Merhaba...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kerem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sokak sanatı forumun en sevilen ve saygı gören üyesidir ama onun bu özelliğini kıskanan ve onu kötü göstermek için çabalayan üyeler var ne yazıkki. Hoşgeldin bu arada. 🙂

Kesinlikle, öyle biri olduğuna eminim diyebilirim.. Hosbuldum
Ben hiç kufur etmem, flood yapmam biliyor musunuz moderatör?

Kesin öyledir de, profil resminiz dizilerdeki kötü karakterlerin allah kahretsin deyişinin kırpmış hali... Şaka şaka Rihanna Diamonds'ı söylüyor

Allah kahretsin lafını çok severim @MasacRE- bilir

Rihanna bilene sevene hep saygı ve sevgi beslerim

Sokak sanatı forumun en sevilen ve saygı gören üyesidir ama onun bu özelliğini kıskanan ve onu kötü göstermek için çabalayan üyeler var ne yazıkki. Hoşgeldin bu arada. 🙂

Billy kane'de forumun en doğru yorumlarını yapan üyesidir o yüzden hep onu etiketler fikirlerini alırız

Allah kahretsin lafını çok severim @MasacRE- bilir

Rihanna bilene sevene hep saygı ve sevgi beslerim

Billy kane'de forumun en doğru yorumlarını yapan üyesidir o yüzden hep onu etiketler fikirlerini alırız

Hoşgeldin @Halef
Gurbetçileri severim. Umarım kalıcı olursun

Harika yorumlar görüyorum birde Sia seviyorsun gerçekten Numunelik bir üye geldi @Çiğdem-

Sen biraz daha ısın forumu seni MS'ye alalım.

@Halef

Hoşgeldin @Halef
Gurbetçileri severim. Umarım kalıcı olursun

Hosbuldum Doğu, allah kismet ederse kaliciyim.

Harika yorumlar görüyorum birde Sia seviyorsun gerçekten Numunelik bir üye geldi @Çiğdem-

Sen biraz daha ısın forumu seni MS'ye alalım.

@Halef

Ağzından bal damliyor. Teşekkür ederim. Ha Numunelik ne demek? Birde MS neresi oluyor? Allah kahretsin türkçeyi unutuyorum bu almanyada...

Hoş geldin, Halef. İyi forumlar. 🙂

Ağzından bal damliyor. Teşekkür ederim. Ha Numunelik ne demek? Birde MS neresi oluyor? Allah kahretsin türkçeyi unutuyorum bu almanyada...
Dua Lipa'yı seversen bu haftadan itibaren oy kullanmaya başlayabilirsin?

MS Musul yarışması forumda ki yarışma. Çiğdem yönetiyor bizde yarışıyoruz. Forumdan bazı kişilerde jüri olup oy veriyor çok güzel ve eğlenceli bir bölüm. Çiğdem anlatır.

Numunelik güzel bir şey. Örnek alınacak kadar iyisin dedim yani

One one one diye başlayan şarkıydi sanirim. MS ne oluyor? Oy kullanmak derken? Bilgilendirilmek isterim..
One? O ne anlamadım?
MusicSurvivor diye konu var orda şarkı listeleri var dinleyip en sevdiğinden sevmediğine sıralıyosun.

@Halef Hoşgeldim umarım kalıcı olursun. 🙂
Almanya'ya nasıl yerleştin memnun musun biraz anlatsana.