Merhaba Ben Irmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Pc'deyim ondan dolayı böyle hızlı yazabiliyorum.
Telefonda pek sevmiyorum foruma girmeyi, yavaş oluyor fazlasıyla.
Sanat konusu ise üzdü daha fazla içerik tüketmeni isterdim, bizim ekibe ne kadar insan o kadar iyi sonuçta.

Reactions: cehennet

Narcos dizisini izliyordum en son. Haftada 1 bölüm zor gidiyor. 2. Sezonda kaldım.

Yerli diziler daha kolay oluyor.

Reactions: MEnes
Narcos dizisini izliyordum en son. Haftada 1 bölüm zor gidiyor. 2. Sezonda kaldım.

Yerli diziler daha kolay oluyor.
Alışkanlık meselesi tabii. Yerli diziler yersiz uzun mottosu hakim olduğu için bizde çok yerli dizi izleyesimiz gelmiyor.

Kamuda çalışıyormuşsun, hangi meslek üzerine peki? Doğup büyüdüğün İstanbul gibi bir şehri bırakmak da ayrı bir garip ama tercihler elbette... Ben İstanbul'un trafiğine bile aşığım...

Hoş Geldin Aramıza Irmak

Çok konsantre olamıyorum dizilere zaten. Hemen sıkılıyorum. Arkada ses olsun amacıyla çoğu zaman acıyorum yerli dizileri. İnternet yerli dizilere daha hakimim.

Sebeplerimi önceki mesajlarda anlattım. Kültürel olarak aşırı çarpıklaşan bir şehirde yaşamak istemedim. Gezip görülecek bir şehir. Yaşanacak kıvamı çoktan geçti diye düşünüyorum.

Düz memurum şuan. Geçen yks sınavına girdim. 4 yıllık açıktan okuyacağım. Belki daire başkanı falan olurum diye. Kısmet bu işler.
------

Devam et çok iyi bir dizi,gerçek narcos kim 3 sezonda öğrenirsin

2. Sezon 4. Bölümde kalmıştım. Escobar'ın hayatı ilgimi çekti ama tıkandım. Yazın hiç ilerlemiyor özellikle. Kısa doğru belki devam ederim.
------

Hoş Geldin Aramıza Irmak

Hoşbulduk teşekkürler.

Benim öyle aşırılıklarım yoktur forum dışında.
Kendi halimde yaşayıp gidiyorum, burada yani yaşadığım yerde "tek" olunca ister istemez yaftalanıyorsun ve bu insanı çok yıpratıyor.

İlin adı Kocaeli de buralı olan insanlar buraya İzmit der ben hiç Kocelin'de oturuyorum demem diyeni de görmedim, alışırsın bilmemen normal.

------

@cehennet 'in Burak Sevinç için yazdığı mesaja harika atarak sinyali verdin bence ona
senin malum ona karşı ayrı bir zaafın var
Burak Sevinç'e tablo gibi diyen @cehennet miydi? 😱 Sende ayrı bir cinsin.
Ben hiç dikkat etmedim.

------

Konuşma tarzından da diyebiliriz. Konularda ki Mesajlarından zevklerimizin aynı olduğunu düşündüm @serhatt ile. Burak Sevinç güzel bir başlangıç tabi.
Nasıl konuşuyorum?
Burak Sevinç'ten ikimizin de zevk sahibi olduğumuz anlaşılıyor.

Reactions: Dosi and cehennet

Ben tek yaşıyorum aslında bir sakıncası olmadı şuana kadar. Tüm isteklerin güzelce seninle olur inşallah Serhat.

Reactions: serhatt
Anladım çok yoğun bir tutkun yok genel olarak diyebiliriz o zaman.
Bu yaşa kadar olmadıysa bundan sonra olması da biraz zor denebilir tabi.

Normalde okurum ama tamamını okumamışım arada kaynamış o kısımlar demek ki...
O konuda haklısın kaosun ve keşmekeşin merkezi haline geldi iyice. Yaşanıp yaşanmayacak olması ise bir miktar kişiye bağlı gibi. Bazen bunaltıyor ama yine de aşığı olanın vazgeçmesi zor oluyor.

