Merhaba ben kontciel

vikings izliyor olman harika
narcos a başlamış ama devam edememiştim sıktı dizi

@Çiğdem- @Forumdash sizin okçu camış oğlan arrowa yeni bir ortak çıktı sevinebilirsiniz
Fena Stephen Amell hayranıyımdır
Narcos beni de fazla sarmadı ama nedeni bilinmez izliyorum 2. sezondayım daha zaten
Vikings için söze bile gerek yok zaten soluksuz takip ediyorum

Fena Stephen Amell hayranıyımdır
Narcos beni de fazla sarmadı ama nedeni bilinmez izliyorum 2. sezondayım daha zaten
Vikings için söze bile gerek yok zaten soluksuz takip ediyorum
seni hemen la casa de papel dizisine alalım farklı ve güzel bir dizi seveceğine eminim

Arrow da twd gibi gittikçe sıktığı için sevinemedim ama Flash ve SPN'ye ortaksa sevinebilirim
@kontciel
konusu açılmışken twd nin yeni bölümlerini takip ediyormusun bu sezon ilk bölümde bıraktım devamını izleyemedim hala ama eskiden forum twd yorumlarıyla dolardı şimdi kimse uğramıyor orayaa
dizinin en büyük hayranlarından @Harunnn60 bile twd den bahsedince kaçacak yer arıyor o kadarmı kötü bölümleri yoksa millet izleyemediği içinmi oralar çoraklaştı

Sıkıla bozula izliyorum işte
Koskoca 7 sezon izlemişim. Bi çırpıda atamıyorum. Aksiyon veya dramadan cok uzak artık. Edebi yönü basmiş.Boş boş felsefik konuşmalar filan bana pek hiatp etmiyor. Aslında sen uzun konuşmaları seversin nasıl izleyemedin?

Yok son bölümleri izleyemedim her yerden kaldırılmış
Bırakmadım yani

uzun konuşmaları rick veya negan kazması yapıyorsa sevmem maggie yapıyorsa katlanırız tabiki
önemli olan konuşmanın uzunluğu değil kimden çıktığıdır

uzun konuşmaları rick veya negan kazması yapıyorsa sevmem maggie yapıyorsa katlanırız tabiki
önemli olan konuşmanın uzunluğu değil kimden çıktığıdır
kazmalar yapıyor malasef
Sen şimdi hiç izlemicen mi? Bıraktın mı tamamen

Arasi @Çiğdem- erkan keka yi @destere birakmaz yani senin dizi degil

Aynen dediğin gibi
Bir ara başlayalım twd'ye

oradaki kızıl saçlıda @Çiğdem- olmalı

son sezonun işte ilk bölümünü izledim devamını indirerek izleyeceğim ama ne zaman orası tam belli değil

Aradan dönecekti şubatta
Yetiş bari de en azından lak lak yaparken geçer zaman
@Çiğdem- devam ediyon diziye dimi ?
Twd tüm bölümlerini izlemiştim zaten aradan dönmesini bekliyoruz

@kontciel Nickin hep şunu hatırlatıyor bana

Ben Çelik Arçelik

seni hemen la casa de papel dizisine alalım farklı ve güzel bir dizi seveceğine eminim
Olur müsait bir zamanda başlarım

Arrow da twd gibi gittikçe sıktığı için sevinemedim ama Flash ve SPN'ye ortaksa sevinebilirim
@kontciel
Twdyi sadece 2 sezonda bıraktım çok alakalı değilim ama Flash takip ediyorum
Dc hayranı olduğum için bütün dc kahramanlarının dizilerini izlerim
SPN ne bu arada çıkaramadım?

Twd tüm bölümlerini izlemiştim zaten aradan dönmesini bekliyoruz

@kontciel Nickin hep şunu hatırlatıyor bana

Ben Çelik Arçelik

Hahahahaha bu ne koptum