Holbulduk teşekkürlerHoşgeldin , kalıcı olman dileğiyle![]()
Holbulduk teşekkürlerHoşgeldin , kalıcı olman dileğiyle![]()
Sinema etkinliklerine bekleriz. Sinemayla aran nasıl ve yabancı dizilerle?@Polat Şaşmaz Öyle sayılır sinema etkinlikleri de ilgimi çekmişti gelmeden![]()
Elbette 6 yıldır falan yakından takip ediyorum sinemayı oscar törenini 4 yıldır izliyorumSinema etkinliklerine bekleriz. Sinemayla aran nasıl ve yabancı dizilerle?![]()
Buna sevindim, Oscar'ı takip eden daha fazla kişi görmek güzel.Elbette 6 yıldır falan yakından takip ediyorum sinemayı oscar törenini 4 yıldır izliyorumYabancı dizilerden de var biraz izlediklerim ilgiliyim yani dediklerine
![]()
Film türü ayırt etmem kaliteli olanları izlemeye çalışırım kendimceBuna sevindim, Oscar'ı takip eden daha fazla kişi görmek güzel.
Ne tür filmleri seversin? Bu yılki yarışta favorilerin kimlerdi mesela, Spotlight'ı izlemiş miydin sence hak etti mi?
Sinema konuşabilecek biri bulunca daha fazlasını merak ediyorum.![]()
Mad Max karşıtı olan biri olsam da Room'u favorilerine alman durumu dengeledi.Favorim Room , veya The Revenant dı ama Mad Max sevenlerdenim alsaydı hayır demezdim![]()
Zaten ilk hafta konusuna yazmıştım filmlerin 5 6 tanesini izledim .Takip ediyordum foruma katılmadan önce deMad Max karşıtı olan biri olsam da Room'u favorilerine alman durumu dengeledi.[emoji106]
Başyapıt Festivali etkinliğimizi görmüşsündür, bekleriz katılımını.![]()
Kısasına da razıyız, zamanla alışırsın uzun yazmaya. Ekstra çaba göstermeden kendi kendine olur.Zaten ilk hafta konusuna yazmıştım filmlerin 5 6 tanesini izledim .Takip ediyordum foruma katılmadan önce deYorumları yapmaya çalışacağım biraz üşensem de, pek beceremem gibi geliyo uzun yorum işini sizin gibi
![]()
Tamamdır etkinlik konularına yazacağım en kısa süredeKısasına da razıyız, zamanla alışırsın uzun yazmaya. Ekstra çaba göstermeden kendi kendine olur.![]()
Hoşbulduk ali ben de memnun oldumHoşgeldin Enes memnun oldum bende ali