ya da yolmam kıskançlıktan meryemin oyunculuğuna bile laf ediyon

farukcuğum haber doğru değil bence dizinin fragmanı çıkana ka ben bile partner olucam

Bencede doğru değil meryemin kivanc partneri oldu sonra mehmet sonra bu adam bakalim kimler kimler olcak daha

İbrahim Çelikkol'un oyunculuğunu pek beğendiğim söylenemez. Umarım dizi başlayana kadar biraz oyunculuk eğitimi alır.

Karizma var adamda birçok diziye de yakışır fakat hiçbir dizide oynamıyor
Teklif gitmiyordurki adama son dizileri hiç tutmadi ama @Çiğdem- forumda baya reklamini yapti o adamin zati onun sayesinde tanidim saruhani bence diziye saruhanida alsinlar asıl basrol olarak Ibrahimde bunun kardesi olsun ikisi arasinda gidip gelsin Meryem ama tabi saruhani secsin

Karizma var adamda birçok diziye de yakışır fakat hiçbir dizide oynamıyor
saruhan gibi karizmatik ve inanılmaz oyuncu yeteneği olan bir adam boşta olması ve teklif almaması ayyy zaten hayret içinde kalıyorum bu forumdan ben ve @Maskeli Fedai saruhanın büyük hayranlarıyız

Benim kaynağım dedikodu yada söylenti, iddia değil kaynağı var.

oyunculuğu olmayan iki kişiyi nasıl bir araya getirmişler haha tencere kapak çok uyumlular şuan meryem ve ibrahim @xemrexxx

saruhan gibi karizmatik ve inanılmaz oyuncu yeteneği olan bir adam boşta olması ve teklif almaması ayyy zaten hayret içinde kalıyorum bu forumdan ben ve @Maskeli Fedai saruhanın büyük hayranlarıyız

Ben de severim kendisini son zamanlarda bildiğim Araf Zamanı'nın da oynamıştı herhalde dizinin fragmanında görmüştüm başroldeki bayanla da yakışmışlardı
Saruhan, Fragman ve yağmur falan yağıyordu şimşekler çakıyordu ''Araf Zamanı '' dizinin adı da mükemmeldi fragmanı beni baya etkilemişti