Beğenmediğin yok ki ablam maşşallah.Çok iyi olmuş bence beğendim valla
Beğenmediğin yok ki ablam maşşallah.
O iyi zaten lafım yok ama Halit ile uyumlu bulmadım.Bence Merve Dizdar beğenilmeyecek biri değil oyunculuğu gayet iyi
O iyi zaten lafım yok ama Halit ile uyumlu bulmadım.
Tamam ablam sen öyle diyorsan.Yani o konuda katılıyorum sana ben sadece diziye girmesini beğendim
beren yetenekli ve güzeldir ama mervede harika oyuncudur güzel değildir sadece ama yetenek konusunda aşağı kalır yanı yokturRolü görünce inanamadım. Halit Ergenç`in karşısına pek iddialı durmamış. Koyun Beren Saat`i millet izlesin işte
Konu güzellik değil aslında. Beren, televizyonda çok asil duruyor. Merve`de jönün aşık olacağı star ışığı yokberen yetenekli ve güzeldir ama mervede harika oyuncudur güzel değildir sadece ama yetenek konusunda aşağı kalır yanı yoktur
yanına yakışıyor lafını oldum olası anlayamadım sanatçı yetenekliyse ilk bölümden itibaren diziye yakışır hale gelir yetenekli değilse sanatçı ışığını kimse biplemezKonu güzellik değil aslında. Beren, televizyonda çok asil duruyor. Merve`de jönün aşık olacağı star ışığı yok
Anlıyorum demek istediğini. Merve`nin ben de iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum ama star ışığı olmadığını düşünüyorum. O yüzden hiç bir zaman bir Nurgül Yeşilçay olamayacak.yanına yakışıyor lafını oldum olası anlayamadım sanatçı yetenekliyse ilk bölümden itibaren diziye yakışır hale gelir yetenekli değilse sanatçı ışığını kimse biplemez
daha doğrusu bende durumlar böyle mervenin her dizisinde rol arkadaşlarıyla uyumunada ışığınada bayıldım