Neyini beğenmedin adamın anlamadım.Türkiyede erkek yokmuş gibi ana başrole bunu getirmişler zaten o dizinin kurgusu iyi ona bir şey demedim oyuncu seçimleri yüzünden o patlamayı yapamadı dizi Annenin bile gerisinde kaldılar![]()
![]()
@Thequeer
Neyini beğenmedin adamın anlamadım.Türkiyede erkek yokmuş gibi ana başrole bunu getirmişler zaten o dizinin kurgusu iyi ona bir şey demedim oyuncu seçimleri yüzünden o patlamayı yapamadı dizi Annenin bile gerisinde kaldılar![]()
![]()
@Thequeer
Şimdi kesin bıraktın mı diziyi.
Belki bakarım bilmiyorum ama sankı Merve ye bağlı devam edecek gibi bir görüntü varŞimdi kesin bıraktın mı diziyi.3 bölüm izledin aslında 4'e geç bence.
![]()
Bence izle canım bende izliyorum güncele yetişmeme 2 bölüm kaldı.Belki bakarım bilmiyorum ama sankı Merve ye bağlı devam edecek gibi bir görüntü var![]()
Benim yorumlarımdan sonra millet bir sorguladı bence kimsede oyuncular işe yarar diyemedi bir içinizi karıştırdım yeterBence izle canım bende izliyorum güncele yetişmeme 2 bölüm kaldı.Herkes izliyor bir tek sen eksik kaldın ilk kez.
![]()
Tuba baş ecünnüAma Nihalde öyle kurbağa gözlü diyordum
![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 Senide kıskanmaz inş cnmNurgül'ü beğeniyormuydun
Nihan'a yine iyi puan veriyordun sen Zeynep'i sevmiyordun Ablacım![]()
Nurgül'ü beğeniyormuydun
Nihan'a yine iyi puan veriyordun sen Zeynep'i sevmiyordun Ablacım![]()
Biraz kıskandım gerçekten
UTC izliyorsun diye hemen "anaçlık" yapmaİntikam birkaç yanlış oyuncu Seçimi yüzünden battı ve tam Türk tipi bir dizi yapamadılarLütfen iyi analiz edelim Please
![]()
Zaten sevmiyordum iyice soğudum bu adamdan![]()
Ne biçim yapımcısın senUTC izliyorsun diye hemen "anaçlık" yapmaFeyz al
![]()
Ben ki KS'yi bile gömüyordumNe biçim yapımcısın sen![]()
ay sanki gel gel yapsa gidip @destere nin totosunda saklanıcanBende bu kıllı hanzo kim diyorumUfak Tefek Ecünnülerde olan adam değilmi bu
![]()
![]()
@Forumdash @xemrexxx @Thequeer @MasacRE- @Harunnn60 @Yiğitt
![]()
Aaa izle bence @Çiğdem- seni etkiledi hep aslındaBen ki KS'yi bile gömüyordumGerçek bir yapımcıyım... UTC'de kızlarımız çoook iyi ama bir kız hariç, erkekler çok vasat
![]()
O daha yeni izledi beeAaa izle bence @Çiğdem- seni etkiledi hep aslında![]()
Big Little Lies'e de soğuk bakmıştın zamanındaO daha yeni izledi beeİlk haftasında izledim ben
2-3 bölüm izledim ama haftası haftasına izleyemedim bıraktım. Yazın belki izlerim. Kötülediğime bakma sen
Gökçeyi sevmiyorum sadece
![]()
Evet ama populer kültürden eksik kalamamBig Little Lies'e de soğuk bakmıştın zamanındaNedense bu proje sana hiç içine sinmedi farkında mısın
![]()
Aaa izle bence @Çiğdem- seni etkiledi hep aslında![]()
@Forumdash ı takdir ettim vlla Gökçe ve Başroldeki adam konusunda çok bilinçli aynı fikirdeyiz @sokak sanati da var 3 kişi çoğunluk bizdeO daha yeni izledi beeİlk haftasında izledim ben
2-3 bölüm izledim ama haftası haftasına izleyemedim bıraktım. Yazın belki izlerim. Kötülediğime bakma sen
Gökçeyi sevmiyorum sadece
![]()
Zaten benim düşüncelerime birkez önem versen keşke şaşacağım@Forumdash ı takdir ettim vlla Gökçe ve Başroldeki adam konusunda çok bilinçli aynı fikirdeyiz @sokak sanati da var 3 kişi çoğunluk bizde![]()
![]()
@sokak sanati