we understood@xemrexxx Ugghhhh[emoji35] not Iranian but Afghani patient those speaking Farsi (Persian).
we understood
Yeah you people didn't get at once na, u ppl first eat my brain and thn understand it [emoji14]
I don't understood you.Can you make easy sentence ? I haven't got perfect english@xemrexxx don't answer Destere he teases alot
I don't understood you.Can you make easy sentence ? I haven't got perfect english
I wish, like facebook here in the forum has Dislike option so i would easily [emoji107] (dislike) destere's replies/postskim kimi kızdırmış @xemrexxx
Kendi açtiği konuya ınanmayan yazar. Konu kilit plsbaştan söyliyim bu seferki habere ben de inanmadım @destere @Harunnn60 @sokak sanati @Çiğdem-sonra bişi olursa laf etmeyin güvenilir kaynaklarda yer almış haber
Kendi açtiği konuya ınanmayan yazar. Konu kilit pls
Dis atacakmış olsaymış.pakistanlı yine bana lafmı atmış ne diyorki ?
Dis atacakmış olsaymış.nerden buldunuz?
Don't worry i am praising you that you are very nice and good human [emoji4]pakistanlı yine bana lafmı atmış ne diyorki ?
Bilmem naptıysan kızadeğil dis ! diş bile atabilir sorun değildeniye kızmış onu anlamadım
Rica ederim [emoji4] . hahaha i know how much smart you are but i am more thn u [emoji4]thankssonunda değerimi anladın)
Beden dilini kullanthankssonunda değerimi anladın)
@xemrexxx ye niye açılsın kızcağız? emre gülağalarla ilgileniyor, kız benim için açılacaktı o konudada dil engel oluyor bize
Beden dilini kullan
O Zaman işaret dili kullanbeden dilide anlaşılana kadar kafaya 40 yerlik yiyoruzbende dedim lisan yok bari bedeni harekete geçireyim, ama onuda yanlış anlıyor safinazlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?