Hoşbulduk ben FazYas cıyımHoş geldin.:Sen
Sinan Hazancıyım bilgin olsun
Hoşbulduk ben FazYas cıyım
fazyas ne gız fazilet-yasin mi 😱Hoşbulduk ben FazYas cıyım
Ohaa Fazilet'le Yasin mi? 😱Hoşbulduk ben FazYas cıyım
NilSin varken HazSin mi?Hoş geldin.:Sen
Sinan Hazancıyım bilgin olsun
Yok ya Fazilet Yasemin di o ahahahahahahaah Allah iyiliğini versin Yasin illetiyle Kraliçemiz Fazileti bir mi tutacağım.fazyas ne gız fazilet-yasin mi 😱
Ahahaha inşAllah. Umarım çok iyi anlaşırız Bu arada tab2 sonsuza kadar YağHaz whxhehzwhdhshxhehdMerhaba ben de buraların yenisiyim. 14 bölümdür Çukur'u 32 bölümdür Fazilet'i hiç kaçırmadım.
Ayrıca profil resminden anime izlediğini belli ediyorsun. Senle çok iyi anlaşacağız tabii kalıcı olursan.
Ohaa Fazilet'le Yasin mi? 😱
NilSin varken HazSin mi?
YağHaz forever
Yok ya Fazilet Yasemin di o ahahahahahahaah Allah iyiliğini versin Yasin illetiyle Kraliçemiz Fazileti bir mi tutacağım.
Ahahaha inşAllah. Umarım çok iyi anlaşırız Bu arada tab2 sonsuza kadar YağHaz whxhehzwhdhshxhehd
Memnun oldum Bende Türkiye'de yaşıyorum. En sevdiğim animeler kesinlikle Black Butler, Monster ve Erased izlemediysen izlemeni tavsiye ederim. Ayrıca Fullmetal Alchemist Brotherhood'u izledim. Mükemmel bir anime zaten IMDb si konuşuyor. 9.1 le 1. sıradaKendimi tanıyayım o zaman. Ben Kerem, 20 yaşındayım Almanya'da ikamet ediyorum. Anime olarak D.Gray-man, Fullmetal Alchemist favorim.
Zaten Çukur'dan çok FHVK'nın müptelasıyım O sadece birazda dolu gözüksün diyeHoş geldin Faziletle bir sorunum yok ama her zaman her yerde Çukur dizisinin karşısındayım
İyi o zaman sorun yok sevindimZaten Çukur'dan çok FHVK'nın müptelasıyım O sadece birazda dolu gözüksün diye
Yeni gördüm. Hoşbulduk inşAllah kalıcı olmayı düşünüyorumHoş geldin, umarım kalıcı olursun. Çukur'un yorum konusuna bekleriz.
Memnun oldum Bende Türkiye'de yaşıyorum. En sevdiğim animeler kesinlikle Black Butler, Monster ve Erased izlemediysen izlemeni tavsiye ederim. Ayrıca Fullmetal Alchemist Brotherhood'u izledim. Mükemmel bir anime zaten IMDb si konuşuyor. 9.1 le 1. sırada
İngilizce adlarını söylediğimden çıkaramamış olabilirsin Japonca adları biraz fazla karışık Kuroshitsuji, Boku Dake İnai Machi mm bir de listeye Mirai Nikki yi ekliyorum. Hepsi Müthiş ama özellikle Boku Machi (benim kısaltmamla) izlemelisin. Tavsiye ediyorumHiçbirini izlemedim ama kesin listemdedir.. Bende zaten Brotherhood'dan bahsetmiştim. Gerçekten efsane .
Hoşbulduk fazla spoi olmasın kafa dengiyimdirÇukur da izliyor Yine bizim diziyi izleyen biri Hoşgeldin @kontciel
Kubilay ne günlere duruyor