Merve Dizdar, Halit Ergenç'li "Kral Kaybederse" Dizisinde! | Star TV

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
68,021
Puanı
1,060
1729773598150.png

"Kral Kaybederse" dizisine sürpriz isim!

Yapımcılığını OGM Pictures'in üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan ve Yağmur-Durul Taylan'ın yöneteceği "Kral Kaybederse" dizisinin erkek başrolü ünlü oyuncu Halit Ergenç olmuştu. Ergenç'in canlandıracağı Kenan karakterinin aşık olacağı Fadi rolü için son olarak Ömer'de rol alan Merve Dizdar ile anlaşıldı.

Senaryosunu Ertan Kurtulan'ın kaleme aldığı dizi; Kenan adlı varlıklı bir narsistin aşk karşısında yaşadığı çalkantılı ve sarsıcı olayları konu alacak.

"Kral Kaybederse" yakında Star'da!

Kaynak: Sözcü

• Harika
Reactions: Angelica
Cevap vermek için cevap verme cano 😂 20 bölümmüş pffff Aliye 76 bölüm, Binbir Gece 90 bölüm, Muhteşem Yüzyıl 139 bölüm, Vatanım Sensin 59 bölüm gibi sayılı bölümlerde yer almış, sen bana 20 iyidir diyon 😂
Ayol gidip bu bölüm sayılarına Google'dan mı baktın bir de? Bana sorsaydın ezberimden söylerdim ben. :A

Babil dijital için tasarlanmış bir projeydi, o dönem yüsek reytingler aldı fakat pandemi araya girince düşüş oldu ve 20. bölümde final yaptı. Bu sebeplerden ötürü tolere edilebilir. Ayrıca bu dönemde 20 bölümü görmek de başarı sayılıyor zira 3 bölümde yayından kalkan diziler mevcut. :A

• Beğendim
Reactions: cookies
Ayol gidip bu bölüm sayılarına Google'dan mı baktın bir de? Bana sorsaydın ezberimden söylerdim ben. :A

Babil dijital için tasarlanmış bir projeydi, o dönem yüsek reytingler aldı fakat pandemi araya girince düşüş oldu ve 20. bölümde final yaptı. Bu sebeplerden ötürü tolere edilebilir. Ayrıca bu dönemde 20 bölümü görmek de başarı sayılıyor zira 3 bölümde yayından kalkan diziler mevcut. :A
Ay dilin kopsun serhat 😂

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and serhatt