DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,404
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
inanmam
inanmam
Onu bir süredir kullanmıyorum bir ara hortlatırım.
La yıllardır anlayan olmadı şimdi pot kırıp ele vermek istemiyorum naş başka kapıya.Tanıyor muyuz biz Yani ben
Pardon da dinime küfreden müslüman olsa.😉Onu bir süredir kullanmıyorum bir ara hortlatırım.
Cicişim sadece fake olduğunu söyledim sıkıntı yok devam et takılmana.Pardon da dinime küfreden müslüman olsa.😉
Teşekkür ederim senden izin aldığıma göre takılmaya devam edebilirim Cicişim.Cicişim sadece fake olduğunu söyledim sıkıntı yok devam et takılmana.
Hoşbulduk kardeşim kalıcı olmaya çalışacam.Hoş geldin kardeşim umarım kalıcı olursun
🙂Hoş geldin kardeşim umarım kalıcı olursun
Hoşbulduk teşekkür ederim.Hoş geldin diyeyim ben de Yaz. Umarım fake bir üye değilsindir ve kalıcı olursun. Lacivert'i takip etmen ve benim yorumlarımı da beğenmen güzel detaylar.
Ben bir senaryo dizi yapacam da adı her renk aşk .. konusuna bakıp yorum yapabilirmisin.Hoş geldin diyeyim ben de Yaz. Umarım fake bir üye değilsindir ve kalıcı olursun. Lacivert'i takip etmen ve benim yorumlarımı da beğenmen güzel detaylar.
İlk bölümü okurum konusunu beğenirsem denk geldikçe bakabilirim.Hoşbulduk teşekkür ederim.
Ben bir senaryo dizi yapacam da adı her renk aşk .. konusuna bakıp yorum yapabilirmisin.
Bana geldi etiketinSaol Alpercim ailem iyi üst komşuda iyi ..geçiyor işte adı üstünde hayat...
A bu arada benim etiketlemem oluyomu