Seni bi' güzel soyup ağzından çıkan her baklayı almışsa ayvayı yedin yemektir.İş birliği mi yapıyomuş Bu arada hakkında neler düşünüyorum her şeyi öğrenip öyle gitti rahmetli.
Seni bi' güzel soyup ağzından çıkan her baklayı almışsa ayvayı yedin yemektir.İş birliği mi yapıyomuş Bu arada hakkında neler düşünüyorum her şeyi öğrenip öyle gitti rahmetli.
Geleceğin süper moderatörü olarak gündemi takip etmem lazım. ✍️ Bu yolda cooluğumu bile feda ederim...Meraklı melahat olduğunu bilmiyordum. Hani sen çok 'cool'dun?
Gizli bir operasyon yaptık biz de şaşkınız@xdragxx düşüncelerin nedir?
@cehennet 'im yapmaz@cehennet'in alnı seccadeden kalkmıyordu günahını almayın herkes yapar o yapmaz
@serhatt @Çiğdem @xemrexxx @Dosi @Tolstoyevski @Cervantes @DarkLegenD
Hayatımda yaşadığım en aksiyonlu yeni yaşımdıYeter artık bugün olay üstüne olay. Çiğdem'i 3 evetle uğurluyoruz
Haklısın. .ssKafa mı kaldı bende Yoldan fena çıkmış.
Yok yok o senle muhabbet ederkendi.Seni bi' güzel soyup ağzından çıkan her baklayı almışsa ayvayı yedin yemektir.
Yapar o.Az önce yeni bi hesap gördüm açıldığı gibi banlanmış yeni hesap açtı gene galiba @serhatt @slhttnmtl @xemrexxx @Çiğdem
Cehennet : herşeyi ben yaptim
En çok desteklediğim moderatör adayısın o zaman. Benim oyum her daim senin partine gidecek. 🦾Geleceğin süper moderatörü olarak gündemi takip etmem lazım. ✍️ Bu yolda cooluğumu bile feda ederim...
Adı neydiAz önce yeni bi hesap gördüm açıldığı gibi banlanmış yeni hesap açtı gene galiba @serhatt @slhttnmtl @xemrexxx @Çiğdem
Geldiğin yere geri git.Ben oldummu bişi oluyor bu foruma tımarhaneye dönüyor sakinlik gidiyor @serhatt @xemrexxx @slhttnmtl @EmreCan
------
Neydi 😱 😱 😱
Kimselere yar etmem.Parlaklarına dikkat et
Adını hatırlamıyorum ama haki rengiydi kapak fotosu
Kim be anlamadım?
Ona parlak paylaşımı yapacaktın bide senGeldiğin yere geri git.
------
Kimselere yar etmem.
@Çiğdem gelir gelmez Selo'yu da yiyebilirsiniz, 4 hafta çok bile baksana.Yok yok o senle muhabbet ederkendi.
SjsjshshshshCehennet : herşeyi ben yaptim
Hiç hatırlamıyorum ama haki rengiydi kapak fotosuAdı neydi
İlk mesajın çok gerçekçiydi ama selocanBen gördüğümde 17 dakikalık minik bi bebecikti Belki 23 aylık bir hesabı daha vardır.
------
Her şey senin yüzünden daja dün gül gibiydik
Sokak'cığımın banını açarım ilk icraat olarak. 😍En çok desteklediğim moderatör adayısın o zaman. Benim oyum her daim senin partine gidecek. 🦾
@cookies seninki değil miydi? Kaçırdım mı?Geldiğin yere geri git.
------
Kimselere yar etmem.
------
Kim be anlamadım?
O kadar çok sertab dinleyince aklıma direkt Mecbursun geldi.Kim be anlamadım?
Onsuz yapamıyorsun herhalde.Sokak'cığımın banını açarım ilk icraat olarak. 😍