Merhamet Yakında Fox'ta

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
684
YİĞİT ÖZŞENER VE SEDEF AVCI'DAN YENİ DİZİ

Koliba filmin önümüzdeki yayın dönemi için hazırlıklarını yaptığı dizinin kadrosu şekillenmeye başladı.

Yiğit Özşener ve Sedef Avcı'nın başrollerini paylaşacağı diziyi 'Suskunlar'dan ayrılan ünlü yönetmen Çağatay Tosun çekecek.

İki oyuncu en son 'Ezel' dizisinde birlikte rol almışlardı. Geçtiğimiz sezonu çalışmayarak geçiren Sedef Avcı, Ezel'den sonra TRT'den yayınlanan 'Mazi Kalbimde Yaradır' dizisinde oynamıştı. Yiğit Özşener en son 'Son' dizisinde oynamıştı.

9.Altın Kelebek ödüllerinde yılın en iyi yönetmeni seçilen Çağatay Tosun Suskunlar dizisi yönetmenliğinden ayrıldı.

Usta yönetmen Koliba Film ile anlaştı. Eylül ayında Fox TV ekranlara gelecek proje için yönetmen koltuğunaÇağatay Tosun'u getiren firma dizinin cast çalışmalarına başladı. Yiğit Özşener isminin ağırlık kazandığı dizinin her kesime hitap edecek bir hikayesi olduğu, çekimlere Ağustos ayında başlanacağı gelen bilgiler arasında.

Koliba Film Orhan Kemal Evlerden Biri İddalı projesinden sonra bir iddali projesi Fox için hazırladı

FOX'un en farklı sezonu bu yıl farklı diziler yapacak Doktor,Komedi,Romantik Komedi,Çocuk bu dizide polisiye olabilir

YÖnetmen suskunlarin yÖnetmenİ ÇaĞatay tosun

bu sene kolİba fİlm İddali

fox artik ab ye oynuyor ama sedef avci oyuncu degil duygu sifir ha buz dolabi ha sedef :))) birde koliba simdiden koy çöpe :)))))

Beyler herkez sahİt beyazsoy tutmaz dedİ dİzİ tutunca bahanelere hazir olun ss aldim kayİt :)

çağatay tosunun yönetmenliğini çok beğinirim suskunlardan ayrılması diziyi kötü etkileyebilir

bu dizi ''eylül'' romanının uyarlamasıymış kitapda bir yasak aşk anlatılıyordu foxda böyle diziler tutuyor bu dizide tutabilir

Beyler herkez sahİt beyazsoy tutmaz dedİ dİzİ tutunca bahanelere hazir olun ss aldim kayİt :)

kac kez tahminin yanlis cikti yahu bir iki kez. ayrica bir diziyi izlemeden yorum yapmak dogru olmaz belki koliba bizi yaniltir gercekten iyi dizi yapar :))) haakolibanin dizileri ilkbasta romanin reklamiyla iyi gider ama omru en fazla bir yildir :)))))

Cagatay Tosun'u yinetmenlik konusunda sevmiyorum. Nedense girdigi dizileri batiriyor. Suskunlar'dan Umut Turugay ayrildigindan sonra dizideki ask sahneleri daha da cogaldi. Aksiyonda vardi fakat bu askla birlesince heyecan azaliyor. En iyi yonetmen secilmesinin sebebide sosyal medyada Suskunlarda bu odullerden nasibini alsin dememizdi ki bana gore en iyi dizi odulunu almaliydi. Yigit Ozsenerin'de SON dizisi malesef tutmadi. Sedef Avci'yi kisilik olarak begenirim fakat oyunculugunu biraz daha gelistirmesi gerek. İsi yapanda Koliba Film oldugu icin tutmasina olanak vermiyorum. :)

Cagatay Tosun'u yinetmenlik konusunda sevmiyorum. Nedense girdigi dizileri batiriyor. Suskunlar'dan Umut Turugay ayrildigindan sonra dizideki ask sahneleri daha da cogaldi. Aksiyonda vardi fakat bu askla birlesince heyecan azaliyor. En iyi yonetmen secilmesinin sebebide sosyal medyada Suskunlarda bu odullerden nasibini alsin dememizdi ki bana gore en iyi dizi odulunu almaliydi. Yigit Ozsenerin'de SON dizisi malesef tutmadi. Sedef Avci'yi kisilik olarak begenirim fakat oyunculugunu biraz daha gelistirmesi gerek. İsi yapanda Koliba Film oldugu icin tutmasina olanak vermiyorum. :)

show tv iki dizi yapmıs koliba film ikisinide tuturmus fox da canan dizisini tuturdu starda köprü dizisi 2 yıl sürmüs yani

firar hariç tutmayan yapımı yok

İzlerizz :)

- - - Ekleme - - -

Esra yine mantıklı konuşmuşsun cnm :) Bakalım izleyip görücez 😉

- - - Ekleme - - -

show tv iki dizi yapmıs koliba film ikisinide tuturmus fox da canan dizisini tuturdu starda köprü dizisi 2 yıl sürmüs yani

firar hariç tutmayan yapımı yok
Canan'ı tutturdu mu :) ?

canan tuttu ilk sezon müthişti 2.sezon yattı ama gamze çıkmasaydı her türlü hala devam ederdi