Beren'i izlemesi yeterli tartışma için bence @xemrexxx )
Bir şey diycem siz neden berenle meryemi kıyaslıyorsunuz ? İkisi de iyi oyuncular lo oturun 2sinide izleyin geçin sizi gidiler sizi ikiside harika oyuncularfankafaysa öyle tabi
Beren'i izlemesi yeterli tartışma için bence @xemrexxx )
Bir şey diycem siz neden berenle meryemi kıyaslıyorsunuz ? İkisi de iyi oyuncular lo oturun 2sinide izleyin geçin sizi gidiler sizi ikiside harika oyuncularfankafaysa öyle tabi
@xemrexxx berenide seviyor ama myyi daha çok sevdiği için meryemi dahada ön plana çıkarıyor mesela bana göre medcezirdeki ayse yani pınar tuncegil şu anda ekranlardaki en iyi oyuncu ama herkes böyle düşünmüyor iste herkesin zevki ayri lo abartma bu kadar 😉Ben ikisinide hatta Serenay'ıda seveni biriyim ama fankafa Emre hep bir Meryem'i ön plana çıkarma derdinde.) Tartışma zaten hep bunun böyle. Ucuz numaralarla Meryem'i abartmasından kaynaklı çıkıyor. @cookies
Lo sizde ortak noktanız olan tubadan konuşun yoksa forumda 3. Dünya Savaşı çıkacak pılizz .ssBende saygı duyuyorum zaten. Muhtemelen alıntı o yapmıştır. Konuşmanın başına bak...))
ayol sen de joseph mi ian mı jensen mı diye düşünüoyr ne farkın varher girdiğim konularda meryemmi tubamı berenmi ayyy benim gibi olmanızı öneriyorum sizlere bakın ben hiçbirini sevmiyorum kafam rahat
o ayrı bu ayrı karıştırma şimdiayol sen de joseph mi ian mı jensen mı diye düşünüoyr ne farkın var
Ayol en azından biz Türkçüyüz dimi @xemrexxxo ayrı bu ayrı karıştırma şimdi