2.cümle ne loMeryem'e güvenim tam ama O3'e 0Meryem kalbinin ekmeğini yesin
![]()
Son cümle Seda bacımızın cümlesi2.cümle ne lo
özcan denizin dizisi başlasın br 03 ü görelimgerçş meryem için bu ka hazırlık yaptıkalına göre dizisi özcanınki gibi ağalı konaklı olmaz
![]()
neden olmasın meryeme yakışır hanımağalıkSon cümle Seda bacımızın cümlesi
Konaklı monaklı olacaksa yuh derim zaten![]()
inanmayan totoştur @destere gibiİnşallah başarılı olacak inanıyoruz kendisine.![]()
Bunu zaman gösterecek kendine yakışan bir proje de seçse dahi türkiyedeki yıldızı parlamış oyunculardan daha fazla istekse bulunmuş yapımcıyaa ee hakkı mı diye sorarsanız ne isterse hakkı sorun kabul eden yapımcıdareytingi kötü gelirse hep şike
emeği veren meryemmeryem bu işin okulunu okudu yıllarca sonra tiyatroda çalıştı
beren aşk ı memnu ile parladı meryem my ileberen parladığı işten sonra doğru işler seçti
meryem de seçebilir
Bir dizinin tutup tutmadığı ilk bölümden belli olmaz 1, ben Meryem'i zaten sevmem 2, Meryem'in dizisinin tutacağının garantisi yok 3.
Bir dizinin tutup tutmadığı ilk bölümden belli olmaz 1, ben Meryem'i zaten sevmem 2, Meryem'in dizisinin tutacağının garantisi yok 3.![]()
Pt-2'de yükselir inşallah Hayat Yolunda belli olmaz bu işler bakalım.ilk bölümden tutup tutmadığpı belli olmaz doğru bunun en önemli göstergesi ise kiraz mevsimi 1 le başladı ama şimdi neredeyse 10 alacak
Ama kanal d senin gibi düşünmüyor işte bak o caaaaanııııın kanal d 'n diziyi hemen pt2 ye şutladı
Bu arada kadınlar meryemin dizisini merak ediyorlar ve ben ve bazı arkadaşlarım da merakla bekliyoruz...
Meryemin hayranı fazla 2. dizisine bakacaklardır senaryo güzel işlenirse tutar...
offf hep aynıPt-2'de yükselir inşallah Hayat Yolunda belli olmaz bu işler bakalım.
Tutar tabii senin Star'da başlayıp da tutmaz dediğin dizi mi var![]()
Hicran Aşktan Kaçılmaz'a fark atmıştı aslında ama Kanal D'ye yetmedi.offf hep aynı
reaksiyon tuttu ama
kanal pazartesi çarşamba cuma günlerini kurtarıyor perşembe ise fena değil...
Ben pazar günü umutluyum kanaldan...
Gerçi star ve kanal d dizileri aynı başlamıştı hicarn ve aşktan kaçılmaz ama tutmamışlardı bakalım gönül işleri ve urfalıyam ezelden ne olacak...
Gerçi ben iki dizinin de iyi oranlar alacağını düşünüyorum total ue ab ise gi olur
ne abartısı o bir dünya starı .ssŞu basın önünde imza olayı ve 350 milyon kişiye sunulan izleme imkanı gerçekten efsane. Abartılacak durum var ama FF'de Emre sayesinde bu tavan yaptı. Bence çok abartılmalı ama dozu var.![]()
zirvesi garantiÇok abartıldı bu kadın dizisi tutmayınca hemen Almanya`ya gidecekPerşembe olmasını bekliyoruz bu dizinin
![]()
mryemin nler istediğini bilmiyoruz basında dolu haber çıkıyor dizibaşlaınca görücez neeler iztemişBunu zaman gösterecek kendine yakışan bir proje de seçse dahi türkiyedeki yıldızı parlamış oyunculardan daha fazla istekse bulunmuş yapımcıyaa ee hakkı mı diye sorarsanız ne isterse hakkı sorun kabul eden yapımcıda![]()
Biliyoruz zaten meryemin reyting garantisi oldugunu.ne abartısı o bir dünya starı .ss
zirvesi garantibence de perşembe olsun
mryemin nler istediğini bilmiyoruz basında dolu haber çıkıyor dizibaşlaınca görücez neeler iztemiş![]()
Perşembe olsunda Vadi bir diziyi daha bitirsinne abartısı o bir dünya starı .ss
zirvesi garantibence de perşembe olsun
mryemin nler istediğini bilmiyoruz basında dolu haber çıkıyor dizibaşlaınca görücez neeler iztemiş![]()
gücü yetmez meryemePerşembe olsunda Vadi bir diziyi daha bitirsin![]()
Tns dernekleri yüzünden yoksa 10 alırdıkgücü yetmez meryemebak andy garcia geld idizi 10 bile alamıyor
![]()