@Yiğitt bu herifin dudakları için konu açmiştirBende bu kıllı hanzo kim diyorumUfak Tefek Ecünnülerde olan mal adam değilmi bu@Forumdash @xemrexxx @Thequeer @MasacRE- @Harunnn60 @Yiğitt
Bunun yüzünden değil, 2. sezon Nejat İşler ayrılınca işler döndü.@Yiğitt bu herifin dudakları için konu açmiştirOyunculuğunu sevmiyorum abartılıyor. Beren'in dizisi İntikam bunun yuzunden bitti hem de Kanal D'de yayınlanıyorduBu ahinliği nasıl yaptin @Yiğitt
Benim ki değil bu @Ahmed ve @Thequeer için açtım konu. Duduşlarını çok sevmişler.Bende bu kıllı hanzo kim diyorumUfak Tefek Ecünnülerde olan mal adam değilmi bu@Forumdash @xemrexxx @Thequeer @MasacRE- @Harunnn60 @Yiğitt
İntikam birkaç yanlış oyuncu Seçimi yüzünden battı ve tam Türk tipi bir dizi yapamadılar@Yiğitt bu herifin dudakları için konu açmiştirOyunculuğunu sevmiyorum abartılıyor. Beren'in dizisi İntikam bunun yuzunden bitti hem de Kanal D'de yayınlanıyorduBu ahinliği nasıl yaptin @Yiğitt
@Yiğitt bu herifin dudakları için konu açmiştirOyunculuğunu sevmiyorum abartılıyor. Beren'in dizisi İntikam bunun yuzunden bitti hem de Kanal D'de yayınlanıyorduBu ahinliği nasıl yaptin @Yiğitt
Bunun yüzünden değil, 2. sezon Nejat İşler ayrılınca işler döndü.Gece filminde bu ve Nurgülün sapık sahneleri var.
Benim ki değil bu @Ahmed ve @Thequeer için açtım konu. Duduşlarını çok sevmişler.
İntikam birkaç yanlış oyuncu Seçimi yüzünden battı ve tam Türk tipi bir dizi yapamadılarLütfen iyi analiz edelim Please
Türkiyede erkek yokmuş gibi ana başrole bunu getirmişler zaten o dizinin kurgusu iyi ona bir şey demedim oyuncu seçimleri yüzünden o patlamayı yapamadı dizi Annenin bile gerisinde kaldılarZaten sevmiyordum iyice soğudum bu adamdan
Hahahah Aaa oyunculardan anlıyorsun bu konuda ortak düşüncemiz devam eder umarımNe kadar ortak düşünceliyiz valla @mrt-06 'da yok artık benim ablamsın
Hahahah Aaa oyunculardan anlıyorsun bu konuda ortak düşüncemiz devam eder umarım
Son Muratlı sezonu izlemiştim yeter benceOrtak olmayanada ben seni ikna ediyorum zaten sıkıntı olmuyor
Aras, Kaan hep ortak oyuncularımız
Aras için MY'nin 4. Sezonuna başlasana. Meryem yok k sezonda
Son Muratlı sezonu izlemiştim yeter bence
Sevmediğimiz oyuncularda da anlaşmamız iyi Çağatay , Burak ve bu konudakı adam gibi
Okadar olsun ayoll 1 elin 5 parmağını geçmez sevdiğim kadın oyuncularKadınlarda biraz sürtüşüyoruz oda zaten senin kıskançlığından kaynaklı
Okadar olsun ayoll 1 elin 5 parmağını geçmez sevdiğim kadın oyuncular
Ama Aslıhanı sevmesemde bu dizide tek işe yarayan dedim objektifim
Tuba baş ecünnüHaklısın
Nurgül'de ecunnu dimi senin için. Tuba'da aynı. Kadınlarda çok farklı değil bi Emir'in Metresine ısınamadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?