yapımcıyı değil kanalı tanıyorumKayıp İrfan Şahinindi ama erkenden bittinerden biliyorsun sanki yapımcıyı tanıyorsun
![]()
yapımcıyı değil kanalı tanıyorumKayıp İrfan Şahinindi ama erkenden bittinerden biliyorsun sanki yapımcıyı tanıyorsun
![]()
Star doğru hemen bitirmiyor dizileriniyapımcıyı değil kanalı tanıyorum![]()
bu dizi reytingi düşük olsa da bitmeyecek hemeni geçStar doğru hemen bitirmiyor dizilerini![]()
Hiçbir dizi garantili değildir fazla emin olmabu dizi reytingi düşük olsa da bitmeyecek hemeni geç![]()
meryemi diğer isimlerle karıştırma meryemden başka dünya starı olan oyuncu yok türkiyedeHiçbir dizi garantili değildir fazla emin olma![]()
Abartma ne dünya starı bir diziyle dünya starı olunmazmeryemi diğer isimlerle karıştırma meryemden başka dünya starı olan oyuncu yok türkiyede![]()
@*YıldırıM* dediği gibi ara sıra gidiyor kafa
Niye öyle olur
Şimdi anası arap babası alman olursada ArAl olur![]()
Benim kadar yani 80 kiloluk taş düşsün başına seninOlabilir
Yıldırımda öyle olsun![]()
dizi isterse 2 reyting alsın erken final yapmayacak garantisi var![]()
80 Kilo musun 😱Benim kadar yani 80 kiloluk taş düşsün başına senin
2 reyting mi ez az o dediğin sayının 3 katını alacak
![]()
Boyun kaç peki80 Kilo musun 😱
75 de benim zayıfım fitim yani![]()
dizisi 300 milyon izlendi ayrıca arabiklerin balkanların rusyanın en çok haber olan türk oyuncusu kadının adı amerikalara kadar gitti hangi oyuncuyu amerikalılar biliyorAbartma ne dünya starı bir diziyle dünya starı olunmaz![]()
Ya zaten araplarla çalışıyor işte kanıtı bu daha ne nefesini tükediyorsun ki sendizisi 300 milyon izlendi ayrıca arabiklerin balkanların rusyanın en çok haber olan türk oyuncusu kadının adı amerikalara kadar gitti hangi oyuncuyu amerikalılar biliyor![]()
Ondan diziyi yarıda bırakıp kaçtı gittidizisi 300 milyon izlendi ayrıca arabiklerin balkanların rusyanın en çok haber olan türk oyuncusu kadının adı amerikalara kadar gitti hangi oyuncuyu amerikalılar biliyor![]()
Hıhhh bi sen eksiktin konumu kapatıırın da rahatlayın yüzü işte illa kafasını mı göstersin kadındaha çok kafasını göstermiş yüzünü hala tam net göremiyoruz bence 🙂🙂
onun tercihiOndan diziyi yarıda bırakıp kaçtı gitti![]()
sen görme zaten kenafir gözlü nazar değdirirsin.ssdaha çok kafasını göstermiş yüzünü hala tam net göremiyoruz bence 🙂🙂
aaa ben ne yaptım hemen bana çemkiriyorsunHıhhh bi sen eksiktin konumu kapatıırın da rahatlayın yüzü işte illa kafasını mı göstersin kadın![]()
Yarıda bıraktığı halde bu kadar seviliyor bir düşün bir de yarıda bırakmasaydı o zaman neler olurduOndan diziyi yarıda bırakıp kaçtı gitti![]()
Olsun yarıda bırakması saygısızlık oldu bir işe başlıyorsan mutlaka devamını getironun tercihiayrıca yarıda bırakması değerini ortaya çıakrdı
sen görme zaten kenafir gözlü nazar değdirirsin.ss
Ben sevmiyorum amaYarıda bıraktığı halde bu kadar seviliyor bir düşün bir de yarıda bırakmasaydı o zaman neler olurdu![]()
eleminle kederinle geldin yüzü gözükmüyor dedin yani bu dediğinden konu kilit anlamı çıkıyoraaa ben ne yaptım hemen bana çemkiriyorsun![]()
bitirmese de katkısı yeterli meryeminOlsun yarıda bırakması saygısızlık oldu bir işe başlıyorsan mutlaka devamını getir
Ben sevmiyorum ama![]()