Lara hileyle takipçi kasmıştır@Yiğitt şoparı larayı facebooktan beğenen 13 bin kişi var diğer sayfalarda ise 4 bin 3 binlik beğenilen sayfalarSeni kim beğeniyor
neyseki sen varsın, üstesinden gelirsinSana kıskanç diyor Kanal D fanlarını kıskanıyor
Çok melun çok
İşi gücü hep Kanal D fanlarıyla uğraşmak bu melunun
Lara hileyle takipçi kasmıştır
Ben uğraşıyorum zaten bu melunlarlaneyseki sen varsın, üstesinden gelirsin
Bu sene tüm kanal d fanlarına karşıyım forumda zaten düzgün bir starcı yokki benden başka cookies bile atv fanı olur yakında minesi yüzündenneyseki sen varsın, üstesinden gelirsin
Dün doğmuş bebeğin arkadaşı mı olur takipçisi miKıçkanç şey uzak dur konumdan
biz baş edemeyiz çünkü bi sen edersin.Ben uğraşıyorum zaten bu melunlarla
Siz kaçıyorsunuz
Yakında senden kurtulucaz az kaldı forumda artık 3 4 saat olacaksın ki ben ıo saatlerde girmemeye çalışıcamBen uğraşıyorum zaten bu melunlarla
Siz kaçıyorsunuz
ne zaman karşı değildin kiBu sene tüm kanal d fanlarına karşıyım forumda zaten düzgün bir starcı yokki benden başka cookies bile atv fanı olur yakında minesi yüzünden
Dün doğmuş bebeğin arkadaşı mı olur takipçisi mi
Etse nolcak etmese
Hile kurup yapmıştır
Bu daha görünen yüzüydüne zaman karşı değildin ki
Yakında senden kurtulucaz az kaldı forumda artık 3 4 saat olacaksın ki ben ıo saatlerde girmemeye çalışıcam
Anası yapmıştırEvet daha yürüyemeyen bebek hile yapıcak
o zaman %100 lük bi yiğit alıntılarıyla karşı karşıya kalıcan.Evet daha yürüyemeyen bebek hile yapıcak
Bu daha görünen yüzüydü%25 lik yani yeni sezonda %100 lük olacak
O şopar kilise gidiyor kurtuluyoruzo zaman %100 lük bi yiğit alıntılarıyla karşı karşıya kalıcan.
Ben ne güne duruyorumO şopar kilise gidiyor kurtuluyoruzForumda artık az olacak
Ben ne güne duruyorum
alsın tabi çok zayıflamıştı
kaın zaten gündemde melunGündeme gelme çabaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?