Merhaba Ben Irmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tablo falan mı kast ediyorsun. Tamamen açım o konuya.:F Sanat filmi diyorsan o konuda da boşum. Yerli dizi vs izliyorum işte. 1-2 de yabancı dizi yılda.:D Hic sanat özelliğim yok.
------

Sen çok hızlısın. Daha sormadan cevap veriyorsun.mesaji yazar yazmaz tepki geliyor mesajima. Bu kadar hızlı olmayı nasıl başarıyorsun:F
Ben Pc'deyim ondan dolayı böyle hızlı yazabiliyorum. :A Telefonda pek sevmiyorum foruma girmeyi, yavaş oluyor fazlasıyla. :A Sanat konusu ise üzdü daha fazla içerik tüketmeni isterdim, bizim ekibe ne kadar insan o kadar iyi sonuçta. :A

• Güldürdün
Reactions: cehennet
Ben Pc'deyim ondan dolayı böyle hızlı yazabiliyorum. :A Telefonda pek sevmiyorum foruma girmeyi, yavaş oluyor fazlasıyla. :A Sanat konusu ise üzdü daha fazla içerik tüketmeni isterdim, bizim ekibe ne kadar insan o kadar iyi sonuçta. :A

Narcos dizisini izliyordum en son. Haftada 1 bölüm zor gidiyor. 2. Sezonda kaldım.:(
Yerli diziler daha kolay oluyor.

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Narcos dizisini izliyordum en son. Haftada 1 bölüm zor gidiyor. 2. Sezonda kaldım.:(
Yerli diziler daha kolay oluyor.
Alışkanlık meselesi tabii. Yerli diziler yersiz uzun mottosu hakim olduğu için bizde çok yerli dizi izleyesimiz gelmiyor. :A

Kamuda çalışıyormuşsun, hangi meslek üzerine peki? Doğup büyüdüğün İstanbul gibi bir şehri bırakmak da ayrı bir garip ama tercihler elbette... Ben İstanbul'un trafiğine bile aşığım... :A

• Güldürdün
Ekli dosyayı görüntüle 104874

Merhabalar ben Irmak. 24 yaşındayım. Kocaeli'de Kamuda çalışıyorum. 1 yıldır Kartepe'de yaşıyorum. İstanbul'da doğdum büyüdüm. Ortamlara kolay adapte olan, sevecen biriyimdir. Öyle söylerler.:bhr:

Daha önce haberlere yorum yapmak için kayıt olmuştum forumlara, haber sitelerine ama yorum yapıp çıkıyordum. Burada da öyle olacağını düşünüyordum ancak bu forumda çok etkinlik yapılıyor. Açıkçası oy vermek hoşuma gitti. Etkinliklerin parçası olmayı sevdim. Daha aktif bir şekilde burada olacağıma karar verdim bu sebeple üyelerle tanışmak istedim.

Herkese iyi günler diliyorum buradan.:bhr:
Hoş Geldin Aramıza Irmak

• Harika
Alışkanlık meselesi tabii. Yerli diziler yersiz uzun mottosu hakim olduğu için bizde çok yerli dizi izleyesimiz gelmiyor. :A

Kamuda çalışıyormuşsun, hangi meslek üzerine peki? Doğup büyüdüğün İstanbul gibi bir şehri bırakmak da ayrı bir garip ama tercihler elbette... Ben İstanbul'un trafiğine bile aşığım... :A

Çok konsantre olamıyorum dizilere zaten. Hemen sıkılıyorum. Arkada ses olsun amacıyla çoğu zaman acıyorum yerli dizileri. İnternet yerli dizilere daha hakimim.:D

Sebeplerimi önceki mesajlarda anlattım. Kültürel olarak aşırı çarpıklaşan bir şehirde yaşamak istemedim. Gezip görülecek bir şehir. Yaşanacak kıvamı çoktan geçti diye düşünüyorum.:(
Düz memurum şuan. Geçen yks sınavına girdim. 4 yıllık açıktan okuyacağım. Belki daire başkanı falan olurum diye. Kısmet bu işler.
------

Devam et çok iyi bir dizi,gerçek narcos kim 3 sezonda öğrenirsin

2. Sezon 4. Bölümde kalmıştım. Escobar'ın hayatı ilgimi çekti ama tıkandım. Yazın hiç ilerlemiyor özellikle. Kısa doğru belki devam ederim.
------

