@Yiğitt bu herifin dudakları için konu açmiştirBende bu kıllı hanzo kim diyorumUfak Tefek Ecünnülerde olan mal adam değilmi bu
![]()
![]()
@Forumdash @xemrexxx @Thequeer @MasacRE- @Harunnn60 @Yiğitt
![]()
Bunun yüzünden değil, 2. sezon Nejat İşler ayrılınca işler döndü.@Yiğitt bu herifin dudakları için konu açmiştirOyunculuğunu sevmiyorum abartılıyor. Beren'in dizisi İntikam bunun yuzunden bitti hem de Kanal D'de yayınlanıyordu
Bu ahinliği nasıl yaptin @Yiğitt
![]()
Benim ki değil bu @Ahmed ve @Thequeer için açtım konu. Duduşlarını çok sevmişler.Bende bu kıllı hanzo kim diyorumUfak Tefek Ecünnülerde olan mal adam değilmi bu
![]()
![]()
@Forumdash @xemrexxx @Thequeer @MasacRE- @Harunnn60 @Yiğitt
![]()
İntikam birkaç yanlış oyuncu Seçimi yüzünden battı ve tam Türk tipi bir dizi yapamadılar@Yiğitt bu herifin dudakları için konu açmiştirOyunculuğunu sevmiyorum abartılıyor. Beren'in dizisi İntikam bunun yuzunden bitti hem de Kanal D'de yayınlanıyordu
![]()
@Yiğitt bu herifin dudakları için konu açmiştirOyunculuğunu sevmiyorum abartılıyor. Beren'in dizisi İntikam bunun yuzunden bitti hem de Kanal D'de yayınlanıyordu
![]()
Bunun yüzünden değil, 2. sezon Nejat İşler ayrılınca işler döndü.Gece filminde bu ve Nurgülün sapık sahneleri var.
Benim ki değil bu @Ahmed ve @Thequeer için açtım konu. Duduşlarını çok sevmişler.![]()
İntikam birkaç yanlış oyuncu Seçimi yüzünden battı ve tam Türk tipi bir dizi yapamadılarLütfen iyi analiz edelim Please
![]()
Türkiyede erkek yokmuş gibi ana başrole bunu getirmişler zaten o dizinin kurgusu iyi ona bir şey demedim oyuncu seçimleri yüzünden o patlamayı yapamadı dizi Annenin bile gerisinde kaldılarZaten sevmiyordum iyice soğudum bu adamdan![]()
Hahahah Aaa oyunculardan anlıyorsun bu konuda ortak düşüncemiz devam eder umarımNe kadar ortak düşünceliyiz valla @mrt-06 'da yok artık benim ablamsın![]()
Hahahah Aaa oyunculardan anlıyorsun bu konuda ortak düşüncemiz devam eder umarım![]()
![]()
![]()
Son Muratlı sezonu izlemiştim yeter benceOrtak olmayanada ben seni ikna ediyorum zaten sıkıntı olmuyor
Aras, Kaan hep ortak oyuncularımız
Aras için MY'nin 4. Sezonuna başlasana. Meryem yok k sezonda![]()
Son Muratlı sezonu izlemiştim yeter bence![]()
![]()
Sevmediğimiz oyuncularda da anlaşmamız iyi Çağatay , Burak ve bu konudakı adam gibi
![]()
![]()
![]()
Okadar olsun ayoll 1 elin 5 parmağını geçmez sevdiğim kadın oyuncularKadınlarda biraz sürtüşüyoruz oda zaten senin kıskançlığından kaynaklı![]()
Okadar olsun ayoll 1 elin 5 parmağını geçmez sevdiğim kadın oyuncular
Ama Aslıhanı sevmesemde bu dizide tek işe yarayan dedim objektifim![]()
![]()
![]()
Tuba baş ecünnüHaklısın
Nurgül'de ecunnu dimi senin için. Tuba'da aynı. Kadınlarda çok farklı değil bi Emir'in Metresine ısınamadın![]()