Lara hileyle takipçi kasmıştır@Yiğitt şoparı larayı facebooktan beğenen 13 bin kişi var diğer sayfalarda ise 4 bin 3 binlik beğenilen sayfalarSeni kim beğeniyor
![]()
neyseki sen varsın, üstesinden gelirsinSana kıskanç diyor Kanal D fanlarını kıskanıyor
Çok melun çok
İşi gücü hep Kanal D fanlarıyla uğraşmak bu melunun![]()
Lara hileyle takipçi kasmıştır![]()
Ben uğraşıyorum zaten bu melunlarlaneyseki sen varsın, üstesinden gelirsin![]()
Bu sene tüm kanal d fanlarına karşıyım forumda zaten düzgün bir starcı yokki benden başka cookies bile atv fanı olur yakında minesi yüzündenneyseki sen varsın, üstesinden gelirsin![]()
Dün doğmuş bebeğin arkadaşı mı olur takipçisi miKıçkanç şey uzak dur konumdan
![]()
biz baş edemeyiz çünkü bi sen edersin.Ben uğraşıyorum zaten bu melunlarla
Siz kaçıyorsunuz![]()
Yakında senden kurtulucaz az kaldı forumda artık 3 4 saat olacaksın ki ben ıo saatlerde girmemeye çalışıcamBen uğraşıyorum zaten bu melunlarla
Siz kaçıyorsunuz![]()
ne zaman karşı değildin kiBu sene tüm kanal d fanlarına karşıyım forumda zaten düzgün bir starcı yokki benden başka cookies bile atv fanı olur yakında minesi yüzünden![]()
Dün doğmuş bebeğin arkadaşı mı olur takipçisi mi
Etse nolcak etmese
Hile kurup yapmıştır![]()
Bu daha görünen yüzüydüne zaman karşı değildin ki![]()
Yakında senden kurtulucaz az kaldı forumda artık 3 4 saat olacaksın ki ben ıo saatlerde girmemeye çalışıcam![]()
Anası yapmıştırEvet daha yürüyemeyen bebek hile yapıcak
![]()
o zaman %100 lük bi yiğit alıntılarıyla karşı karşıya kalıcan.Evet daha yürüyemeyen bebek hile yapıcak
Bu daha görünen yüzüydü%25 lik yani yeni sezonda %100 lük olacak
![]()
O şopar kilise gidiyor kurtuluyoruzo zaman %100 lük bi yiğit alıntılarıyla karşı karşıya kalıcan.![]()
Ben ne güne duruyorumO şopar kilise gidiyor kurtuluyoruzForumda artık az olacak
![]()
Ben ne güne duruyorum![]()
![]()
alsın tabi çok zayıflamıştı
kaın zaten gündemde melunGündeme gelme çabaları![]()