Hoş Geldin Aramıza Irmak

Hoşbulduk teşekkürler.:D

Genç nesilde yani Z kuşağında her kızın mutlaka gay bir arkadaşı olmuştur. Benim var LGBT bireyi arkadaşım. Sokakta öpüşen erkek bile gördüğüm için Hiç şaşırdığım yada yadırgadığım bir durum değil.:F

Kocaeli'yi biraz daha laikleştirmek lazım. Bunun için mücadeleye devam.:A

Bu arada İzmit merkez ilçe değil mi? Kocaeli değil mi ilin adı. Izmit mi diyorsunuz ile genel olarak.kafam karışıyor.:(
------

Teşekkürler. Malek hanım diyebilirim ama. Saygısız olmak istemem çünkü. Malek hanım da biraz mesafeli duruyor. Direk Angelica diyeyim sana.:Z
Benim öyle aşırılıklarım yoktur forum dışında. :A Kendi halimde yaşayıp gidiyorum, burada yani yaşadığım yerde "tek" olunca ister istemez yaftalanıyorsun ve bu insanı çok yıpratıyor.

İlin adı Kocaeli de buralı olan insanlar buraya İzmit der ben hiç Kocelin'de oturuyorum demem diyeni de görmedim, alışırsın bilmemen normal. :A
------

@cehennet 'in Burak Sevinç için yazdığı mesaja harika atarak sinyali verdin bence ona :A senin malum ona karşı ayrı bir zaafın var :A
Burak Sevinç'e tablo gibi diyen @cehennet miydi? 😱 Sende ayrı bir cinsin. :A Ben hiç dikkat etmedim. :A
------

Konuşma tarzından da diyebiliriz. Konularda ki Mesajlarından zevklerimizin aynı olduğunu düşündüm @serhatt ile. Burak Sevinç güzel bir başlangıç tabi.:A
Nasıl konuşuyorum? :A Burak Sevinç'ten ikimizin de zevk sahibi olduğumuz anlaşılıyor. :Z

• Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: Dosi and cehennet
Benim öyle aşırılıklarım yoktur forum dışında. :A Kendi halimde yaşayıp gidiyorum, burada yani yaşadığım yerde "tek" olunca ister istemez yaftalanıyorsun ve bu insanı çok yıpratıyor.

İlin adı Kocaeli de buralı olan insanlar buraya İzmit der ben hiç Kocelin'de oturuyorum demem diyeni de görmedim, alışırsın bilmemen normal. :A

Ben tek yaşıyorum aslında bir sakıncası olmadı şuana kadar. Tüm isteklerin güzelce seninle olur inşallah Serhat.:Z

• Harika
Reactions: serhatt
Çok konsantre olamıyorum dizilere zaten. Hemen sıkılıyorum. Arkada ses olsun amacıyla çoğu zaman acıyorum yerli dizileri. İnternet yerli dizilere daha hakimim.:D

Sebeplerimi önceki mesajlarda anlattım. Kültürel olarak aşırı çarpıklaşan bir şehirde yaşamak istemedim. Gezip görülecek bir şehir. Yaşanacak kıvamı çoktan geçti diye düşünüyorum.:(
Düz memurum şuan. Geçen yks sınavına girdim. 4 yıllık açıktan okuyacağım. Belki daire başkanı falan olurum diye. Kısmet bu işler.
Anladım çok yoğun bir tutkun yok genel olarak diyebiliriz o zaman. :D Bu yaşa kadar olmadıysa bundan sonra olması da biraz zor denebilir tabi. :D

Normalde okurum ama tamamını okumamışım arada kaynamış o kısımlar demek ki... :A O konuda haklısın kaosun ve keşmekeşin merkezi haline geldi iyice. Yaşanıp yaşanmayacak olması ise bir miktar kişiye bağlı gibi. Bazen bunaltıyor ama yine de aşığı olanın vazgeçmesi zor oluyor.

Ön lisans Kpss üzerinden atandın yani anladım, başarılı bir sınav performansın olmuş sanırım. Ben de inşaat mühendisiyim, 2 kez lisans Kpss denedim ama sınavlara pek çalışmayı sevmediğim için ve 90 üzeri istediği için özel sektörde takılmaya devam ediyoruz. :A Daire başkanlığı falan güzel hayal dediğin gibi kısmet, neden olmasın.

