Merhamet Yakında Fox'ta

Evlerden Biri olmasa kreys çoktan kötülerdi Kolibayı :D

FOX kotu ratinglere tahammul edebilen bir kanal. Ayrica Canan tutmadigi halde devam ettirdi cunku FOX'un pek fazla bir dizisi yoktu. Turkan'da tutmamisti. Zaten Kopru dedigin dizi kac yil once gecmis gitmis. Ben Koliba Film'i uc dort yildir begenmiyorum.

@lale_devri; Cok saol canim. :)

FOX kotu ratinglere tahammul edebilen bir kanal. Ayrica Canan tutmadigi halde devam ettirdi cunku FOX'un pek fazla bir dizisi yoktu. Turkan'da tutmamisti. Zaten Kopru dedigin dizi kac yil once gecmis gitmis. Ben Koliba Film'i uc dort yildir begenmiyorum.

@lale_devri; Cok saol canim. :)

show tv dizi çekseydi begenicektin

ayrica unutma beni deniz yıldızı devamli övüyodum emre :) yine taklaya geldin

Türkan müthişti perşembeleri 6 ya kadar çıktığı vardı ama kanal d çarşambaya aldı dizi söndü kanal bitirdi türkanı

show tv dizi çekseydi begenicektin

ayrica unutma beni deniz yıldızı devamli övüyodum emre :) yine taklaya geldin
Show TV'ye zamaninda da cekti zaten Koliba Film. Fakat o zamanda izleyicinin onune ne koyarsan koy izleyiciye konu yakin gelmediginde izlmez. Ama artik kalite konusuyor ve yaptigi yapimlar yerinde sayiyor kalite yonunden. :)

Turkan'in ilk 5 bolumunu takip ettim ama daha sonra konu olarak begenmedim diziyi ve izlemeyi biraktim. O dizininde iyi ratingler almasi o saatte pek birsey yayinlanmamasindan ve Fatmagulden kalan kadin izleyicinin diziyi izlemesi.

Turkan'in ilk 5 bolumunu takip ettim ama daha sonra konu olarak begenmedim diziyi ve izlemeyi biraktim. O dizininde iyi ratingler almasi o saatte pek birsey yayinlanmamasindan ve Fatmagulden kalan kadin izleyicinin diziyi izlemesi.
Dizinin konusundan kaynaklanıyodu aslında Türkan Saylan ın düşmanıda çok

Dizinin konusundan kaynaklanıyodu aslında Türkan Saylan ın düşmanıda çok

Ben diziyi Turkan'in aski ve univ. hayati icin takip ettim ama konular oyle bir yere geldiki arapsacina dondu. Turkan Saylan icin izleemistim bu diziyi bende ve bu dizi sayesinde Turkan Saylan'i arastirabildim her ne kadar diziyi pek begenmesemde...

show tv iki dizi yapmıs koliba film ikisinide tuturmus fox da canan dizisini tuturdu starda köprü dizisi 2 yıl sürmüs yani

firar hariç tutmayan yapımı yok

saydiklarindan sadece kopru tuttu digerlerin duzgun finali yok. canan firar 2 reyting aliyordu bumu tutma :))))

Koliba filmin en iyi dizisi Köprü'ydü. İlk sezon müthişti özellikle...

Bu dizinin pek iyi gideceğini sanmıyorum, en fazla Canan gibi olur, 1 sezon ekranda kalırsa iyi...

Koliba Film çok iddiali geliyor bu sezon, umarim bu dizisinde de basarili olur.