Seni bi' güzel soyup ağzından çıkan her baklayı almışsa ayvayı yedin yemektir.İş birliği mi yapıyomuşBu arada hakkında neler düşünüyorum her şeyi öğrenip öyle gitti rahmetli.
![]()
Seni bi' güzel soyup ağzından çıkan her baklayı almışsa ayvayı yedin yemektir.İş birliği mi yapıyomuşBu arada hakkında neler düşünüyorum her şeyi öğrenip öyle gitti rahmetli.
![]()
Geleceğin süper moderatörü olarak gündemi takip etmem lazım. ✍️ Bu yolda cooluğumu bile feda ederim...Meraklı melahat olduğunu bilmiyordum. Hani sen çok 'cool'dun?![]()
Gizli bir operasyon yaptık biz de şaşkınız@xdragxx düşüncelerin nedir?![]()
@cehennet 'im yapmaz@cehennet'in alnı seccadeden kalkmıyordu günahını almayın herkes yapar o yapmaz
@serhatt @Çiğdem @xemrexxx @Dosi @Tolstoyevski @Cervantes @DarkLegenD
Hayatımda yaşadığım en aksiyonlu yeni yaşımdıYeter artık bugün olay üstüne olay. Çiğdem'i 3 evetle uğurluyoruz![]()
Haklısın. .ssKafa mı kaldı bendeYoldan fena çıkmış.
![]()
Yok yok o senle muhabbet ederkendi.Seni bi' güzel soyup ağzından çıkan her baklayı almışsa ayvayı yedin yemektir.![]()
Yapar o.Az önce yeni bi hesap gördüm açıldığı gibi banlanmış yeni hesap açtı gene galiba @serhatt @slhttnmtl @xemrexxx @Çiğdem![]()
![]()
Cehennet : herşeyi ben yaptim
En çok desteklediğim moderatör adayısın o zaman. Benim oyum her daim senin partine gidecek. 🦾Geleceğin süper moderatörü olarak gündemi takip etmem lazım. ✍️ Bu yolda cooluğumu bile feda ederim...
Adı neydiAz önce yeni bi hesap gördüm açıldığı gibi banlanmış yeni hesap açtı gene galiba @serhatt @slhttnmtl @xemrexxx @Çiğdem![]()
![]()
Geldiğin yere geri git.Ben oldummu bişi oluyor bu foruma tımarhaneye dönüyor sakinlik gidiyor![]()
![]()
@serhatt @xemrexxx @slhttnmtl @EmreCan
------
Neydi 😱 😱 😱
Kimselere yar etmem.Parlaklarına dikkat et
Adını hatırlamıyorum ama haki rengiydi kapak fotosu![]()
Kim be anlamadım?
Ona parlak paylaşımı yapacaktın bide senGeldiğin yere geri git.
------
Kimselere yar etmem.![]()
@Çiğdem gelir gelmez Selo'yu da yiyebilirsiniz, 4 hafta çok bile baksana.Yok yok o senle muhabbet ederkendi.![]()
SjsjshshshshCehennet : herşeyi ben yaptim![]()
Hiç hatırlamıyorum ama haki rengiydi kapak fotosuAdı neydi
İlk mesajın çok gerçekçiydi ama selocanBen gördüğümde 17 dakikalık minik bi bebeciktiBelki 23 aylık bir hesabı daha vardır.
------
Her şey senin yüzünden daja dün gül gibiydik![]()
![]()
Sokak'cığımın banını açarım ilk icraat olarak.En çok desteklediğim moderatör adayısın o zaman. Benim oyum her daim senin partine gidecek. 🦾
@cookies seninki değil miydi? Kaçırdım mı?Geldiğin yere geri git.
------
Kimselere yar etmem.
------
Kim be anlamadım?![]()
O kadar çok sertab dinleyince aklıma direkt Mecbursun geldi.Kim be anlamadım?![]()
Onsuz yapamıyorsun herhalde.Sokak'cığımın banını açarım ilk icraat olarak.😍