xBUGRAx
Süper Emekli
Öyleyse mutlaka tutar...bu dizi ''eylül'' romanının uyarlamasıymış kitapda bir yasak aşk anlatılıyordu foxda böyle diziler tutuyor bu dizide tutabilir
aynen valla focusuda beni affet var diye savunuyo bide s.b.b eklenince...Evlerden Biri olmasa kreys çoktan kötülerdi Kolibayı
Evlerden Biri olmasa kreys çoktan kötülerdi Kolibayı
FOX kotu ratinglere tahammul edebilen bir kanal. Ayrica Canan tutmadigi halde devam ettirdi cunku FOX'un pek fazla bir dizisi yoktu. Turkan'da tutmamisti. Zaten Kopru dedigin dizi kac yil once gecmis gitmis. Ben Koliba Film'i uc dort yildir begenmiyorum.
@lale_devri; Cok saol canim.
Evt.Özlem girmeseydi Yine tutardı belkiilk bölümler iyi reyting aliyodu sonra düstü
sallama be beni affet starda değilken nerde övüyodunshow tv dizi çekseydi begenicektin
ayrica unutma beni deniz yıldızı devamli övüyodum emre yine taklaya geldin
Türkan müthişti perşembeleri 6 ya kadar çıktığı vardı ama kanal d çarşambaya aldı dizi söndü kanal bitirdi türkanı
Show TV'ye zamaninda da cekti zaten Koliba Film. Fakat o zamanda izleyicinin onune ne koyarsan koy izleyiciye konu yakin gelmediginde izlmez. Ama artik kalite konusuyor ve yaptigi yapimlar yerinde sayiyor kalite yonunden.show tv dizi çekseydi begenicektin
ayrica unutma beni deniz yıldızı devamli övüyodum emre yine taklaya geldin
Bende O dizi sayesinde tanıdım Türkan Saylan'ı HARİKAYDI Dizi ! Kanal D gün felan dğeiştirince çöktü...Türkan çok güzeldi dizi sayesinde Türkan kitabını da okumuştum gerçekten çok güzel diziydi
Dizinin konusundan kaynaklanıyodu aslında Türkan Saylan ın düşmanıda çokTurkan'in ilk 5 bolumunu takip ettim ama daha sonra konu olarak begenmedim diziyi ve izlemeyi biraktim. O dizininde iyi ratingler almasi o saatte pek birsey yayinlanmamasindan ve Fatmagulden kalan kadin izleyicinin diziyi izlemesi.
Dizinin konusundan kaynaklanıyodu aslında Türkan Saylan ın düşmanıda çok
show tv iki dizi yapmıs koliba film ikisinide tuturmus fox da canan dizisini tuturdu starda köprü dizisi 2 yıl sürmüs yani
firar hariç tutmayan yapımı yok