Meryem Uzerli'nin Dizisi Ertelendi!

Bu dizinin sonuda Kurt Seyit ve Reaksiyon gibi olacak çok abarttılar hergün bir haberi çıktı daha başlamadan Meryem'den de dizisinden de sıkıldım :D

Konunun Kara Para Aşk'la ne alakası var, ikide bir konu dışı yorum yapıyorsunuz?

Konunun Kara Para Aşk'la ne alakası var, ikide bir konu dışı yorum yapıyorsunuz?
Sanırım bana dedin alıntılayıp deseydin keşke. :) Dream Reaksiyon örneğini vermiş bende ona KPA daha çok tanıtıldı ve şuan 2. sezonda belki de KPA ayarında gidecek dedim yani tamamen konu ile ilgili bir yorum. :)

Sanırım bana dedin alıntılayıp deseydin keşke. :) Dream Reaksiyon örneğini vermiş bende ona KPA daha çok tanıtıldı ve şuan 2. sezonda belki de KPA ayarında gidecek dedim yani tamamen konu ile ilgili bir yorum. :)
Senle ilgili bir durum değil. @xemrexxx'in her konusunda Kara Para Aşk mesajları var ilk sayfaya bakabilirsin yorumlarına. :)

Mart'ta başlamasını çok isterdim. Ama ertelenmesi dizi adına daha iyi. Umarım senaryosu güzel olur.

Simdi dizisi ertelendi diye kız yine tukmenmislik sendromuna kapilmasin

Meryem'i Eylül ayına mı atmışla. :F
İyi olmuş bir müddet daha ekranda görmeyeceğiz. :A

Senle ilgili bir durum değil. @xemrexxx'in her konusunda Kara Para Aşk mesajları var ilk sayfaya bakabilirsin yorumlarına. :)
fankafalara savaş açtım o yüzden her konuda kpa mesajım olabilir :A

Meryem'i Eylül ayına mı atmışla. :F
İyi olmuş bir müddet daha ekranda görmeyeceğiz. :A
korkunun ecele faydası yok dönüşüyle ekranda deprem etkisi yaratacak :A

1 yıl reklamı mı yapıldı :A KPA sadece kadın başrol oyuncusu konusunda haber oldu yoksa reklamı en az yapılan ay yapım dizisi oldu :)
Benim aklımda öyle kalmış demekki. :D Niye üvey evlat muamelesi yapmışlar KPA'na? :A

Bu arada dediğim gibi kötülemek için demedim KPA gibi 2 sezon devam edebilir demek istedim başka yerlere çekilmesin. :)