Meryem Uzerli'den Yeni Gelişmeler

Meryem'e güvenim tam ama O3'e 0 :( Meryem kalbinin ekmeğini yesin :X

Şu basın önünde imza olayı ve 350 milyon kişiye sunulan izleme imkanı gerçekten efsane. Abartılacak durum var ama FF'de Emre sayesinde bu tavan yaptı. Bence çok abartılmalı ama dozu var.:D

reytingi kötü gelirse hep şike :F

emeği veren meryem :) meryem bu işin okulunu okudu yıllarca sonra tiyatroda çalıştı :)
beren aşk ı memnu ile parladı meryem my ile :) beren parladığı işten sonra doğru işler seçti
meryem de seçebilir
Bunu zaman gösterecek kendine yakışan bir proje de seçse dahi türkiyedeki yıldızı parlamış oyunculardan daha fazla istekse bulunmuş yapımcıyaa ee hakkı mı diye sorarsanız ne isterse hakkı sorun kabul eden yapımcıda :)

Bir dizinin tutup tutmadığı ilk bölümden belli olmaz 1, ben Meryem'i zaten sevmem 2, Meryem'in dizisinin tutacağının garantisi yok 3. :)
:Filk bölümden tutup tutmadığpı belli olmaz doğru bunun en önemli göstergesi ise kiraz mevsimi 1 le başladı ama şimdi neredeyse 10 alacak:D
Ama kanal d senin gibi düşünmüyor işte bak o caaaaanııııın kanal d 'n diziyi hemen pt2 ye şutladı:D
Bu arada kadınlar meryemin dizisini merak ediyorlar ve ben ve bazı arkadaşlarım da merakla bekliyoruz...
Meryemin hayranı fazla 2. dizisine bakacaklardır senaryo güzel işlenirse tutar...

:Filk bölümden tutup tutmadığpı belli olmaz doğru bunun en önemli göstergesi ise kiraz mevsimi 1 le başladı ama şimdi neredeyse 10 alacak:D
Ama kanal d senin gibi düşünmüyor işte bak o caaaaanııııın kanal d 'n diziyi hemen pt2 ye şutladı:D
Bu arada kadınlar meryemin dizisini merak ediyorlar ve ben ve bazı arkadaşlarım da merakla bekliyoruz...
Meryemin hayranı fazla 2. dizisine bakacaklardır senaryo güzel işlenirse tutar...
Pt-2'de yükselir inşallah Hayat Yolunda belli olmaz bu işler bakalım.

Tutar tabii senin Star'da başlayıp da tutmaz dediğin dizi mi var :F

Pt-2'de yükselir inşallah Hayat Yolunda belli olmaz bu işler bakalım.

Tutar tabii senin Star'da başlayıp da tutmaz dediğin dizi mi var :F
offf hep aynı:D
reaksiyon tuttu ama:D
kanal pazartesi çarşamba cuma günlerini kurtarıyor perşembe ise fena değil...
Ben pazar günü umutluyum kanaldan...
Gerçi star ve kanal d dizileri aynı başlamıştı hicarn ve aşktan kaçılmaz ama tutmamışlardı bakalım gönül işleri ve urfalıyam ezelden ne olacak...
Gerçi ben iki dizinin de iyi oranlar alacağını düşünüyorum total ue ab ise gi olur

offf hep aynı:D
reaksiyon tuttu ama:D
kanal pazartesi çarşamba cuma günlerini kurtarıyor perşembe ise fena değil...
Ben pazar günü umutluyum kanaldan...
Gerçi star ve kanal d dizileri aynı başlamıştı hicarn ve aşktan kaçılmaz ama tutmamışlardı bakalım gönül işleri ve urfalıyam ezelden ne olacak...
Gerçi ben iki dizinin de iyi oranlar alacağını düşünüyorum total ue ab ise gi olur
Hicran Aşktan Kaçılmaz'a fark atmıştı aslında ama Kanal D'ye yetmedi. :A

Gönül İşleri'ni izleyeceğim bu akşam bakalım ne yapacak :)

Şu basın önünde imza olayı ve 350 milyon kişiye sunulan izleme imkanı gerçekten efsane. Abartılacak durum var ama FF'de Emre sayesinde bu tavan yaptı. Bence çok abartılmalı ama dozu var.:D
ne abartısı o bir dünya starı .ss

Çok abartıldı bu kadın dizisi tutmayınca hemen Almanya`ya gidecek :A Perşembe olmasını bekliyoruz bu dizinin :A
zirvesi garanti :A bence de perşembe olsun :A

Bunu zaman gösterecek kendine yakışan bir proje de seçse dahi türkiyedeki yıldızı parlamış oyunculardan daha fazla istekse bulunmuş yapımcıyaa ee hakkı mı diye sorarsanız ne isterse hakkı sorun kabul eden yapımcıda :)
mryemin nler istediğini bilmiyoruz basında dolu haber çıkıyor dizibaşlaınca görücez neeler iztemiş :X

ne abartısı o bir dünya starı .ss

zirvesi garanti :A bence de perşembe olsun :A

mryemin nler istediğini bilmiyoruz basında dolu haber çıkıyor dizibaşlaınca görücez neeler iztemiş :X
Biliyoruz zaten meryemin reyting garantisi oldugunu.
En kötü ihtimal intikam gibi olur ilk sezonu :)

Guzel kadin her rolu oynayacak fizige sahip .Oyunculugunada zaten laf yok.Bekliyoruz

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy