Meryem Uzerli'den Yeni Proje

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
139,049
Puanı
1,061
Önümüzdeki yıl Murat Yıldırım ile başrol oynayacağı dizi ile ekrana dönecek olan Meryem Uzerli bir yandan da yeni proje teklifleri için görüşmelere devam ediyor.

Dizinin yanı sıra Özcan Deniz ve Ozan Güven ile partner olacağı iki ayrı dizi çekeceği konuşulan güzel oyuncu reklam filmi için geldiği İstanbul'da Necati Akpınar ile görüştü. Eyvah Eyvah serisi, Düğün Dernek ve G.O.R.A gibi filmlerin yapımcısı olan Necati Akpınar ve Meryem Uzerli görüştükleri proje için açıklama yapmadı.
10451163_730360057081456_5503353520110255964_n.jpg

@destere @Çiğdem- @cookies @gizem ak @ABAY_06 @Yiğitt @MelankoliK @vadikızı @HachiKo @Aserat @Bully @sokak sanati @mrt-06 @yatutarsa @gözlemci @Forumdash @Harunnn60 @ozgur2113

Meryem bu kadar proje ve dizide oynarsa gine bunalıma girer kaçar )))

Neredeyse 1 senedir bir projede olacak diye söyleniyor. Ortada fol yok yumurta yok ama. Bu haberde yalan çıkar. :))))

Neredeyse 1 senedir bir projede olacak diye söyleniyor. Ortada fol yok yumurta yok ama. Bu haberde yalan çıkar. :))))
eleme kedere for :A kadın türkiyeye dönmeden nasıl oynayacak herhangi bir projede daha teknoloji o ka gelişmedi:))) diğer iki filmi boşverip bunu seçsin en az 2.5 milyon gişe garanti melunlar çatlar:A

Recep'in filmlerinde oynasın. 5 milyon izlenir.:)))
Teknoloji gelişmedı ama haberlerde hep yalan dolan çıkıyor. Meryem'in dizi Bu yıl başlayacaktı seneye ertelendi. Senaryolar iptal edildi. Film daha garanti değil... @xemrexxx

Recep'in filmlerinde oynasın. 5 milyon izlenir.:)))
Teknoloji gelişmedı ama haberlerde hep yalan dolan çıkıyor. Meryem'in dizi Bu yıl başlayacaktı seneye ertelendi. Senaryolar iptal edildi. Film daha garanti değil... @xemrexxx
eninde sonunda dönüp melunları çatlatacak kaçış yok :A ayrıca receple eyvah eyvahın kalitesini bir tutup böyle espriler yapıyon işte bunlar hep elem keder:A

Gişe meraklısı olduğun için sen istersin diye tahmin ettim.:))))
Döndüğü gibi gideceği gunlerde olacak ama gerçekten ilk önce dönmesi gerekiyor. Bence Eylülden Ocağa ertelenecek dizisi ve Haziranda Final olacak.:))) @xemrexxx

Gişe meraklısı olduğun için sen istersin diye tahmin ettim.:))))
Döndüğü gibi gideceği gunlerde olacak ama gerçekten ilk önce dönmesi gerekiyor. Bence Eylülden Ocağa ertelenecek dizisi ve Haziranda Final olacak.:))) @xemrexxx
oyunculuğunu kanıtlamasına gerek yok meryoşun ne de olsa tüm ödülleri süpürdü:)) gişe daha önemli artık onun için:))

valla daha çok beklicen bazılarının devri yavaş yavaş kapanıyor alışsan iyi olur böyle nefret kusmalara gerek yok bir zamanlar dalga geçtiğin kpa cılar gibi :))

hadi ben derse gittim çüz:)

Oyunculuk Tek bir rollé kanıtlanmıyor. Malesef bir şey kanıtlama daha.

2.si o bahsettiğin kişi suan ekranda değil ve gelecek sene göreceğim. Kimin dizisi daha iyi gidecek yada başlayacak. :))) Tek başına 11 reyting almış oyuncu o. @xemrexxx

@ABAY_06 birazdan Kenan konusu açılır sen merak etme.:A
Ben Meryem'ide seveni bir insanım ama Emre saolsun devamli saldırı derdinde.:F

İşine gelince işine geldiği gibi davranıyor Emre. Hasan ve ekibi gibi.:A

@sokak sanati Emre eskisi gibi artık Beren fanlığı yapmıyor ondan olabilirmi bu nefretin :))) artık Emre'de Beren diye birşey kalmamış varsa yok meryoş diyor başka bişi demi .:))))

Eğer bir Tuba konusu görürsen Beren'ı nasıl ayırdığını görürsün Emre'nin. @ABAY_06 Ayrica o sevmesem ne olacak. Tekbir rollé star olduğunu düşündüğü insana tür bindiren birisi Beren.:)))

Ozan Güven ile oynayacağı yeni film için görüşmüştür büyük ihtimalle. :)

Her zamanki boş konularından biri daha. Meryem Uzerli'nin BKM filminde oynayacağının konusunu açtık zaten. Yeni bir şeymiş gibi açmanın ne alemi var. Hiç olmasa içinde bilgi olsaydı bari. :)