we understood@xemrexxx Ugghhhh[emoji35] not Iranian but Afghani patient those speaking Farsi (Persian).
we understood![]()
Yeah you people didn't get at once na, u ppl first eat my brain and thn understand it [emoji14]
I don't understood you.Can you make easy sentence ? I haven't got perfect english@xemrexxx don't answer Destere he teases alot
I don't understood you.Can you make easy sentence ? I haven't got perfect english![]()
I wish, like facebook here in the forum has Dislike option so i would easily [emoji107] (dislike) destere's replies/postskim kimi kızdırmış @xemrexxx![]()
Kendi açtiği konuya ınanmayan yazar. Konu kilit plsbaştan söyliyim bu seferki habere ben de inanmadım @destere @Harunnn60 @sokak sanati @Çiğdem-sonra bişi olursa laf etmeyin güvenilir kaynaklarda yer almış haber
![]()
Kendi açtiği konuya ınanmayan yazar. Konu kilit pls![]()
Dis atacakmış olsaymış.pakistanlı yine bana lafmı atmış ne diyorki ?![]()
Dis atacakmış olsaymış.nerden buldunuz?
Don't worry i am praising you that you are very nice and good human [emoji4]pakistanlı yine bana lafmı atmış ne diyorki ?![]()
Bilmem naptıysan kızadeğil dis ! diş bile atabilir sorun değildeniye kızmış onu anlamadım
![]()
Rica ederim [emoji4] . hahaha i know how much smart you are but i am more thn u [emoji4]thankssonunda değerimi anladın
)
Beden dilini kullanthankssonunda değerimi anladın
)
@xemrexxx ye niye açılsın kızcağız? emre gülağalarla ilgileniyor, kız benim için açılacaktı o konudada dil engel oluyor bize![]()
Beden dilini kullan![]()
O Zaman işaret dili kullanbeden dilide anlaşılana kadar kafaya 40 yerlik yiyoruzbende dedim lisan yok bari bedeni harekete geçireyim, ama onuda yanlış anlıyor safinazlar
)