• Harika
Tablo falan mı kast ediyorsun. Tamamen açım o konuya.:F Sanat filmi diyorsan o konuda da boşum. Yerli dizi vs izliyorum işte. 1-2 de yabancı dizi yılda.:D Hic sanat özelliğim yok.
------

Sen çok hızlısın. Daha sormadan cevap veriyorsun.mesaji yazar yazmaz tepki geliyor mesajima. Bu kadar hızlı olmayı nasıl başarıyorsun:F
------

Burak Deniz'i de beğeniyor musun @serhatt :A
Beğenmez miyim hiç, hele ki şu Maraşlı'daki tarzı beni bitiriyor. :bhr: @Doside hayranı baksana etkisinden çıkamamış. :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Dosi and cehennet

------

Burak Sevinç'e tablo gibi diyen @cehennet miydi? 😱 Sende ayrı bir cinsin. :A Ben hiç dikkat etmedim. :A
------

Nasıl konuşuyorum? :A Burak Sevinç'ten ikimizin de zevk sahibi olduğumuz anlaşılıyor. :Z

Hoşt, paçoz gibi laflarını gördüm. Onur Büyüktopçu geliyor aklıma senin konuşmalarını okurken.:F

Burak Sevinç'i sadece leke dizisinde izleyebildim. Allah verdi gerçekten. Bayılıyorum.:bhr:
------

Beğenmez miyim hiç, hele ki şu Maraşlı'daki tarzı beni bitiriyor. :bhr: @Doside hayranı baksana etkisinden çıkamamış. :A

Evet karıştırdı o da. Maraşlı dün akşam vardı. Kesin izlemiştir.:A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Ben tek yaşıyorum aslında bir sakıncası olmadı şuana kadar. Tüm isteklerin güzelce seninle olur inşallah Serhat.:Z
Tekten kastım LGBT bireyi olarak, yoksa ailemle yaşıyorum. :(

Teşekkür ederim senin de öyle olur umarım. :Z
------

Hoşt, paçoz gibi laflarını gördüm. Onur Büyüktopçu geliyor aklıma senin konuşmalarını okurken.:F

Burak Sevinç'i sadece leke dizisinde izleyebildim. Allah verdi gerçekten. Bayılıyorum.:bhr:
------

Evet karıştırdı o da. Maraşlı dün akşam vardı. Kesin izlemiştir.:A
Varoş damarım kabarıyor arada. :A Bir de hak edene hak ettiği gibi davranırım ben. :A

Kırmızı Oda'daki imajı da çok iyiydi. Hastasıyım bende. :Z

• Harika
Anladım çok yoğun bir tutkun yok genel olarak diyebiliriz o zaman. :D Bu yaşa kadar olmadıysa bundan sonra olması da biraz zor denebilir tabi. :D

Normalde okurum ama tamamını okumamışım arada kaynamış o kısımlar demek ki... :A O konuda haklısın kaosun ve keşmekeşin merkezi haline geldi iyice. Yaşanıp yaşanmayacak olması ise bir miktar kişiye bağlı gibi. Bazen bunaltıyor ama yine de aşığı olanın vazgeçmesi zor oluyor.

Ön lisans Kpss üzerinden atandın yani anladım, başarılı bir sınav performansın olmuş sanırım. Ben de inşaat mühendisiyim, 2 kez lisans Kpss denedim ama sınavlara pek çalışmayı sevmediğim için ve 90 üzeri istediği için özel sektörde takılmaya devam ediyoruz. :A Daire başkanlığı falan güzel hayal dediğin gibi kısmet, neden olmasın.

Ben de biraz şans eseri girdim zaten. Yoksa ciddi puan istiyorlar. Ama daha yaşım genç. Yükselmek istiyor her insan. Hava yağışlı olunca bizim işler boş oluyor. Bir kaç gündür bomboş oturuyoruz. Keşke hep yağışlı olsa. :F

Friends izlemeyi düşünüyorum aslında. Son çıkan bölümden sonra çok popüler oldu. Sohbetlere dahil olamıyorum. Sahte sahte gülüyorum. Onu izleyeceğim.:F
------

