Şuan yastayım. Çok ciddiyim.Başlayıp tutmasın bir an önce diye çok dua etti ama Emre'nin çenesini tanrıya sığnıyorum şuan.ss
![]()
Şuan yastayım. Çok ciddiyim.Başlayıp tutmasın bir an önce diye çok dua etti ama Emre'nin çenesini tanrıya sığnıyorum şuan.ss
![]()
kazanacak ama merak etme totoşOlmayan bölümlerden nasıl para kazanıyor lo. 😱 Kadının dizisi yok.![]()
nee alakası var@xemrexxx Gülme komşuna gelir başına sözü tam sana cuk oturuyor.![]()
Her diziye taş atıyordun ama yorumlaran anlaşılacağı üzere bu sefer senin kafan atmışlar taşı.kazanacak ama merak etme totoş
nee alakası var![]()
KPA'nın da 1 yıl reklamı yapıldı bu diziden daha çok yapıldı belki KPA gibi olur.Bu dizinin sonuda Kurt Seyit ve Reaksiyon gibi olacak çok abarttılar hergün bir haberi çıktı daha başlamadan Meryem'den de dizisinden de sıkıldım![]()
Sanırım bana dedin alıntılayıp deseydin keşke.Konunun Kara Para Aşk'la ne alakası var, ikide bir konu dışı yorum yapıyorsunuz?
Senle ilgili bir durum değil. @xemrexxx'in her konusunda Kara Para Aşk mesajları var ilk sayfaya bakabilirsin yorumlarına.Sanırım bana dedin alıntılayıp deseydin keşke.Dream Reaksiyon örneğini vermiş bende ona KPA daha çok tanıtıldı ve şuan 2. sezonda belki de KPA ayarında gidecek dedim yani tamamen konu ile ilgili bir yorum.
![]()
Sanırım bana dedin alıntılayıp deseydin keşke.Dream Reaksiyon örneğini vermiş bende ona KPA daha çok tanıtıldı ve şuan 2. sezonda belki de KPA ayarında gidecek dedim yani tamamen konu ile ilgili bir yorum.
![]()
fankafalara savaş açtım o yüzden her konuda kpa mesajım olabilirSenle ilgili bir durum değil. @xemrexxx'in her konusunda Kara Para Aşk mesajları var ilk sayfaya bakabilirsin yorumlarına.![]()
korkunun ecele faydası yok dönüşüyle ekranda deprem etkisi yaratacakMeryem'i Eylül ayına mı atmışla.
İyi olmuş bir müddet daha ekranda görmeyeceğiz.![]()
1 yıl reklamı mı yapıldıKPA'nın da 1 yıl reklamı yapıldı bu diziden daha çok yapıldı belki KPA gibi olur.![]()
Benim aklımda öyle kalmış demekki.1 yıl reklamı mı yapıldıKPA sadece kadın başrol oyuncusu konusunda haber oldu yoksa reklamı en az yapılan ay yapım dizisi oldu
![]()