Neyini beğenmedin adamın anlamadım.Türkiyede erkek yokmuş gibi ana başrole bunu getirmişler zaten o dizinin kurgusu iyi ona bir şey demedim oyuncu seçimleri yüzünden o patlamayı yapamadı dizi Annenin bile gerisinde kaldılar
@Thequeer
Neyini beğenmedin adamın anlamadım.Türkiyede erkek yokmuş gibi ana başrole bunu getirmişler zaten o dizinin kurgusu iyi ona bir şey demedim oyuncu seçimleri yüzünden o patlamayı yapamadı dizi Annenin bile gerisinde kaldılar
@Thequeer
Şimdi kesin bıraktın mı diziyi. 3 bölüm izledin aslında 4'e geç bence.@sokak sanati @Forumdash da bana katılıyorlar
Belki bakarım bilmiyorum ama sankı Merve ye bağlı devam edecek gibi bir görüntü varŞimdi kesin bıraktın mı diziyi. 3 bölüm izledin aslında 4'e geç bence.
Bence izle canım bende izliyorum güncele yetişmeme 2 bölüm kaldı. Herkes izliyor bir tek sen eksik kaldın ilk kez.Belki bakarım bilmiyorum ama sankı Merve ye bağlı devam edecek gibi bir görüntü var
Benim yorumlarımdan sonra millet bir sorguladı bence kimsede oyuncular işe yarar diyemedi bir içinizi karıştırdım yeterBence izle canım bende izliyorum güncele yetişmeme 2 bölüm kaldı. Herkes izliyor bir tek sen eksik kaldın ilk kez.
Tuba baş ecünnü Ama Nihalde öyle kurbağa gözlü diyordum
@Harunnn60 Senide kıskanmaz inş cnmNurgül'ü beğeniyormuydun
Nihan'a yine iyi puan veriyordun sen Zeynep'i sevmiyordun Ablacım
Nurgül'ü beğeniyormuydun
Nihan'a yine iyi puan veriyordun sen Zeynep'i sevmiyordun Ablacım
Biraz kıskandım gerçekten@Harunnn60 Senide kıskanmaz inş cnm
UTC izliyorsun diye hemen "anaçlık" yapma Feyz alİntikam birkaç yanlış oyuncu Seçimi yüzünden battı ve tam Türk tipi bir dizi yapamadılar Lütfen iyi analiz edelim Please
Zaten sevmiyordum iyice soğudum bu adamdan
Ne biçim yapımcısın senUTC izliyorsun diye hemen "anaçlık" yapma Feyz al
Ben ki KS'yi bile gömüyordum Gerçek bir yapımcıyım... UTC'de kızlarımız çoook iyi ama bir kız hariç, erkekler çok vasatNe biçim yapımcısın sen
ay sanki gel gel yapsa gidip @destere nin totosunda saklanıcanBende bu kıllı hanzo kim diyorum Ufak Tefek Ecünnülerde olan adam değilmi bu @Forumdash @xemrexxx @Thequeer @MasacRE- @Harunnn60 @Yiğitt
Aaa izle bence @Çiğdem- seni etkiledi hep aslındaBen ki KS'yi bile gömüyordum Gerçek bir yapımcıyım... UTC'de kızlarımız çoook iyi ama bir kız hariç, erkekler çok vasat
O daha yeni izledi bee İlk haftasında izledim ben 2-3 bölüm izledim ama haftası haftasına izleyemedim bıraktım. Yazın belki izlerim. Kötülediğime bakma sen Gökçeyi sevmiyorum sadeceAaa izle bence @Çiğdem- seni etkiledi hep aslında
Big Little Lies'e de soğuk bakmıştın zamanında Nedense bu proje sana hiç içine sinmedi farkında mısınO daha yeni izledi bee İlk haftasında izledim ben 2-3 bölüm izledim ama haftası haftasına izleyemedim bıraktım. Yazın belki izlerim. Kötülediğime bakma sen Gökçeyi sevmiyorum sadece
Evet ama populer kültürden eksik kalamamBig Little Lies'e de soğuk bakmıştın zamanında Nedense bu proje sana hiç içine sinmedi farkında mısın
Aaa izle bence @Çiğdem- seni etkiledi hep aslında
@Forumdash ı takdir ettim vlla Gökçe ve Başroldeki adam konusunda çok bilinçli aynı fikirdeyiz @sokak sanati da var 3 kişi çoğunluk bizdeO daha yeni izledi bee İlk haftasında izledim ben 2-3 bölüm izledim ama haftası haftasına izleyemedim bıraktım. Yazın belki izlerim. Kötülediğime bakma sen Gökçeyi sevmiyorum sadece
Zaten benim düşüncelerime birkez önem versen keşke şaşacağım@Forumdash ı takdir ettim vlla Gökçe ve Başroldeki adam konusunda çok bilinçli aynı fikirdeyiz @sokak sanati da var 3 kişi çoğunluk bizde
@sokak sanati