Tekten kastım LGBT bireyi olarak, yoksa ailemle yaşıyorum. :(

Teşekkür ederim senin de öyle olur umarım. :Z
------

Varoş damarım kabarıyor arada. :A Bir de hak edene hak ettiği gibi davranırım ben. :A

Kırmızı Oda'daki imajı da çok iyiydi. Hastasıyım bende. :Z

O kadinla yakışmadı bence. Göz ucuyla bakıyordum ama yardımcı rolde gibiydi. Iyi oldu çıkması.:Z

• Güldürdün
Reactions: MEnes and serhatt
Ben de biraz şans eseri girdim zaten. Yoksa ciddi puan istiyorlar. Ama daha yaşım genç. Yükselmek istiyor her insan. Hava yağışlı olunca bizim işler boş oluyor. Bir kaç gündür bomboş oturuyoruz. Keşke hep yağışlı olsa. :F

Friends izlemeyi düşünüyorum aslında. Son çıkan bölümden sonra çok popüler oldu. Sohbetlere dahil olamıyorum. Sahte sahte gülüyorum. Onu izleyeceğim.:F
------

O kadinla yakışmadı bence. Göz ucuyla bakıyordum ama yardımcı rolde gibiydi. Iyi oldu çıkması.:Z
Yakışmadı zaten doğru, diziye onun için başladım adam bir bölüm de toplasan 5 dakika bile görünmüyordu iyi oldu evet çıkması. :A

• Güldürdün
O manada demedim be, dün izledim bugün forumda yorum yapınca daha tazeyken karıştırdım soyadları :A
------
Biz ona detaycılık ve dikkatli diyoruz cins değil :A sen direk mesaja odaklandığın için gözün birşey görmemiş :A

Burak Deniz'i de beğeniyor musun @serhatt :A
Oyunculuğu iyidir ve yakışıklılığı var evet ama sizler gibi hiç bir oyuncuya ayılıp bayılmam yok :A

Öncelikle hosgeldin Irmak. Sunu söylemeliyim ki nickin gerceten cok yaratici ve güzel. :D Umarim kalici olursun, MS'de jürili konustuk zaten haftaya basliyoruz kismetse. :Z

• Harika
Öncelikle hosgeldin Irmak. Sunu söylemeliyim ki nickin gerceten cok yaratici ve güzel. :D Umarim kalici olursun, MS'de jürili konustuk zaten haftaya basliyoruz kismetse. :Z

Hoşbuldum. Teşekkürler Kerem. Nickime övgüler bitmek bilmiyor bugün. Halbuki bir albüm adı.:A
Sana yarışma kolay gelsin. Tek başına mı sunacaksın yoksa yardımcın var mı? @Dosi ve @xdragxx mesela beraber sunuyormuş.:D

Burak Sevinç için yazmamışmıydım o mesajı? Burak Deniz mesajı hangisi?
------

Teşekkürler Hosbuldum. Öyle umuyorum. 1 günümü doldurdum. Şuan iyi gidiyor.:Z
------

Teşekkürler hoşbuldum.:D
1 yıl sonra aktif olmaya karar vermem biraz garipsendi ama konuda yazdım sebebini. Aktif olmaya karar vermem de beni tüm etkinliklere etiketleyen @Dosi @The_Erinch @Aserat @mesmeso ve son etkinliğe etiketleyen @kerem 'in payı büyük. Baya etkinlik yöneticisi varmış.:F
Keyifli bir olaya vesile olmuşuz 😇😇😇

• Beğendim
Hoşgeldin Irmak, 1 senedir pek aktif göremiyorduk seni umarım şimdi bol bol görürüz forumda. :Z

• Beğendim
Hoşbuldum. Teşekkürler Kerem. Nickime övgüler bitmek bilmiyor bugün. Halbuki bir albüm adı.:A
Sana yarışma kolay gelsin. Tek başına mı sunacaksın yoksa yardımcın var mı? @Dosi ve @xdragxx mesela beraber sunuyormuş.:D
Ben senelerce etkinlikleri anketleri hep tek başıma yaptım. Yorucu aslında. Son 1 senedir de bir çok anketli etkinliği @Tolstoyevski ile yapıyorum ama arada tek yaptıklarında var. Mobil olarak anketler baya zorluyor ama idare ediyoruz :A
@xdragxx ile birlikte sunma olarak ilk deneyimimiz. Şimdilik güzel başladı bakalım :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...