Sokak sanatı forumun en sevilen ve saygı gören üyesidir ama onun bu özelliğini kıskanan ve onu kötü göstermek için çabalayan üyeler var ne yazıkki. Hoşgeldin bu arada. 🙂
Sokak sanatı forumun en sevilen ve saygı gören üyesidir ama onun bu özelliğini kıskanan ve onu kötü göstermek için çabalayan üyeler var ne yazıkki. Hoşgeldin bu arada. 🙂
Kesin öyledir de, profil resminiz dizilerdeki kötü karakterlerin allah kahretsin deyişinin kırpmış hali... Şaka şaka Rihanna Diamonds'ı söylüyor
Allah kahretsin lafını çok severim @MasacRE- bilir
Rihanna bilene sevene hep saygı ve sevgi beslerim
Billy kane'de forumun en doğru yorumlarını yapan üyesidir o yüzden hep onu etiketler fikirlerini alırız
Allah kahretsin lafını çok severim @MasacRE- bilir
Rihanna bilene sevene hep saygı ve sevgi beslerim
En sevdiğim şarkılardan. 2012 sonu çıkmıştı. Öyle güzeldiki dinlemeye doymazdım. Hala öyleNede olsa Sia imzalı...
Dua Lipa'yı seversen bu haftadan itibaren oy kullanmaya başlayabilirsin?Hosbuldum Doğu, allah kismet ederse kaliciyim.
Ağzından bal damliyor. Teşekkür ederim. Ha Numunelik ne demek? Birde MS neresi oluyor? Allah kahretsin türkçeyi unutuyorum bu almanyada...
Hosbuldum Doğu, allah kismet ederse kaliciyim.
Ağzından bal damliyor. Teşekkür ederim. Ha Numunelik ne demek? Birde MS neresi oluyor? Allah kahretsin türkçeyi unutuyorum bu almanyada...
Dua Lipa'yı seversen bu haftadan itibaren oy kullanmaya başlayabilirsin?
Hosbuldum, @yatutarsa biraz resmi bir karşılama olduHoş geldin, Halef. İyi forumlar. 🙂
One? O ne anlamadım?One one one diye başlayan şarkıydi sanirim. MS ne oluyor? Oy kullanmak derken? Bilgilendirilmek isterim..
Hosbuldum, sıkılırsam kimse beni tutamaz.. ama kaliciyim ya..
Her türden insan var burada sıkılmazsınHosbuldum, sıkılırsam kimse beni tutamaz.. ama kaliciyim ya..
One one one diye başlayan şarkıydi sanirim. Oy kullanmak derken? Bilgilendirilmek isterim..
Hosbuldum, @yatutarsa biraz resmi bir karşılama oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?