Meryem Uzerli'nin Dizisi Ertelendi!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1416278501.jpg

Yapımcılığını 03 Prodiksiyon'un üstlendiği yönetmen koltuğunda Yağmur-Durul Taylan biraderlerlerin oturacağı, başrolünde ise Muhteşem Yüzyıl'daki Hürrem Sultan karakteriyle tüm dünyada tanınan Meryem Uzerli'nin yer alacağı dizisinin çekimleri Eylül ayına ertelendi.

Star TV'de ekrana gelecek İstanbul’da geçen tutkulu bir aşkı anlatacak yeni dizisinin yazılan hikayesi beğenilmedi. Hem senaryonun yapım şirketinin içine sinmemesi, hem de partner konusundaki kararsızlık projenin yeni yayın dönemine kalmasına neden oldu. Bunun üzerine Meryem Uzerli'de Berlin'e döndü.

Şuan yastayım. Çok ciddiyim.:T Başlayıp tutmasın bir an önce diye çok dua etti ama Emre'nin çenesini tanrıya sığnıyorum şuan.ss:F

@xemrexxx için çok üzgünüm, Meryem'ini beklemekten çatlamıştı. Bu haber kendisini çok yıkmıştır, eminim... :F

Projenin ertelenmesi de iyi olmuş, zaten daha partner bulunamadı ve senaryo bile yazılmadı. Neyse, umarım güzel bir dizi olur... :)

Meryem'le partner olmak isteyen biri çıkmamış zaar. :F

Ertelenen dizilerden hayır gelmiyor pek maalesef, Meryem'in işi zor görünüyor. :A

ayyy hiçç şaşırmadım meryemin yeni bir diziye başlayacak cesareti yok başlaması için türkiyenin en iyi erkek oyuncusu ve en iyi senaryosu lazım çünkü kendi başına meryem dizi götüremeyeceğini çok iyi biliyor ama hibir ünlü erkek oyuncuyu kandıramadı senaryoda çok sıradan meryemin zaten kendisine güveni yo kaçıp gitti en sonunda hahah @xemrexxx :F

Fazla titizlenmesinler. Çünkü bugüne kadar titizlikle hazırlanan hiçbir dizi tutmadı. Hangi diziler hayatımıza bomba gibi aniden düştüse onlar patladılar. 2-3 gün Yakında yazısı ile daha sonra tarihle çıkan, ilk fragmanı çıktıktan 10 gün sonra başlayan Küçük Ağa 8 ile başlamıştı.

@xemrexxx için çok üzgünüm, Meryem'ini beklemekten çatlamıştı. Bu haber kendisini çok yıkmıştır, eminim... :F

Projenin ertelenmesi de iyi olmuş, zaten daha partner bulunamadı ve senaryo bile yazılmadı. Neyse, umarım güzel bir dizi olur... :)
ayyy hiçç şaşırmadım meryemin yeni bir diziye başlayacak cesareti yok başlaması için türkiyenin en iyi erkek oyuncusu ve en iyi senaryosu lazım çünkü kendi başına meryem dizi götüremeyeceğini çok iyi biliyor ama hibir ünlü erkek oyuncuyu kandıramadı senaryoda çok sıradan meryemin zaten kendisine güveni yo kaçıp gitti en sonunda hahah @xemrexxx :F
Meryem'le partner olmak isteyen biri çıkmamış zaar. :F

Ertelenen dizilerden hayır gelmiyor pek maalesef, Meryem'in işi zor görünüyor. :A
Belki de iptal olmuştur :D @xemrexxx'in hayalleri suya düştü wahooooyy :D
dünkü habeerde dediğim gibi engin akyürekin dizisinin bitmesini bekliyiler @Çiğdem- takımı ve fankafalar çatlayacak işin sonunda:A

"my'yi yarıda bırakıp kaçan oyuncunun ibretlik sonu" :A ben demiştim bu iş böyle olacak diye :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy