NO.
Sen git önce liseyi bitir sonra karşıma gel.@serhatt yenildi ama kabullenemiyor@Forumdash alıştıra alıştıra söyle mal varlığın bnmmmm
------
NO.![]()
BU HALİMLE GELİYORUM KARŞINASen git önce liseyi bitir sonra karşıma gel.![]()
Vakıt, birlik olma vaktıdır!!!BU HALİMLE GELİYORUM KARŞINA![]()
İşte bir şey ifade etmiyorsun ciddiye alamıyorum.BU HALİMLE GELİYORUM KARŞINA![]()
bir liseli kardeşim daha var yanımda 2'miz senin işini bitirmeye geldikVakıt, birlik olma vaktıdır!!!
İşte bir şey ifade etmiyorsun ciddiye alamıyorum.![]()
Eş Başkan yapsaydın bari, istifa ediyorum...bir liseli kardeşim daha var yanımda 2'miz senin işini bitirmeye geldikecünnü koruma derneği başkanı ben yardımcısı o
![]()
düzenleme yapıyorum dur EŞ BAŞKAN EŞİTİZZZEş Başkan yapsaydın bari, istifa ediyorum...
Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için!!!!!! 🇹🇷🇹🇷🇹🇷düzenleme yapıyorum dur EŞ BAŞKAN EŞİTİZZZ
Vız gelir tırıs gidersiniz.bir liseli kardeşim daha var yanımda 2'miz senin işini bitirmeye geldikecünnü koruma derneği başkanı ben o da eş başkan ortaklaşa kurulan dernek
![]()
BİZİ SUSTURAMAYACAKLAR BAYRAĞIMIZI İNDİREMEYECEKLERHepimiz birimiz, birimiz hepimiz için!!!!!! 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Aşağılayanlar utansın bizleri!!;!!!BİZİ SUSTURAMAYACAKLAR BAYRAĞIMIZI İNDİREMEYECEKLER
~ ECÜNNÜ DERNEĞİ BAŞKANLIĞI
bu daha iyi günlerin ecünnülerin ahı yerde kalmazVız gelir tırıs gidersiniz.![]()
@serhatt utansın Z KUŞAĞI gümbür gümbür geliyorAşağılayanlar utansın bizleri!!;!!!
HODRİMEYDAN.bu daha iyi günlerin ecünnülerin ahı yerde kalmaz@slhttnmtl
------
@serhatt utansın Z KUŞAĞI gümbür gümbür geliyor![]()
Kendini bir şey sananlarla değil, dişli rakiplerle işimiz.bu daha iyi günlerin ecünnülerin ahı yerde kalmaz@slhttnmtl
------
@serhatt utansın Z KUŞAĞI gümbür gümbür geliyor![]()
Kendini bir şey sananlarla değil, dişli rakiplerle işimiz.![]()
Aman ya rabbim gözlerim korkudan yerinden çıktı.
Bunlar daha iyi günlerin, yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır!Aman ya rabbim gözlerim korkudan yerinden çıktı.![]()
Kaçacak delik lazım şimdi bana dimi?Bunlar daha iyi günlerin, yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır!