Bana öneren arkadaşım da aynı şeyleri söylemişti. Muazzam demişti. Daha önce bir günde 25 bölüm Steins Gate izlemiş biri olarak Boku Dake'yi de bir günde rahatlıkla tüketebilirim. Uygun bir vakitte yapacağım bunu kısmetse.
Benim number one animem ise Steins Gate kesinlikle. Çok sayıda anime izledim ama onun etkisini bana yapan olmadı. Kusursuz kelimesinin karşılığı onda, izlemediysen tavsiye ederim.
Mirai Nikki'ye ve söylediklerine katılıyorum. Akise de iyi karakterdi ama hikaye olarak bakınca ve Yuno konusunun finalde ilk bölüme bağlanması falan baya sağlamdı. Ova ile birlikte kesinlikle içi hoş eden bir bitiş oldu. Öyle olması daha tatlı olmuş.
Söylediğim cümle Leyla ile Mecnun'da geçiyordu yerli diziler yersiz uzun diye. Daha 2011'de henüz diziler bu zamanki faiş sürelere gelmemişken bu tespiti yapmıştı adamlar. Ve o seneden sonra gittikçe iyice arttırdılar süreleri işin tadı kaçtı artık. 2 saatin altına düşürülmeli. Normali 1 saattir gerçi ama hadi yine kanallar bilmem neler derken bizim ülke şartlarında 1sa 30dk ile 1sa 45dk arası standarta gelmesi gerekir. Bakalım düzenleyecekler mi, bu gidişle zor ama bir umuttur yaşamak.
Çukur iyidir iyi bu seneki tek izlediğim yerli dizi.