Ön lisans Kpss üzerinden atandın yani anladım, başarılı bir sınav performansın olmuş sanırım. Ben de inşaat mühendisiyim, 2 kez lisans Kpss denedim ama sınavlara pek çalışmayı sevmediğim için ve 90 üzeri istediği için özel sektörde takılmaya devam ediyoruz.
Daire başkanlığı falan güzel hayal dediğin gibi kısmet, neden olmasın.

Beğenmez miyim hiç, hele ki şu Maraşlı'daki tarzı beni bitiriyor.
@Doside hayranı baksana etkisinden çıkamamış.

Reactions: Dosi and cehennet

Hoşt, paçoz gibi laflarını gördüm. Onur Büyüktopçu geliyor aklıma senin konuşmalarını okurken.

Burak Sevinç'i sadece leke dizisinde izleyebildim. Allah verdi gerçekten. Bayılıyorum.

------

Evet karıştırdı o da. Maraşlı dün akşam vardı. Kesin izlemiştir.

Reactions: serhatt
Ben tek yaşıyorum aslında bir sakıncası olmadı şuana kadar. Tüm isteklerin güzelce seninle olur inşallah Serhat.
Tekten kastım LGBT bireyi olarak, yoksa ailemle yaşıyorum.

Teşekkür ederim senin de öyle olur umarım.

------

Varoş damarım kabarıyor arada.
Bir de hak edene hak ettiği gibi davranırım ben.

Kırmızı Oda'daki imajı da çok iyiydi. Hastasıyım bende.

Ben de biraz şans eseri girdim zaten. Yoksa ciddi puan istiyorlar. Ama daha yaşım genç. Yükselmek istiyor her insan. Hava yağışlı olunca bizim işler boş oluyor. Bir kaç gündür bomboş oturuyoruz. Keşke hep yağışlı olsa.

Friends izlemeyi düşünüyorum aslında. Son çıkan bölümden sonra çok popüler oldu. Sohbetlere dahil olamıyorum. Sahte sahte gülüyorum. Onu izleyeceğim.

------

O kadinla yakışmadı bence. Göz ucuyla bakıyordum ama yardımcı rolde gibiydi. Iyi oldu çıkması.

Reactions: MEnes and serhatt
Yakışmadı zaten doğru, diziye onun için başladım adam bir bölüm de toplasan 5 dakika bile görünmüyordu iyi oldu evet çıkması.

O manada demedim be, dün izledim bugün forumda yorum yapınca daha tazeyken karıştırdım soyadları

Burak Sevinç'e tablo gibi diyen @cehennet miydi? 😱 Sende ayrı bir cinsin.
Ben hiç dikkat etmedim.

------
Biz ona detaycılık ve dikkatli diyoruz cins değil
sen direk mesaja odaklandığın için gözün birşey görmemiş

Burak Deniz'i de beğeniyor musun @serhatt
Oyunculuğu iyidir ve yakışıklılığı var evet ama sizler gibi hiç bir oyuncuya ayılıp bayılmam yok

Öncelikle hosgeldin Irmak. Sunu söylemeliyim ki nickin gerceten cok yaratici ve güzel.
Umarim kalici olursun, MS'de jürili konustuk zaten haftaya basliyoruz kismetse.

Öncelikle hosgeldin Irmak. Sunu söylemeliyim ki nickin gerceten cok yaratici ve güzel.
Umarim kalici olursun, MS'de jürili konustuk zaten haftaya basliyoruz kismetse.

Hoşbuldum. Teşekkürler Kerem. Nickime övgüler bitmek bilmiyor bugün. Halbuki bir albüm adı.

Sana yarışma kolay gelsin. Tek başına mı sunacaksın yoksa yardımcın var mı? @Dosi ve @xdragxx mesela beraber sunuyormuş.

Keyifli bir olaya vesile olmuşuz 😇😇😇

Hoşgeldin Irmak, 1 senedir pek aktif göremiyorduk seni umarım şimdi bol bol görürüz forumda.

Ben senelerce etkinlikleri anketleri hep tek başıma yaptım. Yorucu aslında. Son 1 senedir de bir çok anketli etkinliği @Tolstoyevski ile yapıyorum ama arada tek yaptıklarında var. Mobil olarak anketler baya zorluyor ama idare ediyoruz

@xdragxx ile birlikte sunma olarak ilk deneyimimiz. Şimdilik güzel başladı bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...