Mert Fırat Resimleri

Kirli sakallı hali efso olan adam

Karakterini sevdigim oyuncu. Oyunculugu da yönlü, zaten cogunda öyle. Muhtemelen daha yillarca dizi ayni zamanda film piyasasinda görecegiz kendisini.

@Yiğitt bu herifin dudakları için konu açmiştir
Oyunculuğunu sevmiyorum abartılıyor. Beren'in dizisi İntikam bunun yuzunden bitti hem de Kanal D'de yayınlanıyordu
Bu ahinliği nasıl yaptin @Yiğitt
Bunun yüzünden değil, 2. sezon Nejat İşler ayrılınca işler döndü.
Gece filminde bu ve Nurgülün sapık sahneleri var.

Bende bu kıllı hanzo kim diyorum
Ufak Tefek Ecünnülerde olan mal adam değilmi bu
@Forumdash @xemrexxx @Thequeer @MasacRE- @Harunnn60 @Yiğitt
Benim ki değil bu @Ahmed ve @Thequeer için açtım konu. Duduşlarını çok sevmişler.

Oyunculuğunu sevmiyorum abartılıyor. Beren'in dizisi İntikam bunun yuzunden bitti hem de Kanal D'de yayınlanıyordu
İntikam birkaç yanlış oyuncu Seçimi yüzünden battı ve tam Türk tipi bir dizi yapamadılar
Lütfen iyi analiz edelim Please

Twitter'da trend topic olunca açıldı sanırım konu ama keşke olumlu anlamda trend topic olsaydı.

Bu adamı çok seviyorum, özellikle de sesini.

İntikam birkaç yanlış oyuncu Seçimi yüzünden battı ve tam Türk tipi bir dizi yapamadılar
Lütfen iyi analiz edelim Please

Zaten sevmiyordum iyice soğudum bu adamdan
Türkiyede erkek yokmuş gibi ana başrole bunu getirmişler zaten o dizinin kurgusu iyi ona bir şey demedim oyuncu seçimleri yüzünden o patlamayı yapamadı dizi Annenin bile gerisinde kaldılar

@Thequeer

Hahahah Aaa oyunculardan anlıyorsun bu konuda ortak düşüncemiz devam eder umarım

Ortak olmayanada ben seni ikna ediyorum zaten sıkıntı olmuyor

Aras, Kaan hep ortak oyuncularımız

Aras için MY'nin 4. Sezonuna başlasana. Meryem yok k sezonda

Ortak olmayanada ben seni ikna ediyorum zaten sıkıntı olmuyor

Aras, Kaan hep ortak oyuncularımız

Aras için MY'nin 4. Sezonuna başlasana. Meryem yok k sezonda
Son Muratlı sezonu izlemiştim yeter bence

Sevmediğimiz oyuncularda da anlaşmamız iyi Çağatay , Burak ve bu konudakı adam gibi

Okadar olsun ayoll 1 elin 5 parmağını geçmez sevdiğim kadın oyuncular

Ama Aslıhanı sevmesemde bu dizide tek işe yarayan dedim objektifim

Haklısın

Nurgül'de ecunnu dimi senin için. Tuba'da aynı. Kadınlarda çok farklı değil bi Emir'in Metresine ısınamadın

O meşhur röportaj, sanırım tepkiler üzerine kaldırıldı. Geriye sadece röportajın fotoğrafları kaldı.