Fena Stephen Amell hayranıyımdırvikings izliyor olman harika
narcos a başlamış ama devam edememiştim sıktı dizi
@Çiğdem- @Forumdash sizin okçu camış oğlan arrowa yeni bir ortak çıktı sevinebilirsiniz
Fena Stephen Amell hayranıyımdırvikings izliyor olman harika
@Çiğdem- @Forumdash sizin okçu camış oğlan arrowa yeni bir ortak çıktı sevinebilirsiniz
seni hemen la casa de papel dizisine alalım farklı ve güzel bir dizi seveceğine eminimFena Stephen Amell hayranıyımdırNarcos beni de fazla sarmadı ama nedeni bilinmez izliyorum 2. sezondayım daha zatenVikings için söze bile gerek yok zaten soluksuz takip ediyorum
Arrow da twd gibi gittikçe sıktığı için sevinemedim ama Flash ve SPN'ye ortaksa sevinebilirimvikings izliyor olman harika
konusu açılmışken twd nin yeni bölümlerini takip ediyormusun bu sezon ilk bölümde bıraktım devamını izleyemedim hala ama eskiden forum twd yorumlarıyla dolardı şimdi kimse uğramıyor orayaaArrow da twd gibi gittikçe sıktığı için sevinemedim ama Flash ve SPN'ye ortaksa sevinebilirim@kontciel
Sıkıla bozula izliyorum iştekonusu açılmışken twd nin yeni bölümlerini takip ediyormusun bu sezon ilk bölümde bıraktım devamını izleyemedim hala ama eskiden forum twd yorumlarıyla dolardı şimdi kimse uğramıyor orayaadizinin en büyük hayranlarından @Harunnn60 bile twd den bahsedince kaçacak yer arıyor o kadarmı kötü bölümleri yoksa millet izleyemediği içinmi oralar çoraklaştı
Yok son bölümleri izleyemedim her yerden kaldırılmışkonusu açılmışken twd nin yeni bölümlerini takip ediyormusun bu sezon ilk bölümde bıraktım devamını izleyemedim hala ama eskiden forum twd yorumlarıyla dolardı şimdi kimse uğramıyor orayaadizinin en büyük hayranlarından @Harunnn60 bile twd den bahsedince kaçacak yer arıyor o kadarmı kötü bölümleri yoksa millet izleyemediği içinmi oralar çoraklaştı
bende bırakmadım tek tek bölümleri indirmek lazım başka çare kalmadıYok son bölümleri izleyemedim her yerden kaldırılmışBırakmadım yani
Aynen dediğin gibibende bırakmadım tek tek bölümleri indirmek lazım başka çare kalmadıonuda artık bir ara yaparız acelesi yok
uzun konuşmaları rick veya negan kazması yapıyorsa sevmem maggie yapıyorsa katlanırız tabikiSıkıla bozula izliyorum işteKoskoca 7 sezon izlemişim. Bi çırpıda atamıyorum. Aksiyon veya dramadan cok uzak artık. Edebi yönü basmiş.Boş boş felsefik konuşmalar filan bana pek hiatp etmiyor. Aslında sen uzun konuşmaları seversin nasıl izleyemedin?
kazmalar yapıyor malasefuzun konuşmaları rick veya negan kazması yapıyorsa sevmem maggie yapıyorsa katlanırız tabikiönemli olan konuşmanın uzunluğu değil kimden çıktığıdır
son sezonun işte ilk bölümünü izledim devamını indirerek izleyeceğim ama ne zaman orası tam belli değilkazmalar yapıyor malasefSen şimdi hiç izlemicen mi? Bıraktın mı tamamen
Aradan dönecekti şubattason sezonun işte ilk bölümünü izledim devamını indirerek izleyeceğim ama ne zaman orası tam belli değil
Aynen dediğin gibiBir ara başlayalım twd'ye
son sezonun işte ilk bölümünü izledim devamını indirerek izleyeceğim ama ne zaman orası tam belli değil
Twd tüm bölümlerini izlemiştim zaten aradan dönmesini bekliyoruzAradan dönecekti şubattaYetiş bari de en azından lak lak yaparken geçer zaman@Çiğdem- devam ediyon diziye dimi ?
Olur müsait bir zamanda başlarımseni hemen la casa de papel dizisine alalım farklı ve güzel bir dizi seveceğine eminim
Twdyi sadece 2 sezonda bıraktım çok alakalı değilim ama Flash takip ediyorumArrow da twd gibi gittikçe sıktığı için sevinemedim ama Flash ve SPN'ye ortaksa sevinebilirim@kontciel
Hahahahaha bu ne koptumTwd tüm bölümlerini izlemiştim zaten aradan dönmesini bekliyoruz
@kontciel Nickin hep şunu hatırlatıyor bana
Ben Çelik Arçelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?