NO.
Sen git önce liseyi bitir sonra karşıma gel.@serhatt yenildi ama kabullenemiyor @Forumdash alıştıra alıştıra söyle mal varlığın bnmmmm
------
NO.
BU HALİMLE GELİYORUM KARŞINASen git önce liseyi bitir sonra karşıma gel.
Vakıt, birlik olma vaktıdır!!!BU HALİMLE GELİYORUM KARŞINA
İşte bir şey ifade etmiyorsun ciddiye alamıyorum.BU HALİMLE GELİYORUM KARŞINA
bir liseli kardeşim daha var yanımda 2'miz senin işini bitirmeye geldik ecünnü koruma derneği başkanı ben o da eş başkan ortaklaşa kurulan dernekVakıt, birlik olma vaktıdır!!!
İşte bir şey ifade etmiyorsun ciddiye alamıyorum.
Eş Başkan yapsaydın bari, istifa ediyorum...bir liseli kardeşim daha var yanımda 2'miz senin işini bitirmeye geldik ecünnü koruma derneği başkanı ben yardımcısı o
düzenleme yapıyorum dur EŞ BAŞKAN EŞİTİZZZEş Başkan yapsaydın bari, istifa ediyorum...
Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için!!!!!! 🇹🇷🇹🇷🇹🇷düzenleme yapıyorum dur EŞ BAŞKAN EŞİTİZZZ
Vız gelir tırıs gidersiniz.bir liseli kardeşim daha var yanımda 2'miz senin işini bitirmeye geldik ecünnü koruma derneği başkanı ben o da eş başkan ortaklaşa kurulan dernek
BİZİ SUSTURAMAYACAKLAR BAYRAĞIMIZI İNDİREMEYECEKLERHepimiz birimiz, birimiz hepimiz için!!!!!! 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Aşağılayanlar utansın bizleri!!;!!!BİZİ SUSTURAMAYACAKLAR BAYRAĞIMIZI İNDİREMEYECEKLER
~ ECÜNNÜ DERNEĞİ BAŞKANLIĞI
bu daha iyi günlerin ecünnülerin ahı yerde kalmaz @slhttnmtlVız gelir tırıs gidersiniz.
@serhatt utansın Z KUŞAĞI gümbür gümbür geliyorAşağılayanlar utansın bizleri!!;!!!
HODRİMEYDAN. SİZ BENİMLE AŞIK ATAMAZSINIZ.bu daha iyi günlerin ecünnülerin ahı yerde kalmaz @slhttnmtl
------
@serhatt utansın Z KUŞAĞI gümbür gümbür geliyor
Kendini bir şey sananlarla değil, dişli rakiplerle işimiz.bu daha iyi günlerin ecünnülerin ahı yerde kalmaz @slhttnmtl
------
@serhatt utansın Z KUŞAĞI gümbür gümbür geliyor
Kendini bir şey sananlarla değil, dişli rakiplerle işimiz.
Aman ya rabbim gözlerim korkudan yerinden çıktı.
Bunlar daha iyi günlerin, yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır!Aman ya rabbim gözlerim korkudan yerinden çıktı.
Kaçacak delik lazım şimdi bana dimi?Bunlar daha iyi günlerin, yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır!