Mert Fırat Resimleri

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
mert-firat_475253.jpg

QSGgba8i.jpg

,psanW--yzUe6aE30fMwn3A.jpg

1817356-FId0w9.jpg

ufak-tefek-cinayetler-1f-290x300.jpg

Karakterini sevdigim oyuncu. Oyunculugu da yönlü, zaten cogunda öyle. Muhtemelen daha yillarca dizi ayni zamanda film piyasasinda görecegiz kendisini.

@Yiğitt bu herifin dudakları için konu açmiştir :A Oyunculuğunu sevmiyorum abartılıyor. Beren'in dizisi İntikam bunun yuzunden bitti hem de Kanal D'de yayınlanıyordu :A Bu ahinliği nasıl yaptin @Yiğitt:A
Bunun yüzünden değil, 2. sezon Nejat İşler ayrılınca işler döndü. :( Gece filminde bu ve Nurgülün sapık sahneleri var. :A

Bende bu kıllı hanzo kim diyorum :F Ufak Tefek Ecünnülerde olan mal adam değilmi bu:A :A :A @Forumdash @xemrexxx @Thequeer @MasacRE- @Harunnn60 @Yiğitt
mert-firat_475253.jpg
Benim ki değil bu @Ahmed ve @Thequeer için açtım konu. Duduşlarını çok sevmişler. :A

@Yiğitt bu herifin dudakları için konu açmiştir :A Oyunculuğunu sevmiyorum abartılıyor. Beren'in dizisi İntikam bunun yuzunden bitti hem de Kanal D'de yayınlanıyordu :A Bu ahinliği nasıl yaptin @Yiğitt:A
İntikam birkaç yanlış oyuncu Seçimi yüzünden battı ve tam Türk tipi bir dizi yapamadılar :A Lütfen iyi analiz edelim Please :A

Twitter'da trend topic olunca açıldı sanırım konu ama keşke olumlu anlamda trend topic olsaydı. :)

Bunun yüzünden değil, 2. sezon Nejat İşler ayrılınca işler döndü. :( Gece filminde bu ve Nurgülün sapık sahneleri var. :A

Benim ki değil bu @Ahmed ve @Thequeer için açtım konu. Duduşlarını çok sevmişler. :A

İntikam birkaç yanlış oyuncu Seçimi yüzünden battı ve tam Türk tipi bir dizi yapamadılar :A Lütfen iyi analiz edelim Please :A

Zaten sevmiyordum iyice soğudum bu adamdan:)
Türkiyede erkek yokmuş gibi ana başrole bunu getirmişler zaten o dizinin kurgusu iyi ona bir şey demedim oyuncu seçimleri yüzünden o patlamayı yapamadı dizi Annenin bile gerisinde kaldılar :A :A :A

@Thequeer

Ortak olmayanada ben seni ikna ediyorum zaten sıkıntı olmuyor:A
Aras, Kaan hep ortak oyuncularımız :A
Aras için MY'nin 4. Sezonuna başlasana. Meryem yok k sezonda:A
Son Muratlı sezonu izlemiştim yeter bence :A :A :A

Sevmediğimiz oyuncularda da anlaşmamız iyi Çağatay , Burak ve bu konudakı adam gibi
:A :A :A

Okadar olsun ayoll 1 elin 5 parmağını geçmez sevdiğim kadın oyuncular :A

Ama Aslıhanı sevmesemde bu dizide tek işe yarayan dedim objektifim :A :A :A

Haklısın:A
Nurgül'de ecunnu dimi senin için. Tuba'da aynı. Kadınlarda çok farklı değil bi Emir'in Metresine ısınamadın:A

O meşhur röportaj, sanırım tepkiler üzerine kaldırıldı. Geriye sadece röportajın fotoğrafları kaldı. :)