Merhaba Sayın Fav10 üyeleri...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    fav10

Yaz

Yeni Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
14
Puanı
4
Ben yaz mevsimini çok sevdiğim için fav10 da bana yaz diye seslenilmesini istediğim için üye adımı YAZ yaptım.
Öncelikle sizi yani çoğu üyeyi yaptığınız yorumlardan tanıyorum. Forumda yorumları ve fikrime en uygun bulduğum ve de yorumlarını beğenerek okuduğum bir kaç üye var. (Mesela @denizz19 @Aserat @eskici @beyazsoy @Çiğdem- @vadikızı @MayısKralı @tolgab @sokak sanati @Yiğitt @OzaN @mrt-06 @cookies @BuraK )
Tabi diğer üyeleride seviyorum ama yorumlarını en çok gördüğüm ve en severek okuduklarım bunlar.Fav10senaryo bölümünde takip ettiğim diziler Lacivert , Aşkın Peşinden ve Eflatun.
Tv dizilerinden ise Hayat şarkısi , kiralık aşk , Edho, İçerdi ve Yüksek Sosyete yi seviyorum . Yabançı dizilerini de takip ettiğim yok ama çoğunun birkaç bölümünü izlemişimdir. Hepinizle aramın iyi olması dileğiyle...Tanışacaklarımla memnun olaçağımi düşünüyorum. 😉:)

Büyük ihtimal etiketim gitmeyecektir o yüzden etiketlemeden yazcam :

Hello Yaz naber :) Hayat nasıl gidiyor ne yiyip ne içiyosun ananlar babanlar üst kat komşuların nasıl :F

Neyse hoşgeldin aramıza cnm :D

Büyük ihtimal etiketim gitmeyecektir o yüzden etiketlemeden yazcam :

Hello Yaz naber :) Hayat nasıl gidiyor ne yiyip ne içiyosun ananlar babanlar üst kat komşuların nasıl :F

Neyse hoşgeldin aramıza cnm :D
Saol Alpercim ailem iyi üst komşuda iyi ..geçiyor işte adı üstünde hayat...
A bu arada benim etiketlemem oluyomu

Teşekkürler. Hoş geldin forumumuza, kalıcı olursun umarım. 😉

Hosgeldin @Yaz umarim forumda kalici olursun :D sen bizi seviyorsan biz de seni severiz :A