Merhaba Ben Irmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

@destere diye üye var mı? @'den sonra Des vs yazınca bir şey çıkmıyor. Kullanıcı adını yanlış yazmış olabilir misin.

Bugün en az 3 kere geçmişine geldi konu. O sebeple dedim. Bir şeyleri belgelemek ciddi bir olay. Toz pembe olduğuna inanmadım.

------

Foruma tekrardan hoşgeldin umarım keyifli vakit geçirmeye devam edersin

Teşekkürler. Hoşbuldum. Öyle olmasını ümit ediyorum.
------

@cehennet 1 günde bir çok kişinin benle uğraştığına şahit oldu

Tüm konuşmalar bir şekilde sana çıktı. Yanında forum Stajı görmüş gibi hissettim bugün.

Reactions: Gerekli24 and Dosi
1 sene foruma uğramayan üyelerde öneri gelmiyor ondan ama bak mesajı yazarken belirdi
forumda sadece
bu emojiyi kullanan biriydi

Belge kısmı işin şakası tabiki
Emre'nin kuru iftiralarına karşı kendimi savunmam gerekir tabiki.
Ben zaten forumun her köşesini iyi biliyorum. Bana takılırsan çok çabuk adapte olursun
öğrenmeliğin verdiği artı ile detaycılık ve analizde iyiyim

Reactions: cehennet
@xemrexxx in Allah bir dediğine inan gerisini kaale alma.
Aramızı bozmak için atmayacağı iftira yok.

160 küsür bin mesajı yalan ata ata yazmış olamazsın dimi @xemrexxx

Ortalıkta seni kötülüyorum manasında demiştir o
gereken cevabı serhat söyledi

Kurtulamadım iftiralardan

Bundan sonra belge isteyeceğim her şey için ondan. Belgesiz konuşmasını yasaklayın @xemrexxx 'in
Ölmeyi bayılmak sanmışsınız siz donu zilli ler

@xemrexxx sana karşı belge tutacağım bende.

Eski konulara bakmam gerek bunun için. Umarım foruma tekrar döner. Tanışırız.

Kendimizide hiç övmüyoruz maşallah.
@Tolstoyevski

Reactions: xemrexxx and Dosi
@xemrexxx sana karşı belge tutacağım bende.

Eski konulara bakmam gerek bunun için. Umarım foruma tekrar döner. Tanışırız.

Kendimizide hiç övmüyoruz maşallah.
@Tolstoyevski
Yalnız detaycılık kısmımı üyeler genelde pek sevmiyor gözümden birşey kaçmadığı için
yani pek övmeye girmiyor bu

Aynen xemrexx arşivci biri. Ona karşı dikkatli ol

Yalnız detaycılık kısmımı üyeler genelde pek sevmiyor gözümden birşey kaçmadığı için
yani pek övmeye girmiyor bu

Aynen xemrexx arşivci biri. Ona karşı dikkatli ol

Korkmaya bandım ben forumdakilerden. Rahat rahat mesajda yazdırtmayacaksınız bana.

Reactions: Dosi
Korkmaya bandım ben forumdakilerden. Rahat rahat mesajda yazdırtmayacaksınız bana.
Korkmana gerek yok kız.Yeni üyelere herzaman sıcakkanlı davranan ve kısa zamanda arkadaşlık kurulan bir yer burası. Öyle olmasa ben senelerdir takılırmıydım buraya
sayende bol çene çaldım 2 gün

Korkmana gerek yok kız.Yeni üyelere herzaman sıcakkanlı davranan ve kısa zamanda arkadaşlık kurulan bir yer burası. Öyle olmasa ben senelerdir takılırmıydım buraya
sayende bol çene çaldım 2 gün

Sorma benimde gözlerim ağrıdı. Sabahtan beri konuşuyorum. Biraz dinlensem iyi olacak Zeynep.

Reactions: Dosi
Manisa'yı da gezme fırsatım olmuştu. Dağ eteğine kurulmuş güzel bir şehir. Yaşanabilir diye düşünüyorum.

------

Anladım. Kolay gelsin sana. Umarım aksamaz hiç bir şey. Her sey yolunda gider.
Aslında İzmir olmasa yaşanmaz...İzmire çok sırtını dayamış özellikle kültür-sanat-eğlence konularında.
Mesela Kocaeli ninde yanında İstanbul var ama İstanbula bağımlı değil..Manisa o konuda çok zayıf.

Aramıza hoş geldin umarım kalıcı olursun.
Birkaç ay önce Kırmızı Oda konusunda da konuşmuştuk ama sonra ortalardan kaybolmuştun bu seferki varlığının daha uzun süreli olması dileğiyle.
@cehennet

Hazır bahsi geçmişken sorayım hala KO izliyor musun yoksa sen de sezon sonuna doğru bırakanlardan mısın.

Iyyy kim kimlen sende KO'ylan. .ss

Reactions: Aserat

Teşekkürler Hoşbuldum. Dogru tahmin ettin. Bıraktım diziyi.

Sadi karakteri diziyi ele geçirince sıkıldım. Boncuk, Alya, Kumru iyiydi. Son baba oğul hikayesi de beni yordu. Babasının sevgilisine aşık olan oğlan. Yanlış bir hikayeydi.

Reactions: Aserat
Iyyy kim kimlen sende KO'ylan. .ss
Noldu rahatsız mı oldun.

2. sezonda güzel hikayeler gelirse yeniden başlarsın diye yorumladım.

Ensest hikaye beni çok yordu açıkçası. One iğrenç bir hikayedir öyle.
Ensest olması için aileden iki kişinin birbiriyle ilişki yaşaması gerekiyor Zafer-Vahit-Mitra olayı tam öyle değildi. Tabii yine de oralara girilmemesini tercih ederdim ama nasılsa gelecek sezonda her şey sıfırdan başlayacağı için kendine göre bir hikaye bulursun diye düşünüyorum.

Üvey annesiyle iliski ensest gibi duruyor. Ne oldu o hikayenin sonunda.

Üvey annesiyle iliski ensest gibi duruyor. Ne oldu o hikayenin sonunda.
Mitra üvey anne değildi ki. Olay çirkin ama ensest değil sadece biraz aşırı bir tesadüftü.

Mitra ve Zafer birbirlerinin kim olduğunu öğrendikten sonra yüzleşti, Zafer ve Nihal yeniden yakınlaştı, Mitra da kendisine Vahit'in kendisine miras bıraktığı otelin üstüne konup erkeklerden uzak durma ve mutluluğu başka yerlerde bulma kararı aldı.

Yarışmacı olmasam yardımcı olurdum